Woonboulevard Poortvliet Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ruime keuze. Maar sommige afspraken worden niet, of op de manier van Woonboulevard Poortvliet nagekomen. Toch blijft het voor mij een vertrouwd adres waar ik al meerdere keren een grote aankoop heb g... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Van het bezoek aan de winkel, tot aan het leggen van ons prachtige vinyl alleen maar positief!! Zeer vriendelijke, vakkundige medewerkers, goede afspraken, keurige levering en afwerking. Woonboul... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onder één dak vindt je alle woonwinkels van Nederland. Erg handig want vergelijken is zo erg makkelijk, De meubels zijn ruim tentoongesteld. De verkopers zijn niet opdringerig, je kunt rustig rond ki... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gewoon goed behandeld bij binnenkomst. Koffie met gebak. Rondleiding op deze prachtige afdeling. Geen gevoel dat er iets aangesmeerd wordt. Fantastisch gevoel. Men denkt mee en handelt ernaar. D... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles
  2. Tienda de muebles para dormitorio
  3. Tienda de decoración e interiorismo
  4. Contratista de instalaciones interiores
  5. Tienda de mobiliario para cocina
  6. Tapicería

Escrito por la empresa

Wooninspiratie en woontrends. Met meer dan 50.000m2 is Woonboulevard Poortvliet de grootste Woonboulevard van de Benelux en bieden wij een totaal assortiment in meubels, wonen, slapen, keukens, woonaccessoires, huishoud-, bad- en bedtextiel, kinderkamers, verlichting en design. Shop alles voor jouw huis. Woonboulevard Poortvliet - wij zijn wonen

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

568 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

238 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Voorwaarden aanpassen en kijken naar…

Voorwaarden aanpassen en kijken naar situatie en status van bestelling/leveringen

11 de febrero de 2026

Respuesta de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw klantnummer of ordernummer aan ons door te geven zodat wij uw gegevens in kunnen zien en kunnen kijken hoe wij u kunnen helpen?

fatsoen zoals het hoort

6 de diciembre de 2025

Respuesta de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met uw ervaring bij Woonboulevard Poortvliet XXL. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en het is fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Goed geholpen

Goed geholpen

11 de febrero de 2026

Respuesta de Woonboulevard Poortvliet

Wat fijn om te horen dat u goed geholpen bent! We proberen iedere dag onze klanten de beste service te bieden en zijn blij met uw 4-sterren beoordeling.
Veel plezier van uw aankoop en we hopen u snel weer te mogen verwelkomen in onze showroom.

Prettig geholpen

Een verkoop medewerker heeft ons gehopen en advies gegeven was een meer dan een uur bezig waar we op moeten letten afmetingen soort sto kleur pootjes hoogte echt in alles toen werdy er een andere medewerker geroepen die voor ons de bestelling en alle opties doornam en goede twee maande laten werdt alles bezorgd door twee correcte en nettte bezorgers maakte de boel aan kant en netjes

5 de febrero de 2026

Respuesta de Woonboulevard Poortvliet

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn door onze verkoop medewerkers en dat de bezorging ook volledig naar wens en tevredenheid is verlopen. Hartelijk dank voor het delen van jullie positieve ervaring! Wij wensen jullie veel plezier van de aankoop en hopen jullie in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

ze waren zeer behulpzaam

10 de febrero de 2026

Respuesta de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve review en de 5-sterren beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. Mocht u in de toekomst nog eens langs willen komen, staan we graag weer voor u klaar.

Impregnatie

Bij aankoop van impregneren zou een certificaat gegeven moeten worden als bewijs dat dit gebeurd is. Bij klacht snellere afhandeling gewenst door 1 contactpersoon die ook beslissingen kan nemen.

Inmiddels is klacht afgehandeld.

8 de enero de 2026

Respuesta de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw kritische beoordeling. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ordernummer of klantnummer aan ons door te geven zodat wij uw gegevens in kunnen zien en navraag kunnen doen voor het certificaat wat u niet ontvangen heeft?

Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel klantvriendelijke bedrijf met…

Heel klantvriendelijke bedrijf met vakbekwame mensen.

20 de enero de 2026

Respuesta de Woonboulevard Poortvliet

Wat fijn om te horen dat u ons bedrijf als heel klantvriendelijk ervaart en dat u onze medewerkers vakbekwaam vindt. We streven ernaar om onze klanten de beste service te bieden en het doet ons goed om te horen dat dit gewaardeerd wordt. Bedankt voor de 5 sterren beoordeling en veel plezier van uw aankoop!

Nette service

Nette service

26 de enero de 2026

Respuesta de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor de positieve review. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om onze klanten de beste ervaring te bieden. Als er nog iets is waar we je mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. We hopen u snel weer te zien bij Woonboulevard Poortvliet XXL.

Kwaliteit is goed

Kwaliteit is goed, en komen de gemaakte afspraken na.

27 de enero de 2026

Respuesta de Woonboulevard Poortvliet

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze meubels en dat wij onze gemaakte afspraken nakomen. We streven er altijd naar om onze klanten de beste service te bieden. Bedankt voor uw positieve feedback en het geven van 5 sterren!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prettige omgeving en goede service

4 de agosto de 2025

Respuesta de Woonboulevard Poortvliet

Bedankt voor uw 4-sterrenbeoordeling! We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen en we zijn blij dat u positief bent over ons en onze service. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Uitstekende service

Uitstekende service

26 de enero de 2026

Respuesta de Woonboulevard Poortvliet

Wat fijn om te horen dat u onze service als uitstekend heeft ervaren! We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en wij zijn blij dat u dit ook zo ervaren heeft. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima geholpen met een dame met…

Prima geholpen met een dame met verstand van zaken

1 de diciembre de 2025

Respuesta de Woonboulevard Poortvliet

Wat fijn om te horen dat u prima geholpen bent door onze collega. Dank u wel voor uw positieve review en de 5-sterren beoordeling. Mocht u in de toekomst weer advies nodig hebben, dan staan we graag voor u klaar.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima informatie en service.

3 de febrero de 2026

Respuesta de Woonboulevard Poortvliet

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw ervaring bij ons. We streven er altijd naar om onze klanten de beste service te bieden en het doet ons goed om te horen dat dit bij u gelukt is. Mocht u in de toekomst weer op zoek zijn naar nieuwe meubels of woonaccessoires, dan staan we graag weer voor u klaar.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Klantenservice van Weyts interieur is…

Klantenservice van Weyts interieur is een absoluut drama. Het verdiend de naam service niet. Dit zou namelijk betekenen dat ze iets doen. Een deel leer van de geleverde bank zit vol met tekenbeten en er steekt zelfs nog een koehaar door het bewerkte leer deel heen. Weyts hanteert de taktiek van vertraging en verschuild zich achter de leverancier van het leer. Ik heb echter geen zaken gedaan met de leverancier van het leer, noch met leolux, maar wel met Weyts en deze niet thuis, in de hoop dat het probleem vanzelf verdwijnt. Niet dus! Het is niet onze eerst aankoop bij Weyts maar wel onze laatste. Ik kan dit bedrijf echt niet aanraden. Zolang alles goed gaat is er niets aan de hand maar mocht er onverhoopt iets mis zijn wat altijd kan gebeuren, geven ze niet thuis. Hier wegblijven !

9 de enero de 2026

Respuesta de Woonboulevard Poortvliet

Wat ontzettend vervelend om te horen dat u ontevreden bent over onze service. Wij zouden graag willen nakijken wat er aan de hand is. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ordenummer aan ons door te geven?

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze Auping bed spiralen waren aan…

Onze Auping bed spiralen waren aan vervanging toe. De ombouw was nog in prima staat dus de keuze was een complete vervanging of nieuwe spiralen.
Wij kregen een goede voorlichting over de mogelijkheden, men wist zelfs te achterhalen hoe oud de bestaande spiralen waren.
De keuze was gemaakt en de levering was vlot en voortreffelijk geregeld .
Een aanrader.

22 de enero de 2026

Respuesta de Woonboulevard Poortvliet

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons en onze service. We vinden het belangrijk om onze klanten goed te informeren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Fijn dat de levering ook vlot en voortreffelijk is verlopen.

Hartelijk dank voor de aanbeveling en de 5-sterren beoordeling!

Alles wordt netjes en correct uitgevoerd

Alles wordt netjes en correct uitgevoerd

28 de enero de 2026

Respuesta de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn dat u tevreden bent over ons en onze service. Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben en zien u graag nog eens terug.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Dat je verzendkosten moet betalen

Ik vind ook dat je niet voor oude meubelen moet betalen

28 de enero de 2026

Respuesta de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw kritische beoordeling. Wij begrijpen dat extra kosten nooit wenselijk zijn en zullen uw reactie intern bespreken.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer.

Zo kan het ook.

Vriendelijke ontvangst, deskundige uitleg over hetgeen te koop aangeboden wordt, goede begeleiding in het keuzetraject, prettige afhandeling van de koop en een tijdige, goed verzorgde levering door heel vriendelijke bezorgers.

12 de noviembre de 2025

Respuesta de Woonboulevard Poortvliet

Wat fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons! We zijn blij dat u vriendelijk ontvangen bent en deskundige uitleg heeft gekregen. Ook is het mooi om te horen dat de begeleiding bij het maken van een keuze prettig was en dat de afhandeling van de koop en de levering goed zijn verlopen. Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring bij ons. We hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben en dat we u in de toekomst nogmaals mogen verwelkomen in onze showroom.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed geholpen en zeer goede service

Heel goed geholpen bij het inrichten van onze woonkamer en een zeer goede service nadien toen onze bijzettafeltjes niet helemaal in orde waren.

23 de enero de 2026

Respuesta de Woonboulevard Poortvliet

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn bij het inrichten van jullie woonkamer en dat het oplossen van uw servicemelding nadien ook naar tevredenheid was! Bedankt voor jullie positieve feedback en we hopen jullie in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Super goede service,goede…

Super goede service,goede vakbekwaamheid van de verkoper,luisteren goed naar je wensen ,wij zijn heel erg tevreden.

23 de enero de 2026

Respuesta de Woonboulevard Poortvliet

Wat fijn om te horen dat je u tevreden bent met onze service en de vakbekwaamheid van onze verkoper! We vinden het belangrijk om goed naar de wensen van onze klanten te luisteren en zijn blij dat dit bij u ook het geval was. Bedankt voor uw positieve feedback en het toekennen van 5 sterren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze showroom.

Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.

8 consejos para escribir buenas reseñas.