WebHosting A/S Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hello World! Gang på gang bliver Webhostings Support ved at overraske positivt med en service der ligger langt over hvad man må forvente af en udbyder! Hvor ville Danmark se anderledes ud, s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har brugt webhosting.dk gennem nogle måneder til flere ganske tunge hjemmesider, der alle kræver en MySql databaseserver der er veltrimmet og stærk på ressourcer, stillet til rådighed. Ingen danske... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som udvikler af Sitemagic CMS har jeg høje krav til tilgængelighed, performance og fleksibilitet. WebHosting er ubetinget det hostingselskab i Danmark, der leverer den bedste performance og højest... Ver más

Información sobre la empresa

1. Empresa de alojamiento web
  2. Proveedor DNS
  3. Proveedor de servicios de email

Escrito por la empresa

WebHosting A/S er en af Danmarks ældste webhotel udbydere med rødder helt tilbage til starten af 1990'erne. Vi tilbyder høj oppetid, hurtige servere med få kunder per server, god funktionalitet med faciliter som ikke findes andre steder og altid gode tilbud på domæner og hosting.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Effektiv hosting og imponerende service

Jeg har benyttet webhosting.dk til både private hjemmesider samt sider til virksomheder i flere år. Jeg har aldrig oplevet problemer fra deres side og når jeg selv har lavet et eller andet rod i den, får jeg en super service. Jeg er meget tilfreds.

15 de abril de 2015

webhosting forever

har efterhånde brugt webhosting.dk i mange år og må sige at de har en god service.
de fleste gange jeg har brug for dem er det faktisk ikke deres problem. men service får man stadig og de hjælper gerne en videre.
kan varmt anbefale dem, god service, næsten igen udfald på server, samt overskuelig backend.

9 de abril de 2015

Vildt god service!

Jeg har flere gange måtte skrive til supporten da der var nogle ting jeg ikke forstod eller noget jeg skulle have styr på.

De svare vildt hurtigt og de gør rent faktisk noget! De kunne jo bare skrive "Du kan gøre sådan her" men i stedet gør de det for dig! Jeg fik endda et svar hvor de beklagede at der var et problem de ikke kunne gøre noget ved hvor MEGET kort tid efter skrev de igen og sagde at de havde prøvet noget og at det måske ville ordne mit problem men der var ingen garanti.

Basically: Virkelig god support som ved hvad de snakker om!

31 de marzo de 2015
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ualmindelig god og professionel service!

Det er næsten svært at beskrive hvor god en service du får hos WebHosting.dk - Deres servere er super hurtige, belastningen på serverene er lav, supporten er professionel og servicen er i top. Uanset om om du ikke kan finde uf af dit email system, eller det skal hentes data tilbage fra et lukket domæne, klare de opgaven til perfektion. Jeg har tidligere benyttet mig af flere hosting selskaber, men det gør jeg ikke mere. Aldrig mere. Webhosting er og bliver min nummer 1! Og vælger du dem, bliver de med garanti også din nummer 1!

23 de marzo de 2015
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ja øst vest Webhosting er bedst.

Efter og have prøvet en anden Web udbyder, må jeg bare erkende at det har været en temmelig dårlig oplevelse. Jeg skulle aldrig have flytte for og prøve noget andet.

Jeg har ligge ved Webhosting i mere end 10 år og webhosting har tænkeligt de hurtigste server inden for "Shared hosting" desuden er supporten hurtig i deres mht. besvarelser.

Du kan roligt vælge webhosting specielt hvis du bruger Wordpress.

16 de marzo de 2015

Fremragende kundeservice

Indtil videre har jeg kun haft positive oplevelser hos WebHosting. Deres kundeservice er i særklasse og svarer lynhurtigt. God pris og høj stabilitet. De bedste anbefalinger herfra.

1 de marzo de 2015

Kanon service!

Jeg fik en service ud over det sædvanlige fra WebHosting! Kanon sted, jeg har haft hosting ved dem i snart 3 år nu.
Det eneste der halter lidt er deres hjemmeside, den skal lige have en opdatering.

13 de febrero de 2015

Super service og drift

Jeg har gennem en periode stået for udviklingen af en side for et firma og har gennem dette haft næsten daglig kontakt med Support hos WebHosting og denne har hver gang været kompetent og utrolig imødekommende.

Mulighederne for at have flere servere og flere databaser kørende til f.eks. test er super og giver muligheden for drift og testmiljø op mod samme DB.

Jeg vil klart anbefale WebHosting.

20 de enero de 2015
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste service jeg nogensinde har fået!

Har været hos webhosting i mange år, har altid fået en utrolig god service/hjælp ligegyldigt hvad det har drejet sig om, og deres priser er yderst rimelige, grunden til at jeg skriver denne anmeldelse er fordi jeg for nylig løb ind i lidt problemer, og havde fået fakturer på dem på flere tusinde kroner, helt reelt fordi deres hosting havde fortsat og jeg ikke havde fået betalt pga personlige ting...

14 dage efter beder jeg dem venligst om at lukke disse ned, og vil naturligvis betale hvad det måtte koste, 10 minutter senere er det hele fixet og jeg kom ikke af med en krone for deres besvær...

Dette er blot en af mange situationer hvor de har hjulpet med mange forskellige ting, webhosting er nok det bedste danske hosting firma, og uden konkurrence har de den bedste service/support som nogen kan ønske sig!

12 de diciembre de 2014

A++++

Tusinde tak for jeres lynhurtige service. Jeg havde slet ikke forventet at modtage svar fra jer foer naeste dag..... men efter 5 min. og endda kl. 21:00?! TOP-KLASSE!! Tusinde tak for hjaelpen. Jeg kan kun anbefale webhosting.dk :)

25 de noviembre de 2014

support ekstra ordinaire

grundet bøvlet opbygning af min hjemmeside kunne jeg ikke få mine subdomæner til at virke. jeg kontaktede support og de forklarede mig omhyggeligt hvad der var galt, uden at jeg forstod hvad jeg skulle gøre :-( derefter gik supporten ind og rettede/oprettede de symbolske links det krævede for min hjemmeside kunne fungere. selv om kontakten forgik pr mail var problemet løst indenfor en time.

16 de noviembre de 2014
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk support, importering af e-mail og super guide til div opsætninger

Webhosting kan jeg trygt anbefale til både superbrugere og dem der lige som jeg kan have brug for lidt support. Absolut fantastisk program der kan importere mine mails med mapper osv. Perfekte beskrivelser af diverse opsætninger af mails til iphone- Ipad mv. (når jeg kan følge dem, kan alle andre også :-)) Samtidig har jeg lynhurtigt fået svar og vejledning på mine spørgsmål. Åh ja og selvfølgelig til yderst konkurrence dygtige priser.
Så god fornøjelse til dig der leder efter et hurtigt, prisvenligt og professionelt webhotel.
Mange hilsner
aim-zone

4 de noviembre de 2014
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Billigst og super service!

Hej.
Jeg er tilhænger af at man får produkter billigt, samtidig med god kundeservice.
Og det får jeg hos Webhosting.dk
Billigst af hvad jeg lige kan finde, hurtige og fantastisk god kundeservice/support. Svare samme dag, altid flinke. (mail)
Ialt 5 stjerner.

20 de octubre de 2014

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.