Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter at have været fast kunde i wellness afdelingen igennem et par år blev gårsdagens wellness oplevelse lige ekstra god. Dagens sidste gus skulle have været en dobbelt gus altså med 2 gus mester... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi var på besøg i Water & wellness her i weekenden, og jeg må sige, at jeg var ikke imponeret. Man SKAL betale for 4 timer, selvom du kommer 1 1/2 time før lukketid. Desuden koster en baby de... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Magtliderlig vagt - her er der tale om Bo, en skallet vagt der aldrig blev politimand. Forskelsbehandling, racisme og truende adfærd fra vagten Bo. En vagt skal dæmpe en situation, ikke eskal... Ver más

Información sobre la empresa

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Water & Wellness Randers har 6.700 kvadratmeter med svømmebassiner, småbørnspool og vandrutschebaner samt wellnessområde og stor fitnessafdeling.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fantastisk Gus

Dagens sidste gus skulle have været en dobbelt gus altså med 2 gus mestere, men i sidste øjeblik blev de 3 unge friske fyre som var i afdelingen enige om at lave en tripel gus.
Det blev en fantastisk gus med kanon energi og masse af "luft" der ihvert fald også nåede de øverste rækker.
Stor ros til de 3 friske fyre og vi andre håber ikke dette var en engangs forestilling 🤞

7 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har besøgt Randers Water & Wellness…

Jeg har besøgt Randers Water & Wellness mange gange tidligere og har aldrig haft problemer eller konflikter.

Denne gang mødte jeg op for at deltage i saunagus og var klar til at betale for adgang, da mit medlemskab af uklar årsag var stoppet i systemet. Jeg fik at vide, at der først skulle laves papirarbejde.

Papirarbejdet blev påbegyndt, men medarbejderen afbrød processen for at diskutere med en anden person, hvilket forsinkede ekspeditionen. Da tiden var knap, og jeg risikerede at misse saunagus, sagde jeg, at jeg ikke ønskede at diskutere mere, og bad om at tale med en anden kollega, som kunne færdiggøre papirarbejdet.

Dette blev afvist af receptionschefen, og jeg fik i stedet besked på, at jeg ikke længere var velkommen.

Set i lyset af, at jeg er en tilbagevendende kunde uden tidligere problemer, oplevede jeg håndteringen som meget hård og forskelsbehandlende. Jeg optrådte ikke truende eller chikanerende, og reaktionen virkede derfor stærkt uproportionel.

Jeg kan desværre ikke anbefale stedet på baggrund af denne oplevelse.

3 de febrero de 2026

på besøg i Water & wellness

Man SKAL betale for 4 timer, selvom du kommer 1 1/2 time før lukketid.
Desuden koster en baby det samme som et barn på 14 år. Ingen aldersregulering.

De har intet badeudstyr i salg til babyer.

Der er store børn/unge som bruger varmtvandsbassinet til hovedspring og boldspil, så vi fik bolde i hovedet flere gange derinde. Livredderne går forbi et par gange men er tilsyneladende ligeglade.
Så hvad der skulle have været en hyggelig første gang i badelandet for vores datter, var lidt en skuffelse.

1 de febrero de 2026

Magtliderlig vagt Bo

Forskelsbehandling, racisme og truende adfærd fra vagten Bo.
En vagt skal dæmpe en situation, ikke eskalere det !
- Ledelsen “Malene” vælger stole blindt på personalet og hans røverhistorie, når der er kamera og lydoptagelse over alt.

Velkommen til Randers!

3 de enero de 2026

Imponerende

Jeg kommer i Water and wellness et par gange om ugen, personalet er altid venlige og hjælpsomme og livredderne er synlige. Jeg har dog aldrig set dem i aktion. Det kom jeg desværre til i dag, da en lille dreng faldt ned fra et legeredskab og ikke kunne komme op. Jeg overdriver ikke, fra livredderne så det ( og det gjorde han med det samme) gik der højst 5-10 sekunder, før han havde kaldt på backup, sprunget i vandet, havde fat i drengen og situationen under kontrol. Det var imponerende at se. Så 10 stjerner til livredderne og water and wellness

21 de diciembre de 2025

Forskelsbehandling

Jeg har efterhånden haft et fast abonnement i omtrent et halvt års tid og hvad jeg har oplevet, er rystende. Den behandling man får af fast og højere stillet personale, er horribelt.
Hvis vi starter med souschefen derude Lasse, som ingen kundeservice giver. Altid et muggent ansigt, ingen "god dag", intet smil eller andet end en utilfredsstillende mimik som om det er en byrde for hans øjne at kigge på en. Jeg skulle genoptage mit abonnement efter 1 måned hvor jeg havde været igennem en større rygoperation hvor jeg blev betjent af souschefen Lasse. Her var der ingen kundeservice hvor jeg grinte og sagde god dag til ham hvor han så kigger op og giver en utilfreds brummen fra sig.
Så er der så gusmesteren Martin der går mere op i hvordan han kan udbrede sit netværk til de kunder der er lidt mere ressourcestærke og hvordan han kan behandle os ”normale” kunder bundelendigt så vi stopper med at komme istedet for at fokusere på at lave en god gus til kunderne, men hvis han spotter en ressourcestærk kunde såsom en specifik ejendomsmægler eller lignende så forguder han jorden de går på og de skal da lige have ekstra turer gang på gang med viften. så er det vagten der ikke kan klare at ens vandflaske står mere end 1 meter væk fra en hvis man er en normal kunde
Jeg er pænt tilfreds med faciliteterne og dermed også begrundelsen for mit abonnement udover at en ekstra ske salt i fodbadet kan medfører til bortviselse, da jeg pt er sygemeldt og skal tilbage på benene igen. Dog er jeg forfærdet over denne forskels behandling og servicen som medarbejderne på stedet giver til sine kunder.

28 de noviembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Massage, eller manglen på samme.

Vi var i sauna og gus og dampbad, sikke en oplevelse det var godt.
Fantastisk personer der står for guset det kan man mærke de elsker så det var fedt.
Vi skulle så slutte af med massage, det var desværre en noget tam oplevelse, personen der gav(massage) havde tydeligt ikke prøvet det særlige mange gange og slet ikke uddannet til det, ej heller let massage.
Det blev 1 time med let fingere kørerne på kroppen, øv øv at bruge penge på det.
Det værste er at der er givet tilbagemelding til dem og der bliver ikke svaret , det ikke ok når man betaler x antal kroner for en service.

13 de noviembre de 2025

tilfredse brugere

Jeg bruger svømmehallen et par gange om måneden med et handicappet barn. Vi blir fint behandlet. Personalet er meget venligt. Finder lokalerne ganske rene.livredderne er tilstede og griber ind ved grænseoverskridende adfærd. Vi har mere end 20 gode oplevelser bag os.

8 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækker brunch og wellness i flotte/rolige omgivelser

Er man til brunch og wellness, så kan jeg varmt anbefale deres tilbud, som afholdes den første lørdag i måneden, mange forskellige super anrettede retter, der er noget for enhver smag, den bedste brunch i byen i forhold til merprisen for en dag i Wellness, og så i flotte, rolige og skønne omgivelser.

6 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk dag og super personale

Det var den bedste børnefødselsdag, og det syntes pigerne også.
Først var der badning derefter kom de ud til et fødselsdagsbord med gode sandwich, slik og god kage,
Personale var fantastiske hele dagen, både søde og hjælpsomme 😊
Vi har allerede planer om at gøre det igen næste år 😊🏊‍♀️🏖🌊💙

23 de agosto de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

God oplevelse i badeland med min søn

God oplevelse i badeland med min søn

Selvforskyldt p-bøde på kr. 910 tager toppen af oplevelsen

P-bøden er på sin plads og helt efter bogen

Syntes dog godt man kunne gøre en smule mere for at påminde gæster om parkering fx. i forbindelse med betaling af entre i receptionen. Tænker det ville medføre flere glade gæster. Som børnefamilie kan det nemt smutte i farten på vej ind.

Beløbet på kr. 910 virker også ret højt, set i forhold til kr. 152 vi betalte for entre. Sikkert en standard afgift men også et beløb som måske vil skræmme nogle fra at komme igen.

Bare tanker herfra

19 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan simpelthen ikke anbefales til…

Kan simpelthen ikke anbefales til babyer! På hverdage åbner varmtvandsbassinet først kl. 16, vi kom 2 timer før. Indtil da kan man anvende det lave Børne/Babybassinet som er 32 grader. Vandet føles dog langt køligere og måtte opgive med det samme, da min søn på 7 mdr. virkelig synes det var ubehageligt og tænderne klaprede. Vi er vant til at komme i anden svømmehal, hvor varmtvandsbassinet er 34 grader, altså kun 2 grader varmere, det har aldrig været et problem. Så kan han bade op mod 40 minutter.
I receptionen vil de ikke give os pengene retur, da mange andre babyer sagtens kunne tåle de 32 grader og de aldrig havde fået klager før.
Den ene medarbejder var voldsom ubehagelig, ubehøvlet og hånende. Hun mente selv vi burde have set åbningstiderne for varmvandsbassinet, på Facebook eller Instagram, det var ikke deres pligt at oplyse. Hun mindede også sin kollega om at jeg ihverfald ikke skulle have ubetalt pengene.
Jeg fik istedet fribilletter.
Omklædningsrummet trængte til rengøring, afføring på skraldespand og man kunne ikke regulere vandtemperaturen i brusebadet.

24 de junio de 2025

Det værste sted nogensinde

Det værste sted nogensinde. Jeg opsiger mit abbonoment i feb og betaler hvad jeg skylder. Ringer derned i marts og får bekræftet jeg er skylder andet fordi jeg vil være sikker. Nu har jeg fået et brev fra en advokat om at de har sendt en faktura til inkasso som jeg ikke har modtaget, jeg bliver heller ikke oplyst om jeg skal betale for en måned mere efter opsigelsen. Jeg siger dernede jeg gerne ville opsige abbonment og betalt ALT. Nu har jeg fået et brev i postkassen fra en advokat at 524 er blevet til 1929kr ! De hjælper ikke med noget som helst

14 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Medio Januar 2025 forlængede jeg mit…

Medio Januar 2025 forlængede jeg mit måneds abonnemet personligt i receptionen, dette så jeg havde sidste dag den 31/3 (løbende måned+1 md). Jeg kontrollerede på min profil om det var noteret da jeg kom hjem, det var det. Jeg kontrollerede fordi manden i skranken var niveauet lige før sur over at skulle hjælpe. Fremover ville jeg skulle hhv opsige genbestille abonnement. Tosset. Jeg var ramt af en skade, som jeg ikke vidste hvor længe skulle trænes op.
I dag ser jeg så at min opsigelse er blevet slettet på min profil, således at de bare trækker på mit kort til jeg opdager det. Det er bare ikke i orden, jeg så med egne øjne at opsigelsen var noteret, men tog desværre ikke et billede af det.
Pas derfor på derude hvis i tilknytter jeres kort automatisk betaling.
Jeg var der i dag kl 8 for at klage, men det skulle ikke gå ud over den uskyldige pige som stod der i dag.

16 de marzo de 2025

Fantastisk afslapning

Vi besøgte wellness afdeling i dag lørdag. Vi oplevede hjælpsomme medarbejdere, god plads og stemning, selv om det var på en lørdag. Vi nød saunagusene og de forskellige typer saunaer samt fodscrub. Vi var mega imponeret over deres gusmestere- de er ret vilde. Vi fik også par massage, hvilket var fantastisk. Til slut spiste vi på restauranten og nød en lækker måltid i rolige omgivelser. Helt afgjort en meget afslappede dag - der er ikke meget energi tilbage efter en hel dags hygge, men vi er også helt sikre på at vi ikke skal døje med søvnløshed i nat for vi svæver på en sky af afslappethed.

7 de diciembre de 2024

Uprofessionelt.

Har nu været fast i water and wellness ca 4 gange om ugen i “wellness” afdelingen i ca 3 måneder..
Vi er en flok der oplever at ledelsen / personalet går direkte efter os, med og give os advarsler, henstillinger og truer med at næste gang så bliver jeg smidt ud.
Mens dem der kender personalet privat / i fritiden kan gøre mere eller mindre som de vil, det undre mig lidt at der skal være den forskelsbehandling?

Forstår ikke hvorfor det kun er 2-3 af jeres ansatte der deler den ene advarsel ud efter den anden, mens resten af personalet bare opføre sig professionelt og passer deres arbejde.

I dag fik jeg sågar en advarsel og fik også at vide af hende “livredderen” der egentlig slet ikke var på arbejde, men var der i hendes fritid at jeg plaskede for meget da jeg hoppede i vandet..

Der er f.eks. Sjældent sæbe i sæbebeholderne ude i badet ved herrerne, fugerne er fyldt med skimmelsvamp og gulvene inde hvor man kælder om er stor set altid dækket med vand.
Måske i kunne sætte jeres knap så professionel personale til og ordne disse ting og så jeres professionelle tage sig at gæsterne og gusen.

6 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gavekort, men skulle dække prisstigningen

Gavekort (købt i sommers og som varede 3 år) til wellness afdelingen skulle indfries, men da vi tjekkede ind fik vi afvide pga. prisstigninger til den betalte pakke oplevelse skulle vi betale differencen. Ellers måtte de afvise, at vi kunne bruge gavekortet. Et gavekort, som varede i 3 år - vi afviste det bør de tage højde for og dække selv - men ikke noget og rokke ved. Dernæst betalte vi depositum for badekåbe og skulle derfor have pengene retur når vi aflevere dem igen - det krævede stor overtalelse og få pengene retur trods det vi aflevere dem begge retur, som aftalt og havde kvitteringen. OK omgivelser og faciliteter, men ALT for mange mennesker lukket ind. Hvilket personalet bekræftede, at der i en time var overbelagt. Rengøringen haltede generelt i hele wellness afd.

22 de noviembre de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.