Wereld Kanker Onderzoek Fonds Opiniones

TrustScore: 1.5 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijn man kreeg een brief waarin gerefereerd werd aan een donateurskaart die hij gekregen zou hebben, maar hij is geen donateur. Ze vragen in de brief om een donatie die "nog niet binnengekomen is". Me... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijn vorige review was op 25 juni. Na het eerste misleidende telefoontje om geld heb ik vandaag voor de derde keer binnen twee maanden ongewenste post ontvangen van deze opdringerige bende over mijn ‘... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zag een reclame op TV vlak na het overlijden van een dierbare. Deed twee donaties voor een paars lintje en een paars lintje-speld. Niet lang daarna meerdere keren gebeld om meer geld te geven. De... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Organización sin fines de lucro

Escrito por la empresa

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds werkt aan een wereld zonder kanker. Wij willen dat door gezonde keuzes in voeding en leefstijl minder mensen kanker krijgen, meer mensen kanker overleven en dat de kwaliteit van leven tijdens en na kanker toeneemt. Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is de autoriteit in Nederland op het gebied van voeding, leefstijl en kanker. Wij zijn het enige kankerfonds in Nederland dat richtlijnen opstelt voor gezonde voeding en leefstijl op basis van wetenschappelijk onderzoek. Naast wetenschappelijk onderzoek richten wij ons op betrouwbare, praktische en inspirerende gezondheidsvoorlichting om mensen te helpen de kans op kanker te verkleinen. Samen kunnen we zo veel bereiken!

Muy malo

TrustScore: 1.5 sobre 5

223 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 86% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

46 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valse informatie

Vandaag werd mijn vader van 91 gebeld, hij had de telefoon gelukkig op de luidspreker. Heel snel werd de naam kankeronderzoek genoemd, gevraagd of hij dat belangrijk vond en daarna werd vermeld dat de jaarbijdrage naar een maandbijdrage zou gaan. Pa mocht kiezen tussen 7 en 10 euro per maand. Hij dacht met het KWF te maken te hebben, waaraan mijn ouders jaarlijks doneren. Toen hij bijna alle informatie had gegeven die de mevrouw nodig had, vroegen wij wat zijn huidige jaarbedrag dan is. Nou, dat was er niet. Hij bleek dus geen donateur te zijn.
Wat een oplichting: van jaarbedrag naar maandbedrag als je geen donateur bent. Wie verzint zoiets om mensen stiekem lid te maken?

25 de agosto de 2025

Geachte Janet,

Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons zeer om te lezen dat uw vader dit telefoongesprek als verwarrend en vervelend heeft ervaren. Wij begrijpen heel goed dat dit een nare indruk heeft achtergelaten, en dat had uiteraard nooit zo mogen overkomen.

Wij willen benadrukken dat wij open en transparant willen zijn in onze communicatie. Tijdens een gesprek hoort altijd duidelijk te worden uitgelegd wie wij zijn, wat ons doel is en waarvoor een bijdrage wordt gevraagd. Nu is dit zoals u omschrijft niet het geval geweest en bieden wij hiervoor onze oprechte excuses aan.

Wij nemen uw melding zeer serieus en zullen dit intern bespreken zodat wij onze gesprekken verder kunnen verbeteren en herhaling voorkomen.

Om onderzoek te kunnen doen naar dit gesprek heb ik wel wat meer informatie van u nodig.

Kunt u hiervoor direct contact met ons opnemen via 020-344 9595 of een e-mail sturen naar informatie@wkof.nl?

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vervelende telemarketing

Zojuist gebeld door deze club om me te bedanken voor mijn donatie. Ik doneer weleens aan KWF, maar deze organisatie? Nog een keer extra gevraagd namens wie gebeld werd. Herkende de naam wel maar er ging niet direct belletje rinkelen, dus de mevrouw door laten praten. Verzoek was om maandelijks te gaan doneren. Wil ik niet. Ik gaf aan zelf willen te bepalen wanneer, voor hoeveel en aan wie ik doneer. Of ik dan eens per jaar wilde doneren... Nee dus, duh, dat leg ik net uitgebreid uit. Ok, of ik dan in ieder geval nog een keer wilde doneren? Toen ik daar geïrriteerd op reageerde was de reactie dat het dan toch niet maandelijks afgeschreven werd... Na beëindigen gesprek even online gaan zoeken of mijn ervaring misschien uitzondering is. En toen kwam ik oa hier terecht.
Nog even nagezocht, ik heb inderdaad eerder een donatie gedaan. Ga ik echter niet meer doen.

7 de agosto de 2025

Beste Patrick,

Hartelijk dank voor uw review en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te lezen dat ons telefoongesprek als onprettig is ervaren. Dat is uiteraard nooit onze bedoeling.

We zijn u oprecht dankbaar voor uw eerdere steun en wilden u daarvoor persoonlijk bedanken. Tegelijkertijd informeren we tijdens zo’n gesprek ook over ons belangrijke werk en de mogelijkheden van structurele steun, omdat deze van grote waarde is voor het werk dat wij doen. Uiteraard begrijpen we volledig dat niet iedereen hier interesse in heeft, en dat respecteren we.

Het is jammer dat u zich onder druk gezet voelde en dat had niet mogen gebeuren. We zullen uw feedback intern bespreken om onze gesprekken zorgvuldiger en prettiger te laten verlopen. Uw vertrouwen is belangrijk voor ons, en we hopen dat u ondanks deze ervaring nog steeds achter het doel staat dat u eerder heeft gesteund.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Deze organisatie is zeer onbetrouwbaar

Deze organisatie is zeer onbetrouwbaar. Eenmaal gedoneerd kom je niet meer van ze af. Ik heb 3x een verzoek ingediend om mij geen post te sturen met mijn vooraf ingevulde bankrekening, maar ik krijg geen reactie terug en elke maand weer een verzoek om te doneren, zogenaamd voor kankeronderzoek. Uitschrijven op herhaaldelijk verzoek lukt niet.

30 de julio de 2025

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Beste de heer of mevrouw Eik,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat u zich ongehoord voelt en ongewenst benaderd blijft worden — dat is absoluut niet de bedoeling.

We nemen uw opmerkingen zeer serieus. Uw privacy en wensen zijn voor ons van groot belang, en we begrijpen dat herhaaldelijke communicatie ondanks afmeldverzoeken frustrerend kan zijn. We willen dit dan ook graag zo snel mogelijk voor u oplossen.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen via 020-3449595, zodat wij uw gegevens kunnen opzoeken en u kunnen helpen?

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak, en bedankt voor uw eerdere steun.

Ik wou eenmalig doneren

Ik wou eenmalig doneren. Was aangesproken op straat. Wou het een maand later opzeggen en kon telefonisch hun niet bereiken. Vervolgens een mail gestuurd. Waar ik reactie op kreeg en het zou geregeld worden. Volgende maand weer van mijn rekening afgeschreven. Telefonisch nog steeds niet bereikbaar. Oude mails zijn plotseling weg. En reageren ook niet op de mail. Maar wel blijven afschrijven. Wat een organisatie

1 de julio de 2025

Beste A.R,

Dank voor jouw bericht en het contact opnemen met ons. Het lijkt erop dat er iets niet helemaal goed gaat en ik wil je graag verder helpen. Hiervoor heb ik alleen wel wat meer gegevens nodig dan dat ik kan zien vanuit Trust Pilot. Zou je ons nogmaals een e-mail kunnen sturen zodat wij met je mee kunnen kijken en je verzoek kunnen verwerken? Deze kan je sturen naar informatie@wkof.nl of bel ons vandaag gerust op 020 -344 9595.

Alvast bedankt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

63% "1 ster reviews" zegt voldoende…

63% "1 ster reviews" zegt voldoende lijkt me.
Reageren niet op mijn e-mails en zijn telefonisch niet bereikbaar omdat alle medewerkers (Laurens in zijn eentje waarschijnlijk) langdurig (45 minuten +) in gesprek zijn.
Kortom, laatste incasso's teruggeboekt en dit fijne fonds geblokkeerd.

1 de julio de 2025

Beste Eric,

Dank je wel voor jouw bericht. Onze excuses voor het ongemak dat we nog niet op jouw e-mail hebben gereageerd. Wellicht belde je ons net op een wat drukker moment. Uiteraard willen wij je graag helpen. Ik heb mijn collega gevraagd om te zoeken naar jouw e-mail en hier op te reageren. Je ontvangt dan ook zo spoedig mogelijk bericht van ons.

ONGEVRAAGD GELD AFSCHRIJVEN

Op 11 april 2025 kreeg ik een email dat vanaf 1 mei er 10 euro van mijn bankrekening wordt afgeschreven. Ik weet daar niets van en heb op 14 april gereageerd. Geen antwoord gekregen, de afschrijving heeft niet plaats gevonden.

24 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Raar dat bij hah post cash munten…

Raar dat bij hah post cash munten mogelijkheid per postnl wordt aangeboden. reden om onderzoek te doen naar st. lijken zonder legale bron aan avg gegevens te komen en vragen om je telefoonnummer bij donatie zodat ze nog kunnen bellen (zonder toestemming)

14 de mayo de 2025

Geachte mevrouw Smits,

Momenteel voeren we een actie via de post. We gaan ervan uit dat je een brief van ons hebt ontvangen. Het doel hiervan is om mensen kennis te laten maken met onze organisatie en onze missie. Wij voeren onze campagnes volgens alle regels en normen die gelden voor goede doelen, waarbij we ook uiteraard rekening houden met de regels rondom privacy.

Het meedoen aan onze actie is volkomen vrijblijvend. Indien je wensen of verzoeken hebt ten aanzien van communicatie vanuit het Wereld Kanker Onderzoek Fonds, kun je ons dat gerust laten weten via informatie@wkof.nl of 020 344 9595. Uiteraard vernemen wij het ook graag of je verder nog vragen hebt.

Groet.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik waardeer Het Wereld K Onderzoek… maar de fondsenwervingsaanpak niet

Ik waardeer Het Wereld K Onderzoek Fonds. Door het overlijden van mijn vrouw aan k sta ik extra sympathiek tegenover het doel van het fonds. Waar ik steeds meer moeite mee krijg is de op mij bijna bot overkomende fondsenwervingsmethodes. De methode die het fonds hanteert komt neer op zoveel en zo vaak mogelijk via meerdere kanalen geld binnen zien te krijgen. Ik krijg in de afgelopen maand in twee weken tijd drie mailingen binnen. Met titels als "Jaardonatie" tot en met 'Jaarlijkse Steunactie Limmen". Dan komt er ook een mij bekende dame aan de deur voor een donatie. Haar kan ik zeker niet weigeren. Dit aantal benaderingen roept bij mij langzaam maar zeker steeds meer irritatie op. Ik heb de afgelopen jaren al enkele mails gestuurd of al deze mailingen - die geld kosten - niet vervangen kunnen worden door 1 benadering per jaar. Een dame aan de deur heeft dan mijn voorkeur i.p.v. al die semi persoonlijke, maar eigenlijk domme massa benaderingen. In mijn geval zou dit beter werken dan mij door te blijven bombarderen met "vaak en veel", dus kwantiteit i.p.v. kwaliteit. Ik kan mij niet voorstellen dat er iemand in Nederland is die wel blij is met de methodes die het fonds hanteert. Ik hoop dat anderen ook de moeite nemen hun mening te geven. Ik verwacht dat veel potentiële sponsoren afhaken door dit communicatieve bombardeer wangedrag, maar dat het fonds of hun reclamebureau dit niet weet. Bij steeds opnieuw vissen met hetzelfde sleepnet in een vijver, trek je de vijver heel snel leeg. Doe er eens wat aan en vraag huidige sponsoren hoe en hoe vaak ze benaderd willen worden. Ik verwacht dat dat heel veel inspanningen en dus investeringen bespaart. De opbrengst zal bij sommige doelgroepen mogelijk zelfs toenemen. Voor het fonds en de sponsor een win-win situatie. Ps. Een review vragen over het Wereld K (5 letters weglaten en het is niet meer ongepast) Fonds en dan zeggen dat je ongepast taalgebruik hanteert is natuurlijk ook te gek voor woorden. Zoek dan een ander review mechanisme.

9 de mayo de 2025

Geachte heer Van Schoonhoven,

Hartelijk dank voor uw bericht. We stellen het op prijs dat u uw feedback met ons deelt.

Wat heftig om te lezen dat uw vrouw is overleden aan kanker. Er zijn geen woorden voor de impact die deze ziekte heeft. Heel veel sterkte toegewenst.

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds voert verschillende acies om steun te ontvangen voor onze missie. Uiteraard zijn wij het met u eens dat het goed is dat mensen zelf kunnen aangeven of en hoe vaak ze benaderd willen worden door onze organisatie. Graag houden we rekening met de wensen van het publiek over communicatie. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de frequentie van post aan te passen.

Verder is het goed om te weten dat het Wereld Kanker Onderzoek Fonds niet aan de deur collecteert. Waarschijnlijk ging dat om een ander kankerfonds. Er zijn namelijk meerdere kankerfondsen. Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is het kankerfonds gespecialiseerd in de thema’s voeding, lichaamsbeweging en lichaamsgewicht in relatie tot kanker.

Neem gerust contact met ons op via informatie@wkof.nl of 020 344 9595 om uw communicatiewensen door te geven.

Nogmaals dank voor uw feedback.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ongevraagde post . Phishing .

Hier idem . Ook vandaag weer ongevraagde post met verzoek om IBAN voor automatische incasso . Onjuiste info , ik ben geen vaste donateur . Ze sturen zelfs een donateurkaart met klantnummer mee , waarmee je korting op dierenparken kunt krijgen . Al eerder gereageerd op een uiterst dwingend ongevraagd telefoontje om vaste donateur te worden . Hoe ze aan adres en telefoonnummer komen is mij een raadsel. Nare praktijken .

8 de mayo de 2025

Beste Andrea,

Dank u wel voor uw bericht. Ik zoek graag voor u uit waarom u een brief van ons heeft gekregen maar aan de hand van de informatie die ik van u heb middels Trust Pilot kom ik niet ver. Als u contact met ons opneemt via de e-mail (informatie@wkof.nl) of telefoon (020-3449595) dan kunnen we met u meekijken.

Fijne avond.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Al eerder gereageerd op een uiterst…

Al eerder gereageerd op een uiterst dwingend ongevraagd telefoontje:" uw geboorte datum". Nu weer ongevraagde post. Vol met onjuiste info: donateur sinds 2004. Nog nooit donateur geweest. Zeker niet van plan om dit te worden.

STEUN KWF en NIET wkof
Harm Jan van der Veen

8 de mayo de 2025

Geachte Harm Jan van der Veen,

Dank u voor uw bericht. Wij vinden het erg vervelend dat u een onprettige ervaring hebt gehad met onze organisatie.

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is KWF niet en heeft geen enkele behoefte of interesse om ons voor te doen als een ander. Er zijn meerdere organisaties in Nederland actief op het gebied van kanker. Dat is mooi en nodig, want kanker is een enorm probleem dat ons allemaal raakt. Onze specialisatie is de rol van voeding en leefstijl in relatie tot kanker, en heel graag willen wij dat aan heel Nederland duidelijk maken.

Als u onterecht post heeft gekregen dan kijk ik graag met u mee en zoek ik voor u uit wat er mogelijk is gebeurd.

Hier hebben wij alleen wel wat meer gegevens voor nodig.

Stuur ons aub een e-mail naar informatie@wkof.nl of bel ons op 020 344 9595.

Fijne avond.

Ook de brief ontvangen

Ook de brief ontvangen. Slinkse manier om verdere informatie van je te verkrijgen. Door hierop te reageren wordt meer of de juiste informatie van je verkregen.

Denk aan de juiste naam, adres en/of telefoonnummer.

Stuur de envelop terug met het lege kartonnetje en verwijder de adressticker. Daarmee wordt deze manier van werving ontmoedigt!

Suc6!

7 de mayo de 2025

Beste Fr,

Dank je wel voor je feedback. Wat jammer om te vernemen dat je een verkeerd beeld hebt van onze organisatie. Graag vertellen we je meer over het Wereld Kanker Onderzoek Fonds en onze campagne.

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds zet zich al 30 jaar in Nederland in voor onze missie: iedereen een kans geven tegen kanker. Wij hebben daarbij een specialisatie: wij richten ons op de thema’s voeding, lichaamsbeweging en lichaamsgewicht in relatie tot kanker.

We weten dat 1 op de 2 mensen in Nederland ooit in zijn of haar leven kanker krijgt. Dat is verschrikkelijk. Daarom richten wij ons op onderzoek en voorlichting waarmee we mensen willen helpen om de kans op kanker te verkleinen, en bij kanker de kans vergroten op overleving en een goede kwaliteit van leven.

Met vriendelijke groet

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mag de reclame voor KWF alsjeblieft wat…

Mag de reclame voor KWF alsjeblieft wat minder heftig. " Hoe vertel ik mijn dochter..." ik word meteen terugeslingerd in de tijd dat dat mijn woorden waren. Ik zit daar echt niet op te wachten want ik wil dit juist achter mij laten.

22 de marzo de 2025

Ongewenste post

Al een tijd krijg ik ongevraagd post, gevraagd om dit niet meer toe te sturen. Helaas vandaag weer brievenbuspost.
Weer een mail gestuurd hierover, eerste is nooit beantwoordt, ben benieuwd of er nu iets gebeurt.
Advies: stop met papier te gebruiken en te versturen. Van het geld dat dan overblijft kan de organisatie onderzoek doen. Daar gaat het toch om?

19 de febrero de 2025

Goedemorgen A.S.

Bedankt voor het sturen van een reactie. Graag kijken wij met u mee en controleren wij of uw verzoek is binnengekomen via de e-mail en deze is verwerkt. Zo niet, zal ik er zorg voor dragen dat we deze wel gaan verwerken.

Om dit na te kunnen kijken heb ik wel wat meer informatie van u nodig. Zou u mij uw postcode, huisnummer, voor en achternaam kunnen e-mailen naar: Informatie@wkof.nl of telefonisch kunnen doorgeven via 020-3449595.

Ten allen tijden kunt u ook online uw post voorkeuren doorgeven via: https://www.wkof.nl/onze-servicebalie/postvoorkeuren/.

Ik hoor graag van u.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Reclame op TV riekt naar zelfverrijking.

als ik de reclame zag op TV werd ik elke keerkwaad. Had het gevoel dat er zo snel mogelijk veel geld binnen moest komen om de riante salarissen van vooral Directeur maar ook medewerkers te betalen. Kende het Fonds niet. Maar al eerder was er een

K-fondsnaam voerend fonds dat diverse mensen in verwarring bracht om niet op KWF maar op hun fonds een bedrag te storten. Het is gewoon fondsen oprichten om er zelf beter van te worden. Foei!

25 de enero de 2025

Beste David Coppoolse,

Dank je wel voor jouw reactie.

Wat mooi dat je onze campagne op tv voorbij hebt zien komen. Wij kunnen zeggen dat wij enorm trots zijn op deze campagne. Deze werd warm ontvangen door het publiek en bracht mensen in beweging om op Wereld Kanker Dag steun te betuigen aan iedereen die geraakt is door kanker. Dat is prachtig!

Wel jammer dat je een verkeerd beeld hebt van onze organisatie. Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is al bijna 30 jaar de autoriteit in de rol van voeding en leefstijl in relatie tot kanker. We werken aan onze missie door middel van wetenschappelijk onderzoek en gezondheidsvoorlichting. Dit doen wij vol met passie.

In Nederland zijn er meerdere organisaties actief op het gebied van kanker. Dat is mooi en nodig, want kanker is een enorm probleem dat ons allemaal raakt. Onze specialisatie is de rol van voeding en leefstijl in relatie tot kanker, en heel graag willen wij dat aan heel Nederland duidelijk maken.

Neem gerust een kijkje op onze website www.wkof.nl om meer over ons te weten te komen.

Mocht je vragen hebben kan je ons uiteraard bellen op 020-3449595 of een e-mail sturen naar: informatie@wkof.nl.

Ik wens u nog een prettige dag toe.

BEETJE DOM !!!

Wat een belachelijke reclame voeren ze op dit moment. Met hun historie praten over eeuwigdurende liefde is twee keer fout!!

Nieuws
Argos: Honderden meldingen bij KWF vanwege look-a-like kankefonds
za 20 juni 2020 17:30
7 minuten
KWF Kankebestrijding trekt aan de bel over de wervingsmethoden van het Wereld Kanke Onderzoek Fonds (WKOF), een zogeheten look-a-like-fonds dat al eens eerder door Argos onder de loep werd genomen.

Het scheelt slechts een letter, maar daar achter gaat een wereld van verschil schuil. KWF - de afkorting staat voor Koninklijk Wilhelmina Fonds – is het grootste goede doel van Nederland, met een onberispelijke reputatie. Het WKOF daarentegen raakte al eens in opspraak vanwege zelfverrijking en belangenverstrengeling. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden geeft het fonds minder dan een kwart van donaties die het ophaalt daadwerkelijk uit aan kankeonderzoeksbeurzen.

30 de enero de 2025

Beste Pètry Drijvers,

Dank voor je feedback. Wat jammer dat je een verkeerd beeld hebt gekregen van onze organisatie.

Naast vele mooie berichten over ons werk vind je op internet ook een aantal negatieve berichten over het Wereld Kanker Onderzoek Fonds die helaas een verkeerd beeld geven van onze organisatie. Het zijn verouderde berichten die onjuist zijn en waarop wij al eerder uitgebreid hebben gereageerd. Helaas blijven berichten, zelfs als ze onjuist zijn, op internet staan.

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is een betrouwbare organisatie. Dat zie je terug in ons uitgebreide jaarverslag dat wordt gecontroleerd op strenge regels. Je leest ons jaarverslag op wkof.nl/jaarverslag. Ook is de grote impact van ons werk, wereldwijd erkend, een duidelijk bewijs van onze belangrijke rol in de strijd tegen kanker.

Wat betreft onze campagne in het kader van Wereld Kanker Dag, kunnen we zeggen dat we enorm trots op zijn. De campagne wordt warm ontvangen door het publiek en brengt mensen in beweging om op Wereld Kanker Dag steun te betuigen aan iedereen die is geraakt door kanker. Dat is prachtig!

Je kunt altijd gerust contact met ons opnemen via 020 344 9595 of informatie@wkof.nl.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Schoonmoeder met Alzheimer geld afgetroggeld!

Bij mijn schoonmoeder met Alzheimer is aan de deur een incasso opdracht geregeld. Wij merkten dat er iedere maand een bedrag afgeschreven werd van haar rekening door deze organisatie. Opzeggen is een drama blijkt. Daarom het bedrag laten storneren en hun rekening geblokkeerd. Schandalige werkwijze!

27 de enero de 2025

Geachte Johan Bruijninckx,

Bedankt voor jouw bericht en wat vervelend om te lezen wat er is gebeurd. Wij herkennen ons alleen niet in de werkwijze aangezien wij niet bij de mensen langs de deur gaan.

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds voert wel actie op straat om mensen kennis te laten maken met ons belangrijke werk.

Ik zoek daarentegen wel graag voor u uit wat er is gebeurd. Hiervoor heb ik alleen wel wat meer gegevens van uw schoonmoeder nodig.

Zou u contact met ons kunnen opnemen via informatie@wkof.nl of ons kunnen bellen op: 020 - 3449595.

Dan kijk ik hoe wij kunnen helpen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na ongevraagd per post te zijn benaderd…

Na ongevraagd per post te zijn benaderd door het WKOF, werd ik verleid tot het doen van een donatie. Pas na onderzoek naar deze organisatie werd me duidelijk dat het hier om een zeer schimmige club gaat waar al jaren voor wordt gewaarschuwd. Tuin er niet in. Als je onderzoek naar deze ziekte wilt steunen, doe dat dan via het betrouwbare KWF.

2 de enero de 2025

Beste Wim D,

Wat jammer dat u een verkeerd beeld hebt van onze organisatie. Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is al bijna 30 jaar de autoriteit in de rol van voeding en leefstijl in relatie tot kanker. We werken aan onze missie door middel van wetenschappelijk onderzoek en gezondheidsvoorlichting. Dit doen wij vol met passie.

Een prettige dag gewenst.

Onbeschoft

Een aantal lintjes besteld, maar je hebt al besteld voordat je weet wat de kosten zijn.

Lekker asociaal en onbeschoft.

2 de enero de 2025

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Beste Danny, dank voor jouw bericht. Mag ik vragen wat je hiermee precies bedoelt?
Het bestellen van ons paarse lintje is namelijk gratis en daar hoef je niet voor te betalen of een donatie te doen. Ons paarse speldje, de metalen variant krijg je bij het doen van een donatie van €7 euro of meer.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

post waarin ze bedanken voor de eerdere…

post waarin ze bedanken voor de eerdere donaties, die ik nooit gedaan heb en of ik maar meteen een machtiging wilde tekenen.

7 de enero de 2025

Goedemorgen Ton,

Bedankt voor jouw bericht. Wij hebben verschillende acties via de post en mogelijk heb jij dus een brief van ons ontvangen. Graag zoek ik voor jou uit welke brief dit is en waarom jij deze hebt ontvangen. Daar heb ik alleen wel wat meer informatie voor nodig.

Neem anders even contact met ons op via: informatie@wkof.nl of bel ons even op 020-344 9595 en dan zoeken wij uit hoe het zit.

Alvast bedankt.

check argos over dit "goede"doel

als je post krijgt om te doneren, tip, haal je gegevens er af en stuur de envelop met paier terug naar antwoordnummer, oplichters

1 de enero de 2025

Beste S Pool,

Wel jammer dat u een verkeerd beeld hebt van onze organisatie. Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is al bijna 30 jaar de autoriteit in de rol van voeding en leefstijl in relatie tot kanker. We werken aan onze missie door middel van wetenschappelijk onderzoek en gezondheidsvoorlichting.

U verwijst naar een uitzending van Argos. Wij herkennen ons niet daarin; het doet geen recht aan de mensen hier die zich met toewijding inzetten voor een kans tegen kanker voor iedereen. Toentertijd hebben we al uitgebreid daarop gereageerd.

Fijne dag toegewenst!

Laurens

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.