La empresa ha respondido
Vor Weihnachten dort eingekauft, viele Leute, Personal männlich war super, gut beraten und eingekauft . Jetzt 2 Pullover gekauft, bezahlt. Abholung am anderen Tag, Grösse gewechselt, alles musste umge... Ver más
La empresa ha respondido
Ik was samen met mij mama en begeleiding aan het zoeken naar een outfit voor mijn vormsel. De medewerker heeft ons echt goed geholpen hiermee.
La empresa ha respondido
WE, ook wel WE Fashion genoemd, is een van oorsprong Nederlandse modeketen die kleding, schoenen, tassen en andere accessoires verkoopt.
Reactorweg 101, 3542 AD, Utrecht , Holanda
Ha contestado el 96% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Eine freundliche und kompetente Verkäuferin hat mich bedient und mich hervorragend beraten. Herzlichen Dank.
Sehr freundliche und nicht aufdringliche Beratung.

Respuesta de WE Fashion
De medewerker heeft ons echt goed geholpen hiermee.

Respuesta de WE Fashion
J'ai fait en retour et j'ai oublié d'attacher le numéro de retour dans mon colis. J'ai contacté le service clientèle et la réactivité étais très positiv. Le retour était traité le jours même et j'ai reçu mon rembursement deux jour après. Merci pour le bon service.

Respuesta de WE Fashion
Sehr nette Mitarbeiter*innen vor Ort im Geschäft oder im Kundenservice. Schöne und qualitativ gute Kleidung.

Respuesta de WE Fashion
Communie vestje gekocht voor mijn zoontje en erg tevreden van, prachtig vestje van super kwaliteit, snelle levering en tevreden van de klantenservice wanneer ik de factuur nog juist even opvroeg per mail.
Geen idee hoe een retour bij jullie verloopt dus over die ervaringen kan ik niet meespreken maar dat zal al zeker niet nodig zijn want hier is alvast een zeer tevreden klant. 👍

Respuesta de WE Fashion
Correcte en stipte levering!
Proficiat!

Respuesta de WE Fashion
Bought a jacket from WE Fashion. The fabric is great, however the sizing is absolutely terrible and misleading.
I bought a XS but the sizing is realistically closer to the average M sizing.

Respuesta de WE Fashion
Goede adequate afhandeling van mijn klacht.

Respuesta de WE Fashion
Schöner Store, schnelle Lieferung, sehr gute Preis-Leistung, hat mir sehr gut gefallen!

Respuesta de WE Fashion
Hele snelle levering en snel reactie via chat, telefoon en mail.

Respuesta de WE Fashion
Uitstekende service en topkwaliteit!
Het personeel is vriendelijk, professioneel en denkt echt met je mee. De winkel is overzichtelijk en de kwaliteit van de kleding is uitstekend. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en kom hier zeker weer terug. Absoluut een aanrader!

Respuesta de WE Fashion
Enige tijd terug een pak voor mijn 16-jaruge dochter besteld en deze laten bezorgen. Bleek niet de goede maat te zijn, waarna ik deze terug heb gestuurd. Het pakket is vervolgens "kwijtgeraakt" en kennelijk nooit aangekomen bij WeFashion. Vanwege een grote verbouwing aan ons huis, ben ik het verzendbewijs kwijtgeraakt Gevolg: dagenlange mailwisseling met WeFashion en het geld nooit meer terug gekregen. Wat een waardeloos bedrijf. 1 ster is zelfs nog teveel. Men weet heus wel dat het pakket is ontvangen, maar ja...geen verzendbewijs, geen geld terug. Eerlijkheid duurt t langst.

Respuesta de WE Fashion
Toller Store, gute Qualität, eher gehobenes Preisniveau, dafür wirklich gute Waren, bin seit 11 Jahren Kunde und kaufe fast ausschliesslich in diesem Laden, weil auch der Stil stimmt.

Respuesta de WE Fashion
Na twee zwangerschappen eindelijk tijd om nieuwe kleren te kopen. Leuke jurk gekocht. Ik heb hem 2x keer gedragen. Hij hing aan een haakje en toen ik terugkwam van vakantie, waren de naden bij de schouders (dus niet waar hij aan het haakje hing) compleet uitgescheurd. Niet meer te maken en niet meer te ruilen, want vakantie zat ertussen. Nog geprobeerd om zelf te vermaken, maar toen zag ik dat hij ook op andere plekken midden in de stof gaten had. Dag geld, dag tijd en dag leuke outfit.

Respuesta de WE Fashion
Más información sobre otros tipos de reseñas.