En helt igennem positiv oplevelse. Yderst behagelig sælger som svarer på alle spørgsmål og en vognpark som ser velholdt ud. Man føler sig godt behandlet hele vejen gennem handelen. Theo
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg købte en Citroën C3 hos WM biler og har gennem hele forløbet følt mig tryg og i gode hænder. Klar tale, søde og servicemindede medarbejdere med en ægte interesse i at sætte mig ind i tingene o... Ver más
La empresa ha respondido
Min kæreste Sarah og jeg havde fornøjelse af at prøve en Opel Corsa E i WM-biler. Vi blev fanget af det store udvalg af Opel-biler til favorable priser og valgte at give det en chance. Servicen fra... Ver más
Mega kundevenlige og servicemindede! Jeg endte med at købte en flot Corsa-E bil. Jeg kunne ikke være mere tilfreds med min oplevelse. Personalet var utrolig lyttende til mine behov og hjalp mig med at... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Brugte biler til attraktive priser
Información de contacto
Københavnsvej 366, 4000, Roskilde, Dinamarca
- info@wmbiler.dk
- www.wmbiler.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Tager ansvar ved reklamationer
Jeg har købt en bil hos dem, hvor jeg efter 2,5 måned fik bilen tjekket af min mekaniker. Her viste det sig at der var nogle ting ved bilen, som skulle fikses.
Jeg kontaktede forhandleren og de tog heldigvis ansvar og fiksede bilen. Så den igen nu, står som god :-)
Super god oplevelse at købe brugt bil…
Super god oplevelse at købe brugt bil hos WM Biler. Meget tilfreds ikke mindst med sælgeren.
Nice place and people
Super god service!
Super god service
Super god service. Jeg er yderst tilfreds med wm biler. Jeg er så glad for den betjening jeg fik og Toyota Aygo jeg fik købt.
Super godt sted
Super godt sted. Vil ønske man kunne give dem 6 stjerner. Kan varmt anbefales. Her handler jeg bil igen ..
Fantastisk bilforhandler 🤩
Fantastisk bilforhandler 🤩
Jeg har købt flere biler igennem WM biler, og har altid fået en sublim service, samt en tryg og ærlig handel.
6 stjerner herfra
Super god service
Super god service. Og jeg gjorde et godt køb, det ikke kunne matches andre steder
Brugt bil til konen
Skulle bruge en lille bil til konen.
Fik en super god og behagelig betjening.
Kan kun give 5 stjerne og anbefale VM Biler. Bedste sted at købe brugtbiler i nærheden af Roskilde

Perfekt
Super rar og venlig sælger, fik hvad jeg kom efter og vi klarede tingene stille og roligt
kan varmt anbefales Konge service

Smertefrit bilsalg
Jeg har solgt min bil til WM-biler, hvor jeg fik en fin behandling og en ok pris.
Jeg kørte i.flg. aftale bilen til Roskilde, hvor jeg fik den på forhånd aftalte pris.
Betalingen foregik med en straksoverførsel til min konto.

God service samt betjening
God service samt betjening, fik en god aftale på bilen! Det hele spiller og vil klart anbefale andre, at tage en tur forbi WM biler, næste gang de overvejer køb af brugt bil.

Super god oplevelse!!
Har i dag købt en Peugeot 2008, og blev mødt af en super god, behagelig og fair sælger. Virkelig god service og i det hele taget en god oplevelse. Stedet kan kun anbefales herfra 👍

Super service 5 stjerner
Super service. solgte min bil til en super pris. Det gik nemt og hurtigt. Fik pengene på min konto med det samme. Kan anbefales.

God service.
Super god service ved køb af en fin Fiat 500 "Gucci" kan kun sende dem vores bedste anbefalinger til køb af brugt bil :-) Camilla / Jan.

God service!
God, reel og professionel service! Både hos salgspersonalet og mekanikeren.
Købte en bil med kun én nøgle, hvilket også var aftalen. Efter en smule rod med den gamle nøgle, udbedrede de fejlen -og valgte oveni, at give mig en helt ny ekstra nøgle med centrallås! -super god stil!
Venlige og imødekommende. Man kan mærke, at de går meget op i, at servicen og deres ry er iorden.

Respuesta de WMBILER
Nu er det 2 gang vi får købt en bil HOS…
Nu er det 2 gang vi får købt en bil HOS WM Biler. alltid Godt Service
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales! Super god service, og virkelig flink og serviceminded sælger, som virkelig sørger for at man får en god oplevelse! Derudover er jeg vanvittig glad for min nye bil, som jeg har handlet hos WMbiler!
Stjerne service & god kaffe🌟
Virkelig tilfreds med handlen igennem jer! Ser frem til at handle med jer igen. Kan klart anbefales.
God service hos WMBiler
Nu er det 2 gang vi får købt en bil hos WMBiler. Denne gang fik min søster glæden af, en super god betjening af personalet som var super flinke. Hun fik købt sig en Toyota Aygo. Hun prøvekørt bilen i 15 min, allerede efter 5 min kørsel var hun sikker på købet. Bilen var nysynet og var i god stand. Den fejlede ingenting. Endnu engang en dejlig oplevelse hos WMBiler. Jeg kan endnu engang anbefale dem stærkt!!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.