Mycket trevliga och lätta att ha att göra med! Beställde en kaffetermos som gick sönder under leverans (Postnord). De skickade omedelbart ut en ny, som dessvärre också gick sönder. Tredje gången bytt... Ver más
Natten torsdag-fredag förra veckan spenderades på hotell Statt i Katrineholm. Då jag är väldigt varm av mig hittade jag en fläkt på rummet på fredagsmorgonen som var en av de bästa jag upplevt (och j... Ver más
Föredömligt snabb leverans, dvs en hel vecka innan vi förväntade oss leverans och mycket snabb, kundorienterad och hjälpsam support när det uppstod frågor i samband med att vi erhöll fakturan. Allt ha... Ver más
La empresa ha respondido
Produkten (Gångjärnet) var obrukbart. Gick sönder vid montering. Witre ringde personligen upp mig, kontaktade tillverkaren, ringde upp igen och de kommer skicka nya. De nya är av uppdaterad versio... Ver más
La empresa ha respondido
- Servicio de business-to-business
- Servicio de distribución
- Proveedor de equipamientos
- Proveedor de equipos industriales
- Proveedor de equipos de oficina
- Mayorista
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Witre Manutan
Escrito por la empresa

- Utrustning för industri, lager och kontor, 200 000 produkter som underlättar på jobbet.
- Witre Manutan är det kompletta företaget inom arbetsplatsutrustning för industri, lager och kontor. Här hittar du allt du behöver för att utrusta din arbetsplats. Med marknadens bredaste utbud från ledande tillverkare och medarbetare som kan sin sak och brinner för att hjälpa till är vi den enda leverantör du behöver för att skapa bra arbetsmiljö och fungerande dagar på jobbet.
www.witre.se, 43153, Suecia
- 031 706 10 00
- sales@witre.se
- www.witre.se
Snabb och enkel hantering
Snabb och enkel hantering, både på hemsidan och leveransen
Bra kund mottagande och snabb leverans.
Väldigt snabb leverans
Bra pris, bra produkt och framför allt en fasansfullt snabb leverans.
Bra service och lätt att få tag på när…
Bra service och lätt att få tag på när man ringer.
Serviceinriktade
Snabb leverans!
En produkt var skadad under transport, vilket åtgärdades av Witre omgående! Mycket bra service!!
Jättebra produkter och snabba…
Jättebra produkter och snabba leveranser.
Det negativa är att ni tar en kreditupplysning varje gång man beställer fast man betalar direkt med kort.
Min order via nätet gick inte fram så…
Min order via nätet gick inte fram så jag ringde och kom till en trevlig kille som hjälpte mig.
Es posible que utilice la IA para responderVer más

Respuesta de Witre Manutan Sverige
Hjälpsam kundservice och snabb frakt.
Hjälpsam kundservice och snabb frakt.
///tomas
Snabb leverans och produkt med kvalitet…
Snabb leverans och produkt med kvalitet som som förväntat
Snabb och effektiv leverans
Fet var jätte bra och smidigt.

Respuesta de Witre Manutan Sverige
Snabb leverans inga konstigheter
snabbt smidigt och till bra pris!
Más información sobre otros tipos de reseñas.