Webshop-outlet.nl Opiniones

TrustScore: 3 sobre 5

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij bestelling geen rekening gehouden met vakantie, dus gemaild en zending vasthouden to na mijn vakantie was geen probleem en geleverd op uitgestelde lever datum, op mijn verzoek. TOP service dus. Ma... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oktober een bed besteld, verkeerd bed(verkeerde maten geleverd) 2 maanden slechte communicatie, komt mn bestelde bed heeft de fabrikant alles al in 1 stuk aangeleverd waardoor het niet door het trapga... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldig product. Precies wat ik zocht. Snelle levering in stevige verpakking. Deze leesbril met duo led-lampjes voor een strak zicht op alles waarmee je bezig bent. Ideaal als het zicht op leeftijd b... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de hobbies

Escrito por la empresa

Webshop-outlet.nl, aanbiedingen tegen OUTLET prijzen!

Medio

TrustScore: 3 sobre 5

591 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 13% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Todas las opiniones

61 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling nog niet binnen na 3 keer…

Bestelling nog niet binnen na 3 keer contact pas de track en trace code , want ze waren vergeten het op te sturen , nu weer 2 dagen verder en nog geen tijdstip bekend dat staat er al 2 dagen . Erg slechte service , ik zal hier nooit meer wat bestellen , ze vertellen allemaal wat anders aan de helpdesk

8 de agosto de 2025

Kinderachtig bedrijf

Kinderachtig bedrijf dat de regeltjes zo interpreteert zoals zij dat willen.
2 ligbedjes besteld. 4 juli ontvangen, 1 defect. Vervangend artikel gekregen op20 juli, dat al gebruikt leek te zijn (er zat zand in de verpakking en op het ligbedje). Aangegeven via whatsapp (enige manier van contact) dat wij dit terug willen sturen. De winkel geeft aan dat dit te laat is want dit had binnen 14 dagen van de eerste ontvangstdatum gemoeten (echter hadden wij het pas na 18 dagen ontvangen). Ze accepteren het artikel niet meer. Wij zitten nu met een gebruikt product waar we de volle prijs voor hebben moeten betalen.

20-08-25:
"leuk" dat er nu wel direct gereageerd wordt en niet pas weer meer dan 24 uur later zoals we via de app hebben ervaren. Het 2e bedje hebben wij pas meer dan 14 dagen na de eerste ontvangen. Deze mochten wij ook niet meer terugsturen ondanks dat deze gewoon gebruikt is geweest aangezien de zandvegen er op zaten. Dat we de eerste niet terug mochten sturen kan ik me ergens in vinden, al had ik het wel netjes gevonden aangezien we een set van 2 dezelfde wilden hebben. Maar dat we de tweede ook niet terug mochten sturen is inderdaad erg kinderachtig. Deze hadden we namelijk nog niet eens 14 dagen in ons bezit. Om hiervoor dan de originele ontvangstdatum van de eerste voor te hanteren lijkt mij erg vreemd, aangezien wij het "nieuwe" exemplaar niet binnen 14 dagen hebben ontvangen.

1 de agosto de 2025

- Update

In uw aanpassingen staan zoveel onwaarheden in uw voordeel, dat wij niet eens meer inhoudelijk gaan reageren.

Een fijne dag toegewenst

Beste Bram,

We vinden het jammer dat u ervoor kiest om ons bedrijf als “kinderachtig” neer te zetten, terwijl wij juist netjes hebben gehandeld volgens de wettelijke retourregels die voor alle webshops gelden.

U heeft op 4 juli twee ligbedjes ontvangen. Eén daarvan bleek defect, en daar hebben wij kosteloos een vervangend exemplaar voor geleverd. Het is vervolgens pas op 21 juli dat u meldde ook het tweede ligbedje te willen retourneren – terwijl de wettelijke herroepingstermijn van 14 dagen toen al was verstreken. Die termijn geldt vanaf de eerste ontvangst, niet vanaf levering van een vervangend artikel.

We begrijpen dat u de regels liever anders had gezien, maar wij kunnen niet bij elke klant maatwerk maken op basis van gevoel of frustratie. Ons beleid is gebaseerd op wetgeving en wordt voor iedere klant gelijk toegepast, zodat het eerlijk blijft.

Dat u nu uw zin niet krijgt en dit in een negatieve review uit, is uw goed recht — maar dat maakt ons nog niet “kinderachtig”. Integendeel: wij blijven professioneel, oplossingsgericht en correct, ook wanneer klanten ons publiekelijk onder druk proberen te zetten.

Klantenservice webshop-outlet.nl

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Product is niet zoals beschreven in webshop

Levering liet te wensen over. Product is niet zoals het beschreven werd op hun website. Moest deel laten wisselen wegens slechte constructie. Ondanks ze zeggen dat de pergola windsnelheden tot 135 km/h kan verdragen, zijn door windstoten al enkele schroefjes verloren (ik had ze nochtans elektrisch vastgemaakt) en er zijn geen reserveschroefjes bij. Het opeen en sluiten van de daklamellen gaat heel stroef. Het water wordt niet afgevoerd, dus als je na een regenbui de lamellen terug openzet, krijg je een gratis douche

10 de julio de 2025

Keurmerk waardig…

Eerste kennismaking en heel goed meegevallen. Veel keuze, scherpe prijzen, snelle levering. En heel belangrijk: zeer vriendelijke klantendienst. Ik ben fan!

21 de junio de 2025

Andere kleur

Pas laat kreeg ik bericht dat de door mij bestelde broek niet voorradig was, of ik een andere kleur wilde hebben, welke daarna wel snel ģeleverd werd,en ik dan toch tevreden over ben.

11 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen reactie na foutieve levering topmatras

Na al 2 topmatrassen bij deze webshop besteld te hebben, nu een 3e besteld. Helaas kreeg ik een totaal andere topper, dat bleek bij het opmaken van mijn bed.
Hoewel ik begrijp dat ik deze niet meer retour kan doen omdat hij al op het bed ligt, heb ik inmiddels meerdere mailtjes hierover gestuurd met de vraag wat het verschil is tussen mijn bestelde topper en deze topper. Helaas geen reactie, dus gebeld. Het zou worden uitgezocht, ik zou hierover bericht krijgen. Niet gekregen. Maar weer een mail gestuurd. Weer geen reactie.
Het kan toch niet zo moeilijk zijn om een reactie te geven, uitleg te geven en misschien toe te geven dat er iets mis is gegaan met deze bestelling.

N.a.v van de reactie, hierop nogmaals een mail gestuurd en gevraagd om alle reacties die ik niet ontvangen heb,ook niet in de spam.

Inmiddels op mijn mailtjes eindelijk een reactie gekregen. Aangegeven dat ik het hierbij bij laat.

22 de mayo de 2025

Update 2:

Ik zie dat u nu wel onze berichten heeft ontvangen. Zoals u in het bericht kunt zien hebben wij altijd direct gereageerd. Als u uw review zou willen aanpassen dan zouden wij dit erg waarderen. Wij werken met een klein team hard om onze klanten zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Update:

Na uw mail gisteravond is binnen 3 minuten gereageerd. Zoals hieronder eerder geschreven kunt u ons een Whatsapp bericht sturen als er emailproblemen zijn. Waarschijnlijk houdt uw spambox onze berichten tegen.

Goedenavond,

Als ik in de klantenservice kijk dan zie ik dat mijn collega na elke reactie van u direct reageert. Het kan zijn dat het in de spambox terecht komt maar ik zie wel daadwerkelijk een reactie. U kunt ons ook via Whatsapp bereiken als het via de mail niet lukt.

Eens maar nooit meer

Geen enkele communicatie mogelijk met het bedrijf tot de levering. Niet via mail, niet via telefoon, niet via Whatsapp
Geleverde product ondeugdelijk: toen kon er uiteindelijk een appje vanaf vanuit het bedrijf (de overige berichten hadden ze dus wel bekeken maar niet beantwoord...) Tot op heden geen oplossing mogen ontvangen

5 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Contact en service is uitstekend!

Contact en service is uitstekend!
Wel de indruk dat 'de kneusjes' hier terecht komen om te verkopen. Bij mijn bestelling was veel mis, wat de webshop-outlet.nl prima heeft aangepakt.

29 de mayo de 2025

Op 20 mei betaalde ik de aankoop

Op 20 mei betaalde ik de aankoop, daarna niets meer gehoord of ontvangen

29 de mayo de 2025

Goedemiddag,

Bedankt voor uw bericht van eerder vandaag. Ik zie dat u drie uur geleden contact heeft opgenomen met onze klantenservice. Vanwege Hemelvaartsdag is ons team vandaag niet bereikbaar, waardoor er helaas nog geen reactie is geweest.

We begrijpen dat u ontevreden bent en waarderen alle soorten feedback — zowel positief als kritisch — zolang deze eerlijk en op feitelijke gronden is. In dit geval vinden wij het jammer dat u binnen enkele uren na uw bericht al een 1-sterrenreview heeft geplaatst, zonder ons de kans te geven het voor u op te lossen.

Volgens onze gegevens is uw bestelling inmiddels verzonden. We zouden het dan ook op prijs stellen als u ons de gelegenheid geeft om het verder met u uit te zoeken, mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn.

Alvast dank voor uw begrip, en we helpen u graag verder zodra we weer bereikbaar zijn.

Henk
Klantenservice Webshop-Outlet.nl

8 consejos para escribir buenas reseñas.