Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig levering, fuldt ud tilfreds og vil bestemt bestille fra Webkoekken.dk igen hvis jeg skulle have brug for nyt udstyr. Jeg havde bestilt en Gasdæmper 380N til KESSEBÖHMER hævebeslag, der ko... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Handel helt uden problemer. Mange herinde klager over alt for høje fragtpriser, jeg har valgt at se bort fra den, og isoleret set på den samlede pris, og må konstatere at min pris på hængsler fra Bl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg skulle bruge en ny gastryksåbner til microbølgeovnens låge som efterhånden var blevet lidt "træt". Jeg fandt straks leverandøren på nettet og afgav bestilling. Dagen efter lå varen hos os! Bare p... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,8

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvor svært kan det være?

I mange måneder gik jeg og ærgrede mig over, at "pumpen"
der sku' holde skabslågen åben, altsa dér hvor min microovn står - den var gået kaput, og jeg glemte hele tiden at få den med ind til byen, til en eller anden køkkenforretning, men så en dag jeg sad ved computeren, tænkte jeg, at det måske nok lige var dér, jeg sku' finde sådan én, og på WEBKOEKKEN fandt jeg "fyren" med det samme, og til en helt utolig lav pris. !!
Jeg udfylde kundeansøgning og bestilte og betalte med dankort - nemt og sikkert, og 2 dage efter var den her. Superb. Kan det være nemmere? Nej, vel!!

18 de noviembre de 2011

Hurtig levering

Det var nemt at finde varen på siden og købet gik smertefrit. Jeg købte om søndagen og varen var i postkassen tirsdag.
5 stjerner-

11 de noviembre de 2011

God service

Nem og hurtig handel.. Var dog ekstra forsinkelse på varen, på 3 dage men blev informeret om dette..

8 de noviembre de 2011

Hurtig, nemt og billig.

Webkoekken, er stedet hvor man finder alle de dele, herunder reservedele - til køkkenet.
God hjemmeside, hvor man hurtigt kommer frem til det man mangler.

6 de noviembre de 2011

godt nok

Emnet fundet gennem google, lige info nok, til at jeg turde bestille. Porto lige til den høje side, men stadig bedste tilbud

24 de octubre de 2011

godt

jeg var tilfred med vare og leveringstiden.

21 de octubre de 2011

Billig og Hurtig

Købte 2 stk gasfjedre til en skabslåge, 99 kr. stykket, meget billigt (andre internetbutikker vil have 269 kr. for præcis de samme) og de virker lige efter hensigten. Leveringen var fra dag til dag. og de var pakket forsvarligt ind. 5 stjerner, ikke mindre.

25 de septiembre de 2011

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.