Siden 2.desember 2022 har jeg ikke fått svar på mine henvendelser på e-post eller telefon. Jeg ble lovet en ny vannkolbe til min nye waterrower fordi den viste seg ha en sprekk og lekker vann. Purrer... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bestilte romaskin for 8 uker siden. Var klar over at leveringstiden kunne være lang, men har fortsatt ikke mottatt bestilt vare. Fikk estimert levering 12. august, men den har fortsatt ikke dukket opp... Ver más
Amatørmessig (total mangel på) kundeservice. Selve produktet er jeg imidlertid veldig fornøyd med. Jeg har prøvd å ringe firmaet en rekke ganger, men har aldri kommet igjennom. De har heller ikke... Ver más
Veldig fornøyd med WaterRower Norge! Ekte amerikansk trekvalitet i produktene. Betaler lett det lille ekstra for kvalitet. God opplevelse generelt i min handel hos WaterRower Norge. Selv kjøpte jeg e... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Vi gir deg ekte treningsglede
Información de contacto
Høgahaug 55, 5563, Førresfjorden, Noruega
- 52 22 17 30
- waterrower.no@gmail.com
- www.waterrower.no
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Fikk det jeg bestilte
Rask levering av godt produkt.
Produktene er bra og det er positive og…
Produktene er bra og det er positive og raske svar på spørmål :)
Veldig bra produkt, men svak kundepleie
Veldig bra produkt. Men dårlig leveranse (utsendelse) og vanskelig å komme i kontakt med selger.
Kvalitets sitjeball!,
Kjøpte ein sitteball, og den er verkeleg av god kvalitet.
Varen vart levert raskt.
Veldig nøgd. Topp kvalitet.
God service og topp-kvalitet!
God service. Fornøyd med utførelsen av design og brukervennlighet. Oser av kvalitet og eksklusivitet. Vi håper å har snart hele equipment i vårt program!
Herlig produkt
Herlig produkt - anstendig service med få eller ingen irritasjonsmomenter.
WaterRower Norge leverte bestilt Treningsutstyr.
WaterRower Norge leverte bestilt Romaskin og trenings benk til avtalt tid og pris. Meget god kundeservice.
Ikke svar på henvendelse
Får ikke svar på henvendelse med spørsmål om en bestilling - det er frustrerende når alt annet tilsynelatende er upåklagelig.
Produktene som bestilt tok nesten 2…
Produktene som bestilt tok nesten 2 måneder å få, etter mye purring og svært vanskelig kommunikasjon der ikke telefon ble besvart og sporadisk per e-post også etter mye purring. Produktene er derimot å anbefale, men god service var for min del fraværende. Frustrerende å ikke vite tidsaspektet på levering samt at pakkene har kommet i ulike forsendelser der det ikke opplyses om ventetid på restordre. Bestill i god tid, seriøs selger med topp produkter. Vil anbefale med forbehold om at service på kommunikasjon forbedres.
Helt uproblematisk 👍 supert produkt.
Umulig å få svar på kundeservice
Umulig å få svar på kundeservice via mail, Facebook og telefon, har ventet en måned på produktet jeg bestilte uten å få annet enn mail fra de om at de ønsker en anmeldelse på Trustpilot. Og det skal de få. Når man betaler så mye for et produkt så forventer man en viss oppfølging.
Rask levering
Fantastisk flott romaskin som var lett…
Fantastisk flott romaskin som var lett å montere
Bra produkt, dårlig kundeservice
Veldig vanskelig å få tak i kontaktperson fra WaterRower Norge. Ingen respons etter at jeg hadde testet ut maskinen. Jeg ringte, skrev SMS og mail flere ganger. Levering en uke etter avtalt tidspunkt. Veldig fornøyd med produktet. Veldig misfornøyd med kundeoppfølgingen.
Bestilte 18 mars
Bestilte 18 mars, fått ordrebekreftelse men ikke hørt noe etter det. Svarer heller ikke på mail
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.