Levering liet te wensen over. Product is niet zoals het beschreven werd op hun website. Moest deel laten wisselen wegens slechte constructie. Ondanks ze zeggen dat de pergola windsnelheden tot 135 km/... Ver más
Bij bestelling geen rekening gehouden met vakantie, dus gemaild en zending vasthouden to na mijn vakantie was geen probleem en geleverd op uitgestelde lever datum, op mijn verzoek. TOP service dus. Ma... Ver más
Oktober een bed besteld, verkeerd bed(verkeerde maten geleverd) 2 maanden slechte communicatie, komt mn bestelde bed heeft de fabrikant alles al in 1 stuk aangeleverd waardoor het niet door het trapga... Ver más
Geweldig product. Precies wat ik zocht. Snelle levering in stevige verpakking. Deze leesbril met duo led-lampjes voor een strak zicht op alles waarmee je bezig bent. Ideaal als het zicht op leeftijd b... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Webshop-outlet.nl, aanbiedingen tegen OUTLET prijzen!
Celsiusweg 10, 8503AC, Joure, Holanda
- klantenservice@webshop-outlet.nl
- www.webshop-outlet.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 13% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Tevreden!
Ondanks een aantal slechte reviews over webshop-outlook, toch een bestelling geplaatst. En ik ben zeer tevreden. Zo zie je maar hoe persoonlijk een ervaring is. Besteld en de volgende dag al keurig verpakt geleverd. Dus jullie krijgen een goede beoordeling van mij. 👍
fijne samenwerking
fijne samenwerking
correcte afhandeling
snelle reactie bij vragen !
Alles ging goed
Prieel Sofia fijne aankoop
Van het voorjaar het prieel Sofia besteld. Communicatie en levering snel en goed. Het in elkaar zetten kostte wat moeite, maar het resultaat is super. Een mooi en compleet prieel (waterdicht doek en handig schuifsysteem). Er ontbrak een onderdeel, de nalevering duurde even, maar de communicatie was top.
bol is altijd goed snel geleverd en…
bol is altijd goed snel geleverd en makkelijk retourneren
Duidelijke beschrijving en goed aan de afspraak nakomen.
Op tijd geleverd.
Supersnel en alles was goed
eenvoudig te bestellen en prima…
eenvoudig te bestellen en prima communicatie omtrent de levering
Snelle levering en professionele…
Snelle levering en professionele tussenkomst
Mooi product voor een prima prijs en…
Mooi product voor een prima prijs en snelle levering.
Produkt snel en goed verpakt…
Produkt snel en goed verpakt aangekomen, zag er precies zo uit als op de foto!
Bestelling was een dekbed overtrek tot…
Bestelling was een dekbed overtrek tot heden niks ontvangen na achtdagen nog niks gehoord
toch nog binnen gekomen na aantal weken.
Gewoon prima
Gewoon prima. Snel gevonden wat ik zocht (sokken), besteld (nog met korting ook) en een dag later in huis. Zo moet het toch. Dus 5 sterren kan er niet veel anders van maken.
Slechte klandizie
Had mooie stoelen besteld althans dat dacht ik.
Er klopte niks van de stoelen er zaten geen gaten waar ze moesten zitten.
Heb dat gemeld werd een hele tijd aan het lijntje gehouden moest van alles en nog wat doen.
Na heel lang heen en weer mailen en bellen.
Mochten de stoelen terug.
Bij een normaal bedrijf worden de stoelen dan thuis opgehaald nou hier niet.
Moest met 2 hele zware dozen lopend naar een postnl punt toch niet normaal.
Daarna krijg ik een bericht dat de klacht niet gegrond was dat ik onderzoekskosten moet betalen en de verzendkosten ook.
Dat gaat om rond de 55 euro wat ze mij willen laten betalen terwijl hun rotzooi sturen
Koop nooit bij deze oplichters want voor je het weet laten ze je iets betalen wat niet terecht is
Daarom doe je het! Alles op tijd in goede staat ontvangen!👍🏻
Alles op tijd in goede staat ontvangen!👍🏻
Ik ontvang mijn bestelling op tijd…
Ik ontvang mijn bestelling op tijd volgens de afspraak.
TOP product!
De levering is conform de aangegeven leveringstermijn uitgevoerd. Dus helemaal geweldig! Ook de sensor prullenbak is helemaal TOP! ik had al eerder (2 jaar geleden) een zelfde prullenbak besteld, maar door eigen toedoen was deze recent kapot gegaan.
Bestelling zou geleverd worden vrijdag
Bestelling zou geleverd worden vrijdag
Dag verlof genomen omdat er bij levering getekend moest worden
Vrijdag niets geleverd. Naar de transportfiets getelefoneerd die zouden leveren
Zij wisten te zeggen dat de levering geannuleerd is door webshop outlet
Contact opgenomen met de webshop en zij zouden niet geannuleerd hebben
Ze gaan het nakijken
Nu maandagavond nog geen bericht van de webshop
Ik hoop dat ik mijn 353 euro niet kwijt ben