Banner for Woonsquare - Amersfoort

Woonsquare - Amersfoort Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Amsterdamseweg 39B, 3812 RP Amersfoort, Utrecht, NL

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hartelijke ontvangst, geven je de ruimte om op je gemak rond te kijken. Komen met goede adviezen en een eerlijk verhaal. Daarbij luisteren ze goed naar de wensen van de klant. De gedrevenheid komt voo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De verkoper heeft ons prima geholpen. Niet opdringerig en niet het duurste willen verkopen, maar gewoon goed advies en mee denkend. Volgende keer komen we hier weer

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel vriendelijk geholpen en goeie informatie gekregen. Dit was mijn eerste keer bij deze winkel, maar heb gelijk een bank gekocht superblij mee😊 Ik ben in de filiaal in Amersfoort geweest en niet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We werden keurig geholpen door de verkoopadviseur. Zij dacht ook met ons mee over onze mogelijkheden. En tenslotte kon ze ons, na overleg, een mooie setprijs aanbieden. Daarom hebben wij uiteindelijk... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 88% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

2738 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Nieuwe bank

Ik ging samen met mijn ouders kijken voor een nieuwe bank voor in de woonkamer. Met goede hulp hebben wij een mooie bank uitgezocht. We werden vriendelijk geholpen en hebben goed advies gekregen. Wij kijken uit naar de bank!

Respuesta de Woonsquare - Amersfoort

Hoi Lisa, wat fijn dat het zo goed is bevallen. Alvast veel plezier gewenst voor u en uw ouders

Duidelijk

Duidelijk, goede afspraken en fijne winkel

Respuesta de Woonsquare - Amersfoort

Hoi Luuk, bedankt voor uw positieve review!

Goede hulp

Goede hulp.
Fijne bank gevonden

Respuesta de Woonsquare - Amersfoort

Beste Robbert, dank voor het delen van uw winkel ervaring

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede hulp gehad in het filiaal

Goede hulp gehad in het filiaal, aardig personeel en een mooie bank uitgekozen.

Respuesta de Woonsquare - Amersfoort

Hoi Glenn, bedankt voor de positieve review en alvast veel plezier van de bank

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen, zowel met de bank als onze eetkamer stoelen

Respuesta de Woonsquare - Amersfoort

Hoi Anouk, bedankt voor de positieve review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het was een goede ervaring

Het was een goede ervaring! We zijn vriendelijk te woord gestaan en hebben meermaals hulp gekregen bij het kiezen van de stof+kleur van de bank. Heel blij mee!

Respuesta de Woonsquare - Amersfoort

Beste Melanie, bedankt voor het delen van deze winkel ervaring. Alvast veel zit- en ligplezier op de nieuwe bank!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rustig laten kijken en vervolgens goed…

Rustig laten kijken en vervolgens goed geholpen en word goed met je mee gedacht!

27 de diciembre de 2025

Respuesta de Woonsquare - Amersfoort

Beste Melissa, voor meubels moet je ook echt de tijd nemen. Fijn dat jullie zo goed zijn geholpen!

Goeie service

Goeie service

27 de diciembre de 2025

Respuesta de Woonsquare - Amersfoort

Beste Julian, bedankt voor de positieve review. Het service aspect zijn wij ook trots op, fijn dat u het ook zo heeft ervaren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op tweede kerstdag hier een bank…

Op tweede kerstdag hier een bank gekocht omdat ze veel uit voorraad leverbaar hadden, erg vriendelijk geholpen. Al met al een fijne winkel met fijn personeel

26 de diciembre de 2025

Respuesta de Woonsquare - Amersfoort

Hoi Jaap, bedankt voor het delen van uw winkelervaring en alvast erg veel plezier van de aankoop

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mick heeft ons super geholpen

Mick heeft ons super geholpen! Gaf ruimte om rustig te kijken en zo nodig advies als we er om vroegen! Zeker een aanrader!

26 de diciembre de 2025

Respuesta de Woonsquare - Amersfoort

Beste Nina, bedankt voor het delen van uw ervaring en namens Mick alvast veel plezier!

Goede kwaliteit, fijne verkoper

Werden erg goed geholpen en er werd gelijk koffie aangeboden.
Verkoper dacht goed mee en alles was mogelijk. Banken van goede kwaliteit en goede prijs

24 de diciembre de 2025

Respuesta de Woonsquare - Amersfoort

Beste Robine, bedankt voor de review en alvast veel plezier van de nieuwe bank

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vriendelijk en super goed geholpen

Vriendelijk en super goed geholpen. Snel kunnen beslissen.

23 de diciembre de 2025

Respuesta de Woonsquare - Amersfoort

Beste Jolanda, bedankt dat uw de winkelervaring wilt delen. Alvast veel plezier van uw aankoop.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De winkel heeft een enorme keuzen

De winkel heeft een enorme keuzen. Er wordt alle tijd voor je genomen en alle opties doorgenomen. Zeer vriendelijk personeel.

22 de diciembre de 2025

Respuesta de Woonsquare - Amersfoort

Hoi Suzanne, bedankt voor het delen van deze ervaring

Fijn en duidelijk geholpen

Fijn en duidelijk geholpen! Medewerker nam rustig de tijd voor ons en legde alles goed uit! Wij zijn blij met de nieuwe bank!

22 de diciembre de 2025

Respuesta de Woonsquare - Amersfoort

Beste Cindy, bedankt voor het delen van uw ervaring. Alvast veel zitplezier!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een slecht filiaal zeg.

Wat een slecht filiaal zeg.
De man die ons hielp keek mijn vriendin alleen aan wanneer het om schoonmaken van de bank ging. En zei tegen ons dat er op de factuur 6 weken levertijd zou staan maar dat het in praktijk 8 weken is. Na 9 weken bel ik en de man aan de telefoon zegt nee meneer 8-12 weken is de levertijd. Vandaag (12 weken) bel ik opnieuw zegt mevrouw (aardige vrouw) dan hebben mijn mannelijke collegas het fout doorgegeven het is 12-16 weken. Dit is al veelste lang eigenlijk maar okey. Staat er in de koop factuur die heel nonchalant onder mijn neus gedrukt werk week 6 van 2026. Koop hier niet!

15 de diciembre de 2025

Respuesta de Woonsquare - Amersfoort

Beste Daniël, bedankt voor het delen van uw ervaring.
Bij aankoop wordt de verwachte leverweek altijd vastgelegd op de orderbevestiging, die door de klant wordt gecontroleerd en ondertekend. Mondelinge toelichtingen kunnen soms anders worden geïnterpreteerd, daarom is de schriftelijke bevestiging hierin leidend.

Naar aanleiding van uw melding hebben wij contact met u proberen op te nemen om dit verder toe te lichten, maar hier hebben wij helaas geen reactie op ontvangen. Mocht u dit alsnog willen bespreken, dan kijken we uiteraard graag met u mee.

8 consejos para escribir buenas reseñas.