Wereld Kanker Onderzoek Fonds Opiniones

TrustScore: 1.5 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijn man kreeg een brief waarin gerefereerd werd aan een donateurskaart die hij gekregen zou hebben, maar hij is geen donateur. Ze vragen in de brief om een donatie die "nog niet binnengekomen is". Me... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijn vorige review was op 25 juni. Na het eerste misleidende telefoontje om geld heb ik vandaag voor de derde keer binnen twee maanden ongewenste post ontvangen van deze opdringerige bende over mijn ‘... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zag een reclame op TV vlak na het overlijden van een dierbare. Deed twee donaties voor een paars lintje en een paars lintje-speld. Niet lang daarna meerdere keren gebeld om meer geld te geven. De... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hier idem . Ook vandaag weer ongevraagde post met verzoek om IBAN voor automatische incasso . Onjuiste info , ik ben geen vaste donateur . Ze sturen zelfs een donateurkaart met klantnummer mee , waarm... Ver más

Información sobre la empresa

1. Organización sin fines de lucro

Escrito por la empresa

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds werkt aan een wereld zonder kanker. Wij willen dat door gezonde keuzes in voeding en leefstijl minder mensen kanker krijgen, meer mensen kanker overleven en dat de kwaliteit van leven tijdens en na kanker toeneemt. Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is de autoriteit in Nederland op het gebied van voeding, leefstijl en kanker. Wij zijn het enige kankerfonds in Nederland dat richtlijnen opstelt voor gezonde voeding en leefstijl op basis van wetenschappelijk onderzoek. Naast wetenschappelijk onderzoek richten wij ons op betrouwbare, praktische en inspirerende gezondheidsvoorlichting om mensen te helpen de kans op kanker te verkleinen. Samen kunnen we zo veel bereiken!

Muy malo

TrustScore: 1.5 sobre 5

223 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 90% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

46 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goed doel en nog steeds nodig.

Zeer goed doel en nog steeds nodig.
Ze doen vele onderzoeken en op de site vind je allerlei goed en nuttige tips.

20 de abril de 2021

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Hartelijk dank voor je mooie feedback, we doen ons uiterste best.
Een prettige dag toegewenst.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altijd weer heerlijke recepten te…

Altijd weer heerlijke recepten te vinden .. door dit eten wij weer Gezond .. en zelfs de dressings maken we in een handomdraai.

20 de abril de 2021

Beste Joan,

Bedankt voor jouw reactie en wat leuk om te lezen dat je onze recepten gebruikt.

Door de jaren heen hebben we honderden recepten gemaakt, van de Nederlandse tot de Aziatische keuken en van ontbijtrecepten tot smakelijke diners. Dus we hopen dat er voor iedereen wat bij zit.

Vriendelijke groet.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hier heeft 'n mens wat aan.

Waardevolle nieuwsbrieven met heel veel nuttige informatie en tips waar een mens wat aan heeft.
Eerst per post en nu digitaal, ik neem altijd een momentje om ze te lezen.

15 de abril de 2021

Beste Corry.

Wat leuk om te lezen! We doen ons uiterste best om iedereen zoveel mogelijk te informeren van nuttige informatie. Geniet van de komende mooie dagen.

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Maak van schoonmaken een sport!

Oh, leuk die tips om van de schoonmaak een workout te maken. Zo heb ik twee vliegen in één klap! Ben ik toch aan het sporten :-)

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Bedankt voor je review, Linda. En veel plezier met de grote voorjaarsschoonmaak!

Ik lees de nieuwsbrief graag

Ik lees de nieuwsbrief graag. Er staan interessante artikelen in en hele handige tips
die ik weer doorgeef aan mijn vriendinnen. En die zijn er uiteraard erg blij mee

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Wat fijn om te horen, meneer Smetsers. Bedankt voor de review.

Prima nieuwsbrief!

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Bedankt voor de positieve feedback, Kim.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg interessant altijd en handig

Erg interessant altijd en heel handig. zeker een aanrader ik heb zelf neurofibromatose dat betekent dat ik een grote kans heb op deze vreselijke ziekte. hoop ooit dat er in de toekomst een medicijn is.ik ben jennefer 22 jaar

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Wat fijn dat we je op deze manier kunnen helpen, Jennefer. Uiteraard hopen we dat je, ondanks de grotere kans, nooit de diagnose zult krijgen. We wensen je alle gezondheid toe!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het onderzoek van de pathaloog van mijn…

Het onderzoek van de pathaloog van mijn hersentumor heeft vertraging opgelopen omdat het om een bijzondere vorm ging wat niet meteen ondekt werd. Gelukkig is er door breder onderzoek toch een uitslag (goed 😃) gekomen. Mogelijk gemaakt door betere resources en financiële ondersteuning.

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Wat ontzettend fijn om te horen dat er toch een goede uitslag is gekomen, Tilly.

Ik lees de nieuwsbrief graag

Ik lees de nieuwsbrief graag. Als oncologieverpleegkundige blijf ik graag betrokken en up to date wat betreft voeding en lifestyle bij oncologische aandoeningen. De website is goed toegankelijk en aantrekkelijk om te bekijken. Het brengt tips op een positieve en uitnodigende manier!

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Wat ontzettend fijn om te horen, Ellen. Bedankt voor de positieve feedback!

Nieuws Brief...

Interessante artikelen in de nieuws brief.
Leuke weetjes.
En fijn om op de hoogte te blijven.
Mooie kleurrijke lay out.
Kortom ik blijf de nieuwsbrief lezen !
Margret.

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Fijn om te horen en bedankt voor de complimenten, Margret!

Overzichtelijk

Overzichtelijk, duidelijk met fijn taal gebruik.

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Bedankt voor je positieve feedback, Iris.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

"Sterker" door nieuwsbrief lezen? Ja, dat kan!

Na de diagnose uitgezaaide borstkanker ben ik me verder gaan oriënteren wat ik zelf kan doen om nog zo lang mogelijk te leven. Ik heb me op deze nieuwsbrief geabonneerd en haal hier veel bruikbare informatie vandaan. Ben anders en bewuster gaan eten door de boekjes die ik hier heb besteld en dat heeft me al enorm geholpen. Het voelt beter in mijn buik en daardoor kan ik ook meer aan. Dank je wel voor de info in jullie nieuwsbrief, ik hoop het nog lang te kunnen lezen en toe te passen in mijn leven!

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Wat ontzettend waardevol om te lezen dat je hier zoveel aan hebt, Ans. We doen het graag en hopen ook dat we je nog lang op deze manier kunnen blijven helpen. Namens al onze medewerkers wensen we je alle kracht en sterkte toe.

Wat een geweldige organisatie

Wat een geweldige organisatie. Veel tips en relevante informatie zowel voor mensen die ziek zijn maar ook voor iedereen die geintresseerd is in een gezonde leefstijl.

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Bedankt voor de complimenten, Erna.

Afwisselende en nuttige info

Afwisselende en nuttige info ! Ik lees de mails van het WKOF graag, leer er vaak iets nieuws bij. Terwijl ik toch niet meer de jongste ben :-) Kortom, nooit te oud om te leren en een nog gezonder leven te leiden.

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Wat ontzettend leuk om te lezen, Barbara. Bedankt voor je review.

heel inspirerend,uitnodigend en fijn

deze site is heel inspirerend en fijn er nu meer aandacht aan het belang van voeding wordt gegeven tijdens de chemo was ik bij een dieetist en het enige dat zij deed was voedingsdrankjes voorschrijven vanwege mijn gewichtsverlies maar mijn interesse in gezonde voeding kon ik met haar niet delen,dus vandaar dat ik zo blij ben hiermee omdat het ingaat op allerlei problemen en oplossingen

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je hier zoveel mee geholpen bent, Johanna. We doen het graag! Heel veel kracht en sterkte gewenst namens ons allemaal.

Fijn de tips

Fijn de tips! Heel bruikbaar! We doen er alles aan om zo gezond mogelijk te blijven

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Fijn om te horen dat we je daarbij kunnen helpen met onze tips, Nicole.

Praktische website

Praktische website; vol nuttige eerlijke tips (wetenschappelijk onderbouwd !)over ziektes en vooral het voorkomen ervan, leuke weetjes over voeding (fabel of feit?) en lekkere recepten en de mogelijkheid om vragen te stellen aan een panel van specialisten. Super handig!!

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Bedankt voor de complimenten, Elles.

Prettige communicatie

Prettige communicatie, fijne artikelen. Ik kan veel opzoeken zodat ik niet alles aan de oncologe hoef te vragen.

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Fijn om te horen dat we je zo kunnen helpen, John. Bedankt voor je review en heel veel kracht en sterkte gewenst namens al onze medewerkers.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vind het wel fijn de tips

Vind het wel fijn de tips die jullie geven.
Ben een beginneling en zoekende, jullie berichtjes helpen mij.

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds

We doen het graag, M.J. Fijn dat we je op deze manier kunnen helpen.

Team Wereld Kanker Onderzoek Fonds

8 consejos para escribir buenas reseñas.