Mijn man kreeg een brief waarin gerefereerd werd aan een donateurskaart die hij gekregen zou hebben, maar hij is geen donateur. Ze vragen in de brief om een donatie die "nog niet binnengekomen is". Me... Ver más
La empresa ha respondido
Mijn vorige review was op 25 juni. Na het eerste misleidende telefoontje om geld heb ik vandaag voor de derde keer binnen twee maanden ongewenste post ontvangen van deze opdringerige bende over mijn ‘... Ver más
La empresa ha respondido
Zag een reclame op TV vlak na het overlijden van een dierbare. Deed twee donaties voor een paars lintje en een paars lintje-speld. Niet lang daarna meerdere keren gebeld om meer geld te geven. De... Ver más
La empresa ha respondido
Hier idem . Ook vandaag weer ongevraagde post met verzoek om IBAN voor automatische incasso . Onjuiste info , ik ben geen vaste donateur . Ze sturen zelfs een donateurkaart met klantnummer mee , waarm... Ver más
La empresa ha respondido
Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds werkt aan een wereld zonder kanker. Wij willen dat door gezonde keuzes in voeding en leefstijl minder mensen kanker krijgen, meer mensen kanker overleven en dat de kwaliteit van leven tijdens en na kanker toeneemt. Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is de autoriteit in Nederland op het gebied van voeding, leefstijl en kanker. Wij zijn het enige kankerfonds in Nederland dat richtlijnen opstelt voor gezonde voeding en leefstijl op basis van wetenschappelijk onderzoek. Naast wetenschappelijk onderzoek richten wij ons op betrouwbare, praktische en inspirerende gezondheidsvoorlichting om mensen te helpen de kans op kanker te verkleinen. Samen kunnen we zo veel bereiken!
Weesperstraat 105-A, 1018 VN, Amsterdam, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 90% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Ik heb mijn NAW-gegevens nooit verstrekt en ontvang door mij ongewenste papieren die ik dus niet lees. Dat is blijkbaar geen probleem om geld uit geven aan herhaaldelijke verzending van fundingverzoeken. Blijkbaar mag er wat aan de strijkstok blijven hangen. Dus ongewenst en zonde van het geld.

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds
...misleidend alles wat ze sturen..samen heet het blaadje wat ze sturen en gaat over preventie Ben je mooi klaar mee als aan k lijdt welke erfelijk is. Sowieso heel veel kpatienten hebben gewoon domme pech. Ze suggereren dat als je een bepaald voedingspatroon volgt de kansen kleiner zijn dat je k krijgt....zet dan die percentages erbij...jullie doen toch onderzoek?
JS

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds
I love the service and speed of delivery of the products.
The quality is also very good and the information is the best

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds
De voorlichtingsmaterialen die het WKOF maakt zijn ontzettend fijn in gebruik. Zowel voor de diëtist als de patiënt. Maar niet alleen voor diëtisten, ze kunnen ook gebruikt worden in andere vakgebieden die te maken hebben met oncologische patiënten. Super!

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds
Goede betrouwbare informatie over wat je kunt eten als je ziek bent. Ook leuke recepten.

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds
Ik heb een heel leuk bakboekje ontvangen van KWOF met lekkere recepten. Ik steun dit fonds graag, want er is nog veel onderzoek naar deze ziekte nodig.

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds
Dit 'goede doel' heeft geen CBF goedkeuring.
Dan kun je er van uit gaan dat de opbrengsten ook niet te goede komen aan het 'goede doel', maar in de zakken van de uitbater.

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds
Nare mailing ontvangen - dacht namelijk dat ik met het KWF te maken had en dat is blijkbaar geen toeval. Google maar op WKOF en Stichting Argos (VPRO). Renate Winkels bestaat wel echt, maar snap niet dat ze zich verbindt aan een organisatie die niet CBF-erkend is.
Re reactie: wat een onzin. de erkenningsbijdrage voor CBF is EURO 279 per jaar. Verander nou gewoon die naam en sluit je aan bij CBF; het is contra-productief als jullie marketing argwaan opwekt.

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds
Ongevraagd post ontvangen van een club die bij het CBF niet geregistreerd staat als een goed doel, en eerder in de media voorbij gekomen is als een stichting die mee probeert te liften op de goede naam van het KWF

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds
WKOF zijn oplichters, die onder andere met direct-mail mensen benaderen om te doneren.
WKOF geeft slecht een heel klein percentage (minder dan 16%) uit aan onderzoek, de rest blijf aan de strijkstok hangen.
Als men wilt doneren doe dit dan bij de echte, de KWF!
Argos Radio van VRPO heeft hier als eens een hele uitzending aanbesteed, google op WKOF Argos.
Het WKOF is ook uit de CBF (toezicht goede doelen) gegooid.

Misleidend telefoontje,
Ook wij werden gebeld door WKOF en bedankt voor de maandelijkse bijdrage aan het kankerfonds. Daarna kwam de vraag of we toestemming wilden geven om dat voort te zetten, vanwege digitalisering. Toen werden we achterdochtig. Vragen om voortzetting terwijl wij al maandelijks bijdragen. Toen werd het probleem bij ons gelegd want we begrepen haar niet?? Toen werden we toch wel boos en hebben haar te kennen gegeven dat we niets meer toezeggen dan wat we al doen.

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds
Na het stopzetten van een donatie eerder dit jaar werd ik vandaag opgebeld. Met onjuiste informatie werd geprobeerd mijn maandbedrag (dat ik dus helemaal niet betaal) te verhogen. Ik was er bijna ingetuind. Nare ervaring, treurige zaak.

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds
Beste Laurens van WKOF, schaam je. De schone schijn blijven ophouden met je standaard antwoorden. Denk je nou echt dat men je ook gaat terug mailen en/ of bellen?
Mensen laten we duidelijk zijn! Als je werkelijk wat wilt doneren voor onderzoek tegen deze vreselijke ziekte; het KWF. Dat is de echte. Hét KWF.
Ah.. Beste Germund, dus het klopt dat jullie geen onderzoek doen naar k5nker!
Jullie zijn voor gezonde leefstijl en gezonde voeding, dat is mooi. Houden zo.
Aukje

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds
net gebeld door een mevrouw van het WKOF. Ze wilde mij bedanken voor onze betalingen (nooit gedaan) en of ik dit door wilde zetten. Volgens haar betaal ik 5 EU/mnd, dat is niet waar. Ze probeerde mij een donatie af te troggelen met onjuiste info. Ik vind dit zeer slecht als een organisatie voor ernstige ziekten zo slecht te werk gaat. Ze moeten zich schamen; gelukkig had ik het op tijd door.

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds
Allemaal oplichterij. Trap er niet in. Google maar eens Argos (vpro) en wkof.

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds
Belachelijke manier van geld inhalen Ze hebben tot 2 keer geprobeerd mij een toezegging af te dwingen, terwijl ik zeer duidelijk heb gemaakt niet telefonisch te reageren op wat dan ook. Zeer zeer slecht. Zij krijgen zeker niets meer van mij. Jammer jammer.

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds
Geldwolven, die op de acties van het KWF proberen mee te liften.

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds
Ook ik kreeg de envelop om 3 euromunten te sturen, ik vind dat een verspilling van papier en het lijkt me een overduidelijke brief voor kwaadwillenden om uit de poststapel te plukken. Daarbij, wie heeft nog euromunten in huis.
Ditmaal heb ik het bedrag via het tikkie overgemaakt, volgende keer doe ik dat niet meer, als mijn 3 euro's aan dergelijke mailings besteed wordt.

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds
Vandaag een brief op de mat gekregen met de vraag of ik met drie losse euro munten een bijdrage wil leveren aan meer onderzoek en voorlichting. Erg leuk initiatief. Heb het meteen terug gestuurd

Respuesta de Wereld Kanker Onderzoek Fonds
Afgelopen week ben ik bij mij in het winkelcentrum aangesproken door een medewerker van WKOF. Helaas ben ik zelf ook iemand verloren aan deze vreselijke ziekte en vind ik het werk van de WKOF belangrijk genoeg om te steunen. Dankjewel voor het aanspreken!