Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vor Weihnachten dort eingekauft, viele Leute, Personal männlich war super, gut beraten und eingekauft . Jetzt 2 Pullover gekauft, bezahlt. Abholung am anderen Tag, Grösse gewechselt, alles musste umge... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik was samen met mij mama en begeleiding aan het zoeken naar een outfit voor mijn vormsel. De medewerker heeft ons echt goed geholpen hiermee.

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa
  2. Tienda de ropa para playa
  3. Tienda de ropa infantil
  4. Tienda de ropa de talles grandes

Escrito por la empresa

WE, ook wel WE Fashion genoemd, is een van oorsprong Nederlandse modeketen die kleding, schoenen, tassen en andere accessoires verkoopt.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 96% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sehr freundliche und nicht…

Sehr freundliche und nicht aufdringliche Beratung.

18 de marzo de 2026

Liebe(r) Jabo,

vielen Dank für Ihr freundliches Feedback!

Mit freundlichen Grüßen,
WE® CUSTOMER SERVICE TEAM

Super goeie hulp!

De medewerker heeft ons echt goed geholpen hiermee.

18 de marzo de 2026

Beste Valentino,

Bedankt voor het achterlaten van deze review.
Veel plezier met je aankopen!

support avec un retour

J'ai fait en retour et j'ai oublié d'attacher le numéro de retour dans mon colis. J'ai contacté le service clientèle et la réactivité étais très positiv. Le retour était traité le jours même et j'ai reçu mon rembursement deux jour après. Merci pour le bon service.

Bonjour Corinna,
Merci beaucoup pour votre message positif ! Nous sommes ravis d'avoir pu vous aider rapidement malgré l'oubli du numéro de retour. Votre satisfaction est très importante pour nous, et nous restons à votre disposition si vous avez d'autres questions. À bientôt !
Équipe WE - Service Client

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sehr nette Mitarbeiter*innen vor Ort im…

Sehr nette Mitarbeiter*innen vor Ort im Geschäft oder im Kundenservice. Schöne und qualitativ gute Kleidung.

12 de marzo de 2026

Guten Tag Sandra,

wir möchten uns herzlich für Ihre positive Bewertung bedanken! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit unserem Service zufrieden waren.

Mit freundlichen Grüßen,
WE® CUSTOMER SERVICE TEAM

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Communie vestje gekocht voor mijn…

Communie vestje gekocht voor mijn zoontje en erg tevreden van, prachtig vestje van super kwaliteit, snelle levering en tevreden van de klantenservice wanneer ik de factuur nog juist even opvroeg per mail.
Geen idee hoe een retour bij jullie verloopt dus over die ervaringen kan ik niet meespreken maar dat zal al zeker niet nodig zijn want hier is alvast een zeer tevreden klant. 👍

6 de marzo de 2026

Beste Jessie,
Dank je wel voor deze mooie review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over het communievestje, de kwaliteit en onze service. We wensen je zoontje alvast een prachtige communiedag toe!
Mocht je ooit nog vragen hebben, helpen we je natuurlijk graag.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Attent geholpen bij omruilen

Attent geholpen bij omruilen

5 de febrero de 2026

Respuesta de WE Fashion

Hartelijk dank voor je review. We zijn blij dat de omruiling naar wens is verlopen. Hopelijk bevalt je nieuwe kledingstuk goed. Veel plezier ervan!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Correcte en stipte levering!

Correcte en stipte levering!
Proficiat!

Beste Martine,
Bedankt voor je review en de proficiat! Fijn dat alles correct en op tijd is geleverd. Graag tot een volgende keer!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bought a jacket from WE Fashion

Bought a jacket from WE Fashion. The fabric is great, however the sizing is absolutely terrible and misleading.

I bought a XS but the sizing is realistically closer to the average M sizing.

Respuesta de WE Fashion

Thank you for your feedback. We're sorry to hear that the sizing of the jacket was not as expected. Please feel free to contact our Customer Service team so we can review your complaint and assist you further.
Kind regards, Team WE - Customer Service

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede adequate afhandeling van mijn…

Goede adequate afhandeling van mijn klacht.

16 de febrero de 2026

Beste Gerda,
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de afhandeling van je klacht. We helpen je graag!
Vriendelijke groeten,

Schöner Store

Schöner Store, schnelle Lieferung, sehr gute Preis-Leistung, hat mir sehr gut gefallen!

Respuesta de WE Fashion

Vielen Dank für das schöne Feedback! Es freut uns sehr, dass Ihnen unser Store, die schnelle Lieferung und unser Preis-Leistungs-Verhältnis gefallen haben. Bis bald!

Gilet zip

bonne experience

20 de enero de 2026

Respuesta de WE Fashion

Merci pour votre avis ! Nous sommes ravis que vous ayez eu une bonne expérience.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele snelle levering en snel reactie…

Hele snelle levering en snel reactie via chat, telefoon en mail.

28 de febrero de 2026

Respuesta de WE Fashion

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze snelle levering en service via chat, telefoon en mail zo waardeert. Graag tot een volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekende service en topkwaliteit!

Uitstekende service en topkwaliteit!
Het personeel is vriendelijk, professioneel en denkt echt met je mee. De winkel is overzichtelijk en de kwaliteit van de kleding is uitstekend. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en kom hier zeker weer terug. Absoluut een aanrader!

Beste Alaa,

Bedankt voor het achterlaten van deze review.
WE helpen je graag.

Mensen, doe het niet!!!

Enige tijd terug een pak voor mijn 16-jaruge dochter besteld en deze laten bezorgen. Bleek niet de goede maat te zijn, waarna ik deze terug heb gestuurd. Het pakket is vervolgens "kwijtgeraakt" en kennelijk nooit aangekomen bij WeFashion. Vanwege een grote verbouwing aan ons huis, ben ik het verzendbewijs kwijtgeraakt Gevolg: dagenlange mailwisseling met WeFashion en het geld nooit meer terug gekregen. Wat een waardeloos bedrijf. 1 ster is zelfs nog teveel. Men weet heus wel dat het pakket is ontvangen, maar ja...geen verzendbewijs, geen geld terug. Eerlijkheid duurt t langst.

10 de octubre de 2025

Beste Marciano,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is wanneer een retourzending niet lijkt aan te komen en je vervolgens ook nog in een langdurige mailwisseling terechtkomt.

Wij willen benadrukken dat wij nooit de intentie hebben om retourzendingen onterecht af te wijzen. Wanneer een pakket niet bij ons magazijn wordt geregistreerd, zijn wij echter afhankelijk van het verzendbewijs om een onderzoek bij de vervoerder te kunnen starten. Zonder dat bewijs kunnen wij helaas niet achterhalen waar het pakket zich bevindt of wat er precies is gebeurd.

Dat neemt niet weg dat we het erg jammer vinden dat dit voor jou zo is gelopen en dat je ons hierdoor als oneerlijk ervaart. Dat is absoluut niet de indruk die wij willen achterlaten. We kijken graag alsnog met je mee om te zien of er op basis van de gegevens die je nog wél hebt iets mogelijk is.

Zou je contact met ons willen opnemen via contact@wefashion.nl onder vermelding van je ordernummer en deze review? Dan pakken we het opnieuw voor je op.

Qualität

Toller Store, gute Qualität, eher gehobenes Preisniveau, dafür wirklich gute Waren, bin seit 11 Jahren Kunde und kaufe fast ausschliesslich in diesem Laden, weil auch der Stil stimmt.

Hallo Silvio,
vielen Dank für Ihre tolle Bewertung und Ihre langjährige Treue! Es freut uns sehr, dass Ihnen unsere Qualität und unser Stil so gut gefallen. Schön, dass Sie uns schon seit 11 Jahren begleiten – wir freuen uns immer auf Ihren nächsten Besuch!
Mit freundlichen Grüssen,
Team WE

Valorada con 4 estrellas sobre 5

I bought best t shirt with fit size

Dear Kasahun,
Thank you so much for your kind review! We're happy to hear that you found the best fitting t-shirt and that you felt welcome in our store. We hope to see you again soon!
Kind regards, Team WE - Customer Service

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na twee zwangerschappen eindelijk tijd…

Na twee zwangerschappen eindelijk tijd om nieuwe kleren te kopen. Leuke jurk gekocht. Ik heb hem 2x keer gedragen. Hij hing aan een haakje en toen ik terugkwam van vakantie, waren de naden bij de schouders (dus niet waar hij aan het haakje hing) compleet uitgescheurd. Niet meer te maken en niet meer te ruilen, want vakantie zat ertussen. Nog geprobeerd om zelf te vermaken, maar toen zag ik dat hij ook op andere plekken midden in de stof gaten had. Dag geld, dag tijd en dag leuke outfit.

1 de octubre de 2025

Beste Miranda,

Wat vervelend dat het artikel niet aan je kwaliteitsverwachting voldoet.
Bedankt dat je dit aangeeft, ik geef je klacht door aan onze Quality afdeling zodat we dit in de toekomst kunnen verbeteren.

Als je het artikel in de winkel hebt gekocht, adviseer ik je om met je klacht naar een van onze WE filialen te gaan.
Een collega daar zal je klacht in behandeling nemen, beoordelen en samen met jou een passende oplossing zoeken.
Neem bij voorkeur je aankoopbewijs of een kopie van je bankafschrift mee.

Als je het artikel online hebt besteld, ontvangen we graag foto's van de klacht, het ordernummer en artikelnummer per email. Dit mag je sturen contact@wefashion.nl t.a.v. Trustpilot.

Alvast bedankt voor de aanvullende informatie.

Team CS - Customer Service

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.