Zoals bij elke bestelling Top ingepakt Altyd een leuk kaartje bij Testers die je telkens nieuwe andere geuren laten ontdekken en als je iets niet weet hoe te gebruiken kan je steeds ragen
Consulta las opiniones de los clientes
Altijd super fijn advies en hulp bij het kiezen van de lekkerste geuren! Met zo'n breed assortiment vol heerlijke geuren, wordt kiezen heel lastig! Elke dag weer genieten van de heerlijk ruikende wa... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wasparfumenzo biedt een groot assortiment wasparfum en textielsprays aan. We blijven ons assortiment uitbreiden. Wat is wasparfum: Wasparfum is een vloeibaar product dat u gebruikt ipv. wasverzachters om uw kleding een heerlijke geurboost te geven. Wasparfum laat uw kleding vele malen langer ruiken dan een verzachter. Wasparfum stapelt geen vetresten op in uw machine en kleding tot in tegenstelling van de wasverzachters. Bij het gebruik van wasverzachters bouwt u vet op in de machine waardoor er vetluis ontstaat, oftewel schimmel. Ook bouwt het vetresten in uw kleding op waardoor de kleding niet meer kan ademen en juist gaat stinken. Wasparfum daarintegen zorgt voor een heerlijke geur die voor langere tijd blijft hangen en plezier geeft. Heeft u al eens gehoord van wasdrogerballen? Dit zijn ballen die u bij kleding in de droger stopt. De drogerballen zorgen voor extra ruimte tussen de kleding, waardoor de warmte overal goed langs kan komen. Dit zorgt ervoor dat de kleding sneller droog is. Hier bespaart u tijd en kosten mee. Daarnaast kunt u wat wasparfum op de drogerballen druppelen om de geur van uw was weer te versterken. Daarnaast hebben wij nog enorm interessante artikelen in ons assortiment om uw huis en een heerlijke geurboost te geven. Denk hierbij aan schoonmaak artikelen als in een vloerparfum. Deze vrloerparfum laat een heerlijke geur achter die meerdere dagen te ruiken is. Dit is een van onze meest populaire producten en de aanvraag groeit enorm hard. Wij bieden deze vloerparfum aan met daarbij een allesreiniger in sprayvorm met dezelfde geur. Dit zijn twee krachtige reinigers die het schoonmaken van uw huis een stuk gemakkelijker maken en daarbij langdurig een heerlijke geur achterlaten. Denk ook aan onze waxbranders met amberblokjes en natuurlijk de roomsprays. De roomsprays zijn van vele geuren het zelfde te verkrijgen als de wasparfum. Zo kunt u de geur opbouwen in uw huis. Er zijn bijpassende accessoires verkrijgbaar. Neem gerust een kijkje op onze site. www.wasparfumenzo.nl
Información de contacto
Snelle levering alleen was hett…
Snelle levering alleen was hett pakketje moeilijk te volgen
Aanrader om te bestellen
Zoals bij elke bestelling
Top ingepakt
Altyd een leuk kaartje bij
De produkten zijn top
De produkten zijn top, er is veel keuze en je was ruikt heerlijk.
De verkoopster is altijd heel enthoussiast en heeft steeds nieuwe producten , top
De snelle service en fijne webshop en…
De snelle service en fijne webshop en uiteraard de geweldige producten welke er verkocht worden
Heerlijke wasparfums die je lang blijft…
Heerlijke wasparfums die je lang blijft ruiken. De verkoopster is ook zó vriendelijk, pakket wordt snel verzonden en altijd met een leuk handgeschreven kaartje en een testertje oid. Kleine dingetjes die ik persoonlijk erg waardeer!
Snelle levering en leuk verpakt
Snelle levering en leuk verpakt. Ook monsters toegevoegd van andere geuren. Goede service.
Producten die met liefde worden ingepakt
Omdat de producten met liefde worden ingepakt en super snel worden bezorgd.
Kelly staat echt achter haar producten.

Goede en heerlijk wasparfum
Goede en heerlijk wasparfum, producten en service.
Kelly is een super lieve en leuke vrouw die je met alles helpt als je vragen hebt.
Echt een aanrader!!
Goede snelle service en super fijne…
Goede snelle service en super fijne producten! Bedankt weer!
Hier word je nou echt blij van heerlijk
Zo lekker al die geuren wasparfum. Het werkt echt blijft lekker lang hangen maar is toch niet overheersend! En altijd super leuk en gezellig ingepakt hier maak je mij echt super blij mee❤️

Geweldige wasparfum
Geweldige wasparfum, heerlijke geuren. Goedkoopste van alle soorten. Textielspray en roomspray ook heerlijke geuren. Snelle service allemaal testertjes en een heerlijk ruikend pakketje

Respuesta de Wasparfumenzo
Ik heb de testers van het wasparfum…
Ik heb de testers van het wasparfum geprobeerd en wauw… ik ben helemaal fan! 🧺✨
De geuren zijn heerlijk en blijven zó lang hangen — mijn klanten worden er ook blij van!
Je doet er echt lang mee, dus voordat ze op zijn duurt het wel even, maar één ding is zeker: ik word vaste klant! 💛
Dankjewel voor deze heerlijke ontdekking! 🌸
Het is elke keer een feestje
Het is elke keer een feestje om bij Wasparfum enzo te bestellen. Een nog groter feestje om je pakketje te openen. Leuk ingepakt, altijd wel een persoonlijk geschreven berichtje en de producten? Tja gauw zelf bestellen en ervaar het😁
Bedankt lieve Kelly❤️

Heerlijke wasparfum
Heerlijke wasparfum, snel geleverd en ook nog een feestje om uit te pakken. Heel leuk ingepakt, ik ga vaker bestellen!!!

Respuesta de Wasparfumenzo
Más información sobre otros tipos de reseñas.