wellvita.no Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hei! Produktet er for tungvint idèt at det er poser som må klippes opp- derav følger problemet med at innholdet har problemer med å blande seg ut med væsken. Et annet problem er at prøvetiden for prod... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en god opplevelse for alle preparatene deres er skikkelige å dei har denn virkninga som dere forteller skal være,eineste minuset er att jeg har ikkje fått påfyll med preparater jeg har betalt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har brukt dette produktet i snart et år. Det var som et mirakel. Jeg føler meg lettere på bena. Cellulitter er minimalisert. Jeg ville ta en pause for å se om det jeg ville merke forskjell. Etter... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hadde en hyggelig tlf. samtale med Dere pga. et nystartet abon. på Venolet. Kan ikke uttale meg noe i bredere forstand nå da dette er helt nystartet. har et ønske om en prisreduksjon i kommende le... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vitaminas y suplementos
  2. Tienda de salud y belleza
  3. Farmacia

Escrito por la empresa

Wellvita selger naturbasert sunnhetsprodukter direkte til forbruker. Vårt mål er å forbedre våre kunders livskvalitet ved å tilby de beste kvalitetsprodukter, til gunstige priser.

Wellvita - Sunnhet direkte til deg

Escrito por la empresa

14 dagers returrett
Direkte i postkassen
Betal etter levering
Over 35 års erfaring

Vi samler på fornøyde kunder

Trygg og enkel e-handel

14 dagers returrett – Vi sender alltid innen 2-5 hverdager - Betal med faktura etter mottatt vare - Alle forsendelser leveres direkte i din postkasse.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

54 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kamillebalsam for underlivet …

Jeg bruker kamillebalsam for underlivet. Og den har hjulpet godt. Jeg prøvde den til ansiktet, men der fungerte den dårlig siden jeg har rosacea. Har derimot kjøpt ringblomst, men har ikke fått testet den enda.

20 de mayo de 2024

Hei Randi,

Du har bestilt Mucoforte hos oss. Det er kapsler.
Er du fornøyd med produktet? 😊️

Ønsker deg en fin dag videre!

Med vennlig hilsen,
Wellvita Kundeservice

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Gikk veldig greit å avbestille eg…

Gikk veldig greit å avbestille eg produkt . -Lett å komne kontakt med firmaet . Beholdt et annet produkt som jeg tidligere har vært fornøyd med .

13 de mayo de 2024

Hei Anne-Lise,

Hvis du har lyst til at utdype hva som skal til for at vi får den siste ⭐, må du VELDIG gjerne kontakte oss på e-post: kundeservice@wellvita.no (mailto:kundeservice@wellvita.no) eller telefon 37 08 13 00. Vi bestreber oss hele tiden på å bli bedre, slik at vi kan gi den best mulige kundeopplevelse, så din mening er gull verdt for oss!

Hei Anne,

Tusen takk for din gode anmeldelse! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med vår service.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ikke viltig

Ikke fornøyd

17 de mayo de 2024

Hei Marit,

Takk for din anmeldelse. Vi mottar gjerne både gode og dårlige tilbakemeldinger for å forbedre oss, så vi setter stor pris på din tilbakemelding. Leit å høre at du ikke er fornøyd. Gjerne ta kontakt på tlf for å utdype hvorfor du ikke er fornøyd.

Jeg håper du vil gi oss sjansen til å gi et bedre inntrykk og service neste gang. Du kan kontakte oss alle hverdager mellom 08-16 på telefon 37 08 13 00 eller sende en e-post til: kundeservice@wellvita.no (mailto:kundeservice@wellvita.no)

Pålitelige

Alltid fått det jeg skal ha til riktig tid. Har abonnert i flere år uten å måtte etterlyse noe. Bra priser

7 de mayo de 2024

Hei Heidi,

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Har brukt dette i vel tre uker

Har brukt dette i vel tre uker, men merker ingen effekt! Derfor kun 3 stjerner

26 de abril de 2024

Hei Herbert,

Felles for alle kosttilskudd er at man skal ta produktet regelmessig over en lengre periode for å kunne vurdere produktets optimale effekt. Derfor anbefaler vi gjerne at du tar produktet hver dag i 12 uker. Ta gjerne kontakt oss hvis du har spørsmål. Du kan ringe til oss alle hverdager mellom 08-16 på telefon 37 08 13 00 eller sende en e-post til kundeservice@wellvita.no (mailto:kundeservice@wellvita.no) 😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Toppkarakter ville bli gitt hvis…

Toppkarakter ville bli gitt hvis autotrekk ble praktisert
Ellers: toppkarakter på leveringssikkerhet !

12 de abril de 2024

Respuesta de wellvita.no

Hei Knut, du kan legge inn en betalingsavtale på pay.wellvita.no, så kan vi automatisk trekke beløpet fra kontoen din ved neste levering. Bare ta kontakt hvis du lurer på noe. Ønsker deg en fin dag videre!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Funker ikke!!

23 de enero de 2024

Hei Arvid,

Vi beklager at du ikke har oppnådd ønsket effekt ennå.

Planteprodukter virker dessverre ikke med engang og hår vokser ikke så fort, så det kan ta opp til 6 måneder før du er helt fornøyd med produktet.

Vi håper at du vil gi produktet en sjanse for vi har mange fornøyde kunder på produktet.
Men tar gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål.

Med vennlig hilsen,
Kundeservice - Wellvita AS
Tlf. +47 37 08 13 00
www.wellvita.no

Så langt ingen effekt

Så langt ingen effekt. Men håper den vil komme over noe lengre tid.

2 de abril de 2024

Hei Tormod,

Tusen takk for din anmeldelse. Så kjedelig at du ikke har oppnådd den ønskede virkningen. Vi har mange kunder som er fornøyd med produktet og føler det har hjulpet dem. Men dessverre så er det slik at et kosttilskudd som gir gode effekt for en person, ikke alltid er det riktige for en annen.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Synes ikke produktet gir forventet…

Synes ikke produktet gir forventet effekt. Har brukt detxen lang periode tidligere også

2 de abril de 2024

Hei Kai,

Hvis du har brukt produktet i minst 12 uker uten å oppleve den ønskede virkning, kan du benytte din fornøyd- eller virkningsgaranti og få rabatt på andre produkter. For mer informasjon, gode råd eller veiledning, ta gjerne kontakt med oss på tlf. 37 08 13 00 eller e-post: kundeservice@wellvita. (mailto:kundeservice@wellvita.)no. Vi er alltid klare til å hjelpe 😊

Hei Unni,

Rask og enkel bestilling

21 de marzo de 2024

Hei Trond,

Tusen takk for din gode anmeldelse! Så hyggelig å høre at du er fornøyd og at det var enkelt og raskt å handle med oss 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ikkje så bra på pris,men Prod.er…

Ikkje så bra på pris,men Prod.er gode,so senk prisene so kan eg handle ofrare hjå dykk.

22 de marzo de 2024

Hei Carl,

Takk for at du tar deg tid til å skrive en anmeldelse, det setter vi pris på! Det betyr mye for oss og vi er veldig glade for at du er godt fornøyd med produktene 😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Virker veldig bra så langt

21 de marzo de 2024

Hei Irene,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hyggelig stemme på telefonen og tydelig…

Hyggelig stemme på telefonen og tydelig og opplysende info.

19 de marzo de 2024

Hei,

kvalitetsprodukter eksepsjonell…

kvalitetsprodukter eksepsjonell service, tusen takk

13 de marzo de 2024

Hei Valentina,

Takk for at du tar deg tid til å skrive en anmeldelse, det setter vi pris på! Det betyr mye for oss og vi er veldig glade for at du er godt fornøyd med våre produkter 😊

Hei Arne,

Rask levering

6 de marzo de 2024

Hei Norunn,

Tusen takk for din gode anmeldelse! Så fint at din levering har kommet raskt frem. Det er vi glade for å høre 😊

Hei Trond,

Takk for at du tar deg tid til å skrive en anmeldelse, det setter vi pris på! Det betyr mye for oss og vi er veldig glade for at du er godt fornøyd med både produkter og levering 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fordi produktet virker veldig bra for…

Fordi produktet virker veldig bra for meg

1 de marzo de 2024

Hei Yolanda,

Takk for at du tar deg tid til å skrive en anmeldelse, det setter vi pris på! Det betyr mye for oss og vi er veldig glade for at du er godt fornøyd med produktet😊

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.