Wielersets.nl Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hier vind je wielerkledij aan goede prijzen. Echter van zodra je iets moet terugsturen, kost het je geld. Geen mogelijkheid om kosteloos te retourneren. Toen ik de verantwoordelijke hierover aansprak... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelde niet op voorraad. Alternatief overeengekomen. Maar niet opgestuurd gekregen. Wel veel te klein shirt en een lelijke bonte lange fietsbroek; Een demo model. Echter korte broek besteld. Fiets h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor het eerst bij wielersets.nl besteld, en was vandaag besteld morgen in huis. 1 shirt viel helaas wat kleiner uit dan gewenst dus toch maar ff naar Oss rijden om een juiste maat te verkrijgen. Erg... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vincent heeft heel snel en fijn gereageerd nadat de bezorger van DHL er met de pet naar gooide (vrijdag 1600 en blijkbaar geen zin meer). Opnieuw verstuurd maar nu met PostNL (vlekkeloos) en mooie se... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas

Escrito por la empresa

Goede wielerkleding kan ECHT betaalbaar zijn

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

2 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

6 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Top Service

Bestelde maat was te klein. Artikel teruggestuurd en 2 dagen later juiste maat ontvangen. TOP SERVICE!

14 de enero de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jasje bleek uitverkocht

Het was erg jammer dat het jasje er niet meer was toen ik het bestelde gaf de site het niet aan.
En het ging me eigenlijk om het jasje broek had ik biet echt nodig maar omdat het zo goedkoop was toch maar gehouden.
Als ik geweten had dat het jasje uitverkocht was had ik de bestelling niet geplaatst.
Geld had ik trouwens dezelfde week weer terug op de rekening dus dat was super

27 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Positief verrast door de kwaliteit

Positief verrast door de kwaliteit, service en snelheid van wielersets. Zelfs tijdens de feestdagen! Jammer dat ik dit bedrijf niet eerder gevonden heb. Doordat ik vaak spinning geef en in mijn vrije tijd veel fiets heb ik meerdere setjes nodig en worden ze intensief gebruikt. Deze kwaliteit kan dat aan. Jammer dat ze stoppen met de dameskleding, maar de reden is begrijpelijk. Als ik al een minpuntje over dit bedrijf moet noemen, dan is het dat de kleding klein uitvalt, let dus goed op de maattabel.

27 de diciembre de 2024

Top spul

Top spul. Winterkleding die je ook echt warm houdt tijdens tochten in de vrieskou. En snel geleverd!

14 de diciembre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Helaas vindt ik de 2 bestelde…

Helaas vindt ik de 2 bestelde fietsbroeken veel te koud voor de winter. En ook t gebik jasje dacht ik dat voor de winter was maar ook deze is te dun. Volgende x toch maar fysiek winkelen ;)

2 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb twee fietsbroeken samen met een…

Ik heb twee fietsbroeken samen met een fietsshirt gekocht. Beide broeken zijn pas twee keer gedragen, en er zitten nu al gaatjes in! Dat hoort natuurlijk niet. Ik heb al een klacht ingediend en moest mijn fietsbroeken opsturen voor beoordeling, maar de verzendkosten moet ik zelf betalen! De kwaliteit is echt slecht. Ik bestel hierna geen wielersets meer! Het fietsshirt is wel in orde.

8 de noviembre de 2024
Logotipo de Wielersets.nl

Respuesta de Wielersets.nl

Hallo Rachel,
de broeken zien eruit alsof ze urenlang over een ruwe steen zijn geschuurd met de gaten tot gevolg. Hier ga je absoluut geen nieuwe voor krijgen.
Je kan beter een andere winkelier voor de gek gaan houden, maar ik trap er niet in.

Groeten Vincent

8 consejos para escribir buenas reseñas.