De burde IKKE mærkes med "Byg Garanti"!
Efter en skimmelsanering får Wood Enterprise ApS opgaven at reetablere mit loft i min lejlighed. Jeg spørges til om jeg vil have et nedsænket loft reetableret. Det vil jeg, da det eksisterende el er trukket tværs over det originale loft. Firmaets ejer fortæller de sagtens kan lægge ledningerne i loftet med brandsikring, hvis jeg får elektriker til at klargøre til det, de vil alligevel rive det sidste af det originale loft ned pga. vandskader. Så det gør jeg, og betaler for elektriker klargør. Han lover også at sørge for at en ulovlig aflukke af en ventilationsskakt tages ned. Derudover står væg også og skal repareres efter skimmelrensning. Under arbejdet ringer jeg flere gange til ejeren og får bekræftet aftalen. Da hans firma er færdig, er ledningerne ikke lagt i loftet, og loftet er malet omkring ledningerne som de sidder. Ventilationsskakten er ikke ordnet, og væggen står stadig med lægterne eksponeret. Ikke nok med det, har han i stedet for at rive resten af det originale loft ned, lappet hvor sanering har fundet sted. Denne reetableret del af loftet er tilmed lagt skævt i forhold til det allerede eksisterende. Da jeg ringer, får jeg at vide, at jeg skyder med spredehagl, og at han godt kan huske, hvor uhumsk jeg boede. Han blev involveret efter jeg havde levet med vand- og skimmelskadearbejde i flere rum i et halvt år! Helt igennem dårlig service og er målløs over at han har byg garantifondens mærkat!
10 de junio de 2021
Opinión espontánea