Witre Manutan Sverige Opiniones 2980

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket trevliga och lätta att ha att göra med! Beställde en kaffetermos som gick sönder under leverans (Postnord). De skickade omedelbart ut en ny, som dessvärre också gick sönder. Tredje gången bytt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Natten torsdag-fredag förra veckan spenderades på hotell Statt i Katrineholm. Då jag är väldigt varm av mig hittade jag en fläkt på rummet på fredagsmorgonen som var en av de bästa jag upplevt (och j... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Föredömligt snabb leverans, dvs en hel vecka innan vi förväntade oss leverans och mycket snabb, kundorienterad och hjälpsam support när det uppstod frågor i samband med att vi erhöll fakturan. Allt ha... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Produkten (Gångjärnet) var obrukbart. Gick sönder vid montering. Witre ringde personligen upp mig, kontaktade tillverkaren, ringde upp igen och de kommer skicka nya. De nya är av uppdaterad versio... Ver más

La empresa ha respondido

1. Servicio de business-to-business
  2. Servicio de distribución
  3. Proveedor de equipamientos
  4. Proveedor de equipos industriales
  5. Proveedor de equipos de oficina
  6. Mayorista

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Witre Manutan är det kompletta företaget inom arbetsplatsutrustning för industri, lager och kontor. Här hittar du allt du behöver för att utrusta din arbetsplats. Med marknadens bredaste utbud från ledande tillverkare och medarbetare som kan sin sak och brinner för att hjälpa till är vi den enda leverantör du behöver för att skapa bra arbetsmiljö och fungerande dagar på jobbet.

Witre Manutan

Escrito por la empresa

Utrustning för industri, lager och kontor, 200 000 produkter som underlättar på jobbet.

4,6

2 estrellas
1 estrella

Serviceinriktade

Snabb leverans!
En produkt var skadad under transport, vilket åtgärdades av Witre omgående! Mycket bra service!!

14 de abril de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Godset levererades till fel adress.

Godset levererades till fel adress.

9 de abril de 2026
Logotipo de Witre Manutan Sverige

Respuesta de Witre Manutan Sverige

Vi ber verkligen om ursäkt för att varorna levererades till fel adress och att ni själva fick lösa detta internt. Det är naturligtvis inte så vi vill att våra leveranser ska fungera.
Vi tar fullt ansvar för misstaget och uppskattar verkligen ert tålamod och er hjälp i att lösa situationen. Vi har sett över våra rutiner för att undvika att detta händer igen och hoppas på ert förtroende i framtiden

Thomas - Customer Success

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kvalitetsbrist

Leveranstid bra - kvalteten sämre
Säljaren inforerad

19 de marzo de 2026
Logotipo de Witre Manutan Sverige

Respuesta de Witre Manutan Sverige

Tack för din återkoppling.

Vi är verkligen ledsna att kvaliteten inte motsvarade dina förväntningar, även om leveransen kom snabbt.
Vi tar detta på största allvar och kommer ta det vidare mot tillverkaren så att vi inte stöter på samma problem i framtiden.

Thomas-Customer Success

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.