Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Kan varmt anbefales

Freja Louise Ventrup Ager, er meget sød og super behjælpelig. Hun forklare alt i detaljer, som er til at forstå, og så er hun super dygtig.
Vi vil helt klart bruge Freja igen i fremtiden.

13 de diciembre de 2024

Win advokater

Win advokater, er utrolig professionelle og virkelig søde... Jeg brugte dem i forbindelse med et huskøb og de så nogle ting som jeg aldrig selv ville have opdaget.. De endte med at spare mig for en masse penge... Faktisk 3 gange mere en hvad de selv skulle have for at vejlede mig.

Jeg kan klart anbefale at bruge dette advokat firma.

8 de marzo de 2024

Grevetoften

Vi vil godt sige tusind tak for al din hjælp Freja i forbindelse med en sag.
Det var virkelig pænt af dig at hjælpe til, trods det at du ikke kunne føre vores sag grundet inhabilitet.
Du er utrolig sød at tale med.
Kh Vivi og Poul-Erik

23 de junio de 2023

Formidabel bistand!

Jeg havde Freja til at hjælpe og rådgive i en tvist mellem mine lejere og jeg (boligretssag). Hun er fantastisk, og jeg vil på det varmeste anbefale hende! Hun evner at videreformidle de juridiske termer, i et sprog som man kan forstå (alene denne evne giver 2 stjerner!) og de sidste 3 (fordi der ikke er 4 eller flere tilbage) får hun for at være venlig og imødekommende, kompetent og i det hele taget bare skrup sød!

20 de marzo de 2023

Winadvokater Greve

Winadvokater Greve, Advokat Freja Ager. Her har jeg haft en proffesionel og meget engageret person og yderst tilfreds med hjælp til fremførelse af retssag.
Kan klart anbefale Allan Schou Petersen og Team

1 de febrero de 2023

Fast juridisk partner gennem +10 år

STABIL OG PROFESSIONEL JURIDISK PARTNER

Siden bureauets etablering i 2012 har vi anvendt WINadvokater til alle juridiske opgaver.

Det være sig medarbejderkontrakter, leverandøraftaler, huslejekontrakter, selskabsdannelse, vedhæfter - og alle store og små juridiske spørgsmål, vi gerne vil være sikre på bliver løst korrekt og effektivt.

Vi møder professionel og personlig rådgivning i øjenhøjde fra både partnere, fuldmægtige og øvrige specialister, der både sætter sig ind i de principielle og juridiske aspekter - og samtidig finder pragmatiske løsninger på udfordringer og behov.

Og er der undtagelses kunde- eller medarbejdertvister, så tager de også sagerne videre i proces og får dem løst inden for de mulige rammer.

De bedste anbefalinger herfra.

Lars Lindskov
Direktør, kommunikationsrådgiver
Indehaver, Power of the Pen Bureaugruppen ApS
Lindskov Communication
PR Konsortiet
Sivertsen Communication

1 de febrero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold da op det sejler rundt for det…

Det fungere bare ikke.

17 de noviembre de 2022
Logotipo de Winadvokater

Respuesta de Winadvokater

Hej Bob

Tak for din anmeldelse.

Vi er umiddelbart ikke bekendt med en sag hvor du er part, men vi beklager selvfølgelig hvis du har haft en dårlig oplevelse.

For at vi kan komme til bunds i sagen, vil vi meget gerne i kontakt med dig.

Du er velkommen til at kontakte os på: 43 95 81 91

Hilsen
WINadvokater

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig oplevelse med en…

Dårlig oplevelse med en ejendomsadministrator, som ikke har nogen sans for service.

1 de febrero de 2021
Logotipo de Winadvokater

Respuesta de Winadvokater

Hej Andreas

Tak for din anmeldelse.

Vi beklager den lange svartid.

Vi håber at du siden din anmeldelse, har haft bedre oplevelser med ejendomsadministration.

Du er altid velkommen til at kontakte os på: 43 90 50 80.

Hilsen
WINadvokater

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.