Hurtig levering, men fik kun 4 pakker Ear-tips, selvom jeg havde bestilt 8 pakker ( som anbefalet af Widex). Sendte mail dertil, men fik aldrig svar.
Consulta las opiniones de los clientes
Havde lidt problemer i starten, men har nu vænnet mig til at gå med høreaperarterne hele dagen. Ingen problemer at få reservedele. Mitt største problem er, at ørerne tit skal renses.
La empresa ha respondido
Jeg har kun gode oplevelser fra Widex, hurtig levering. Tilfredshed herfra 👍 Datoen er jeg ikke helt sikker på.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Widex er en globalt anerkendt pioner inden for høreteknologi. Med årtiers erfaring og engagement i forskning og udvikling, er Widex dedikeret til at skabe avancerede høreapparater og løsninger, der forbedrer livskvaliteten for personer med høretab.
Información de contacto
Nymøllevej 6, 3540, Lynge, Dinamarca
- nordic-marketing@widexsound.com
- www.widex.dk
Ha contestado el 55% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Widex
Jeg har kun gode oplevelser fra Widex
Jeg har kun gode oplevelser fra Widex, hurtig levering.
Tilfredshed herfra 👍
Datoen er jeg ikke helt sikker på.

Respuesta de Widex
Produktet som jeg har fået tilsendt for…
Produktet som jeg har fået tilsendt for nylig er af den samme gode kvalitet som jeg plejer at få.

Respuesta de Widex
Havde lidt problemer i starten
Ingen problemer at få reservedele.
Mitt største problem er, at ørerne tit skal renses.

Prisen er 199 kr.for 10 stk round ear-tip
Prisen er 199 kr.for 10 stk ørepropper. Det er altså ret dyrt.
Men forsendelse og betaling fungerede.
Altid til tiden
Har altid gennem 10 år modtaget bestillinger indenfor få dage. Dette var en levering i februar 2026.

Nem bestilling og hurtig levering
Nem bestilling og hurtig levering

Alt virker problemfrit
Alt virker problemfrit - så mine bedste anbefalinger.

2 gang jeg har widex app
2 gang jeg har widex app. Her anden gang gik de hurtigt i stykker begge 2, så fik nye. Lidt lang rep til ved widex syntes jeg generelt

Respuesta de Widex
Som forholdsvis ny høreapparat bruger
Som forholdsvis ny høreapparat bruger, vil der naturligvis opstå mange spørgsmål, og megen tvivl. At kontakte Widex, har alle gange været en positiv oplevelse. De der sidder i den anden ende, er altid lyttende, og prøver altid at forstå mit problem, og komme med løsningsforslag.
Det har bevirket, at jeg i dag har høreapparater og tilbehør, der passer fuldstændig til mig, og mine behov.

Hurtig til at send
De var hurtige til at sende det jeg bestilte på deres web shop

Respuesta de Widex
Let bestilling og problemfri levering…
Let bestilling og problemfri levering af tilbehør til mine høreapparater, som jeg har haft i nu snart 4 år, og som har fungeret fint. Vil gerne vælge Widex også næste gang, jeg skal have nye høreapparater

vokspropper
Nemt at bestille. Vokspropperne nemme at placere, men tappen til at fjerne den gamle tilstoppede voksprop fungerer dårligt. Måske er tappen for kort eller ikke spids nok. Jeg er i hvert fald nød til at bruge en knappenål. Min kone bruger Oticon. Der er ingen problemer.

Respuesta de Widex
Jeg kan kun anbefale høreapparaterne
Jeg kan kun anbefale høreapparaterne, har haft dem i ca 2 1/2 mdr. har ingen problemer haft, heller ingen problemer med levering af tulipan dubber.
Mvh Kirsten Jakobsen

Respuesta de Widex
Widex "Kundendienst" . . .
Es wäre nett, wenn mal jemand der Fa. Widex den Begriff "Kundendienst" näher erklären würde.
Was diese unter Kundendienst verstehen ist mehr wie
grottenschlecht.
Widex, nein danke . . .
Nachdem Widex Dänemark sich gemeldet hat, soll ich mich an Widex Deutschland wenden . . .
Das hatte ich schon gemacht, 3 mal . . .

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.