Har lämnad in min bil hos dom och servicegraden är extremt hög. Resultatet blev bättre än bra. Mariana och hennes fantastiska kollegor i Helsingborg fick en verkligen att känna sig välkomnad. Reko... Ver más
La empresa ha respondido
Lämnade in min bil för skadelackering, en bil jag pendlar med varje dag utan några problem, får tillbaka den trasig. Bilen går inte att starta och dom kommer fram och säger ”vet du om att bilen är svå... Ver más
La empresa ha respondido
⚠️ Fara för liv & egendom ⚠️ Går inte att mer kortfattat & korrekt sammanfatta det hela. Här har man lyckats, att samla alla de minst kompetenta individerna under ett & samma tak. Jag ångrar dj... Ver más
La empresa ha respondido
Renault master MFB767 Det var skönt att höra (inga problem det löser vi) och den attetyden är det jag vill höra 1 ordning och reda 2 En kontroll på bilen och en bokad tid, när jag lämnade... Ver más
La empresa ha respondido
Werksta är norra Europas ledande skadeverkstadskedja. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och hanterar professionellt alla slags skadereparationer av plåt-, lack– och krockskador på din bil.
Ha contestado el 37% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Alltid så tillmötesgående och hjälpsamma gör att det negativa att besöka en bilverkstad blir en positiv upplevelse. Kan varmt rekommendera Werksta i Bredäng

Respuesta de Werksta
Jag har lämnat in min Tesla här i Helsingborg tre gånger nu, och det fina är att det aldrig varierar. Det är samma höga servicegrad varje gång, och det säger en hel del.
Två gånger har jag haft påkörda skador. De tog emot på ett lugnt och proffsigt sätt, ordnade allt smidigt och resultatet efter lackeringen blev riktigt bra. Inget slarv, inga genvägar. En annan gång behövde jag få en justering gjord, och även då var det samma sak. De lyssnade, förstod direkt och såg till att det blev rätt, punkt.
Jag är ganska noga, och jag vill känna att jag lämnar bilen i trygga händer. Här gör jag det. De har ett personligt bemötande, men samtidigt ett professionellt förhållningssätt som gör att man litar på dem. De förklarar så att man förstår, oavsett om man kan bilar eller inte, och man märker att de har ordning på detaljerna.
För mig är det här ett ställe där man känner sig välkommen, där det flyter på utan krångel och där jobbet blir riktigt bra gjort. Jag kan varmt rekommendera dem.

Respuesta de Werksta
Är mycket nöjd med den hjälp jag fick med att få min krockskada åtgärdad. Lämnade bilen på morgonen och hämtade den igen på eftermiddagen. Tack för vänligt bemötande och fin hjälp!

Respuesta de Werksta
Otroligt bra bemötande från personalen och bra jobb på bilen. 5 poäng av 5 möjliga!

Respuesta de Werksta
Snabb hantering o bra förklaring vad som gått fel o behöver åtgärdas❣️

Respuesta de Werksta
Personliga mötet var 10/10, proffsigt och tryggt att lämna min bil. Snabba och bra :)

Respuesta de Werksta
Professionell och snabb service, ärligt bemötande och rimliga priser. Allt förklarades tydligt, utan onödiga kostnader. Rekommenderas varmt!

Mycket bra service och bemötande. Grym personal 😃

Respuesta de Werksta
Extremt professionell person på Werksta i Sätra, trevligt bemötande där personalen i kunddisken även erbjöd en kopp kaffe vid inlämning. Skulle bara lämna bilen på service, när jag sedan hämtade ut den så låg det en dunk spolarvätska på passagerarsätet.

Renault master MFB767
1 ordning och reda
2 En kontroll på bilen och en bokad tid, när jag lämnade bilen så fick jag ett besked , den är klar på onsdag.
Allt flöt på som det var planerat.
3 när jag hämtade bilen så var det en perfekt reparation utan några färg avvikelser
4 Mycket trevlig och kunnig personal
5 Mycket nöjd kund
Glenn Andersson

Respuesta de Werksta
Service på min Seat. Sköttes smidigt och professionellt.

Respuesta de Werksta
Lämnade in bilen för en stöldskada fick otroligt bra hjälp gick snabbt och smidigt otroligt bra kundbemötande.
Más información sobre otros tipos de reseñas.