Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik hou van verandering in mijn interieur, dus het artframe van Werk Aan De Muur is een fantastisch concept. De doeken zijn mooi en zeer eenvoudig te wisselen. Er was iets mis gegaan bij mijn bestell... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

In onze kleine woonkamer die geen doorzonwoning is, dus vrij donker ! Zochten wij een mooi schilderij dat licht uitstraalt. Die hebben wij gevonden bij dit fantastisch bedrijf Werk aan de muur 😃

Valorada con 3 estrellas sobre 5

3 sterren voor de snelle reactie en de geboden service, maar helaas valt het uiteindelijke resultaat erg tegen. Ik heb een ArtFrame-schilderij aangeschaft dat je zelf in elkaar moet zetten. Eenma... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We zijn super blij met ons nieuwe werk aan de muur ArtFrame. Een mooie eyecatcher in de woonkamer. Kwaliteit is erg goed. De bestelling plaatsen ging makkelijk en de bestelling kwam snel binnen. Allee... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

4,7

Todas las opiniones

145 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al eerder wat besteld … nu een doel van…

Al eerder wat besteld … nu een doel van matisse .. schitterend.. super eenvoudig om het frame in elkaar te zetten en het doek te plaatsen

10 de junio de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Wat leuk om dit te lezen Johan, hier worden wij blij van! Geniet van je nieuwe kunstwerk :-)

Prachtig werk

Prachtig werk, erg goede afwerking, de levering perfect.

4 de junio de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe kunstwerk Jos!

Uitstekende klantenservice

Uitstekende klantenservice!
We hadden op de sample sale een aantal weken terug een doek gekocht wat net niet goed in de bijbehorende lijst paste.
Toen ik met Werk aan de muur daarover contact opnam hebben ze als oplossing een nieuw doek laten maken met de juiste afmeting.
We zijn super blij met deze oplossing en nu past het doek heel goed. Dat noem ik nog eens klantenservice!

18 de junio de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Hi Paul, Wat fijn om te horen dat de problemen die er waren netjes zijn opgelost en je nu tevreden bent met het kunstwerk! Wij hopen dat je er heel lang plezier van zult hebben :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooi afgewerkt en ingelijst.

Correcte afhandeling. Zelf beelduistnede en maat te bepalen. Mooi ingeframed.
Vlotte levering voor iets wat op maat gemaakt moet worden. Degelijk verpakt. Alleen nog geen 10 gegeven omdat ik nog niet weet hoe lang de prints mooi blijven, zoals verkleuring, blijft het canvas mooi strak e.d.

12 de junio de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Tof om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe kunstwerk! Geniet er van :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een prachtige plaat op HD metaal laten…

Een prachtige plaat op HD metaal laten maken. Een pronkstuk in onze huiskamer. Super tevreden !!!

12 de mayo de 2025

Hi Maaike,

Wat leuk om te horen dat je heel tevreden bent!
Bedankt voor de mooie review en veel plezier van het kunstwerk!

Fijn bedrijf en service

Onlangs een mooi doek gekocht en een ander vervangen. Ging reuze makkelijk. Prettige website en fijne dienstverlening.

16 de mayo de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Tof om te horen Marga! Geniet van je nieuwe Werk aan de Muur.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige kunstwerken op Aluminium…

Prachtige kunstwerken op Aluminium Dibond – met én zonder baklijst!

Ik ben ontzettend tevreden met de kunstwerken die ik heb besteld via Werk aan de Muur, afgedrukt op Aluminium Dibond. De kwaliteit is echt schitterend – haarscherpe details, levendige kleuren en een matte afwerking die er bijzonder strak en professioneel uitziet. Het materiaal voelt stevig aan en oogt luxe, precies zoals je van hoogwaardig wanddecor verwacht.

Ik heb zowel werken besteld zonder lijst als met een baklijst, en beide varianten zijn prachtig op hun eigen manier. Zonder lijst geeft het een moderne, minimalistische uitstraling. Met baklijst krijgt het juist een extra verfijnde, afgewerkte look die het kunstwerk echt tot zijn recht laat komen.

De afwerking is perfect en de ophangsystemen zijn eenvoudig te gebruiken en stevig. Een echte aanwinst voor mijn interieur – ik krijg er regelmatig complimenten over. Werk aan de Muur levert topkwaliteit en ik bestel hier zeker opnieuw!

14 de mayo de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Wow wat tof om te lezen Sonja dat jouw nieuwe kunstwerken een echte aanwinst voor jouw interieur zijn! Bedankt voor je mooie review en we hopen dat je langs plezier zult hebben van jouw mooie kunstwerken.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Altijd iets passends

ze hebben een heel uitgebreide collectie aan eigen foto's waar je altijd iets vind dat je mooi in je huis kwijt kan

14 de mayo de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Bedankt voor deze fijne review Rene!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtig werk en goede service

Prachtig werk afgeleverd binnen de afgegeven levertijd. Door eigen fout contact gehad met Gina van de klantenservice en zeer goed en snel geholpen, bedankt!

9 de mayo de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen Maaike! Geniet van je nieuwe kunstwerk.

Veel keuze opties

Veel keuze opties, Goede website hulp app, snel en hoge kwaliteit.

15 de abril de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Bedankt voor deze fijne review Etienne! Geniet van je nieuwe Werk aan de Muur :-)

Sakura Style III van Jacky ❤️

Super blij met ons Werk aan de Muur afbeelding ❤️ Sakura Style III van Jacky!
Helemaal naar wens 😍

27 de abril de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Tof om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe kunstwerk! Geniet er van :)

Super blij met ons doek

Super blij met ons doek. De app is top en geeft een heel realistisch beeld van hoe het kan worden. We gaan zeker nog een wissel doek halen maar eerst genieten van deze.

25 de abril de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Wat tof om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe kunstwerk en dat de app heeft geholpen bij het maken van een keuze! Geniet van je nieuwe Werk aan de Muur!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Erg duur

Duur, erg duur. Systeem van de wissellijst is goed. Het totaal maakt het erg duur voor wat je krijgt. Een theedoek aan de muur kan ook mooi zijn en is slechts een fractie van de prijs

9 de abril de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Hi Oscar, Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met je nieuwe kunstwerk! Klopt het dat je hierover nog geen contact hebt opgenomen met onze klantenservice? Wij maken graag iedereen blij met een mooi kunstwerk dus denken zij graag met je mee over een oplossing.

Uitstekende kwaliteit Artframe

Uitstekende kwaliteit Artframe. Mooi mat doek. Na de verhuizing was ik de hoekprofielen kwijt en Mirelle stuurde ze gratis op. Top service!

27 de marzo de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de ArtFrame! Super dat Mirelle je zo goed heeft geholpen. We geven je compliment graag aan haar door. Bedankt voor je mooie review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooi kunstwerk, precies wat we wilden.

Een canvas precies naar onze zin kunnen bestellen. Handige app om het kunstwerk te projecteren op de muur zodat je goed de maat kunt bepalen. Na bestelling word je keurig op de hoogte gehouden van de voortgang en verzending. Het is van goede kwaliteit en het ziet er top uit. We zijn er heel blij mee.

11 de febrero de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Hi Mary, wat tof om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe kunstwerk! Leuk ook dat onze tools hebben geholpen bij het maken van een keuze. Heel veel plezier van jouw nieuwe Werk aan de Muur!

Duidelijke en praktische instructie

Duidelijke en praktische instructie. We hebben een canvas foto behang besteld. Makkelijk op de muur geplakt. Het ziet er prachtig uit.

14 de febrero de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Wat tof om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe behang! Geniet er van :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Service is zoals het hoort

Service is zoals het hoort. Er word snel gereageerd en in het meedenken komen met oplossingen ben ik zeer tevreden.

26 de febrero de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Fijn om te horen Denise! Bedankt voor je review

8 consejos para escribir buenas reseñas.