Banner for Woonsquare - Amersfoort

Woonsquare - Amersfoort Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Amsterdamseweg 39B, 3812 RP Amersfoort, Utrecht, NL

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hartelijke ontvangst, geven je de ruimte om op je gemak rond te kijken. Komen met goede adviezen en een eerlijk verhaal. Daarbij luisteren ze goed naar de wensen van de klant. De gedrevenheid komt voo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel vriendelijk geholpen en goeie informatie gekregen. Dit was mijn eerste keer bij deze winkel, maar heb gelijk een bank gekocht superblij mee😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We werden keurig geholpen door de verkoopadviseur. Zij dacht ook met ons mee over onze mogelijkheden. En tenslotte kon ze ons, na overleg, een mooie setprijs aanbieden. Daarom hebben wij uiteindelijk... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

In twee weken drie maal in de winkel geweest om te kijken, alle keren voortreffelijk geholpen door Helen, vandaag volledige inrichting voor ons nieuwe appartement gekocht. Erg mooi.

La empresa ha respondido

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 87% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

2665 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vanmiddag bij woonsquare Amersfoort…

Vanmiddag bij woonsquare Amersfoort geweest super ontvangst van Mick echte vakman die alle tijd nam voor ons gewoon zo als het hoort .
We gingen voor een drie en twee persoons bank met alle uitleg en mogelijkheden er op en aan .
Tijdens een bakkie goede koffie en een goede prijs gemaakt zonder druk geheel vrijblijvend besloten om de bankstel te kopen .
Met Mick samen nog even bij de complete meubelsets gekeken waar hij ook alle tijd voor nam en erg vriendelijk en rustig overkwam hebben we ook een mooie nette prijs gekregen voor een complete set alles keurig op papier gezet en we zijn weg gegaan met een grote glimlach en handdruk en bedankte ons voor deze bestelling .
We komen zeker weer bij Mick terug ga zo door topper.
Groeten René en diny

21 de febrero de 2026

Respuesta de Woonsquare - Amersfoort

Beste René, bedankt voor het uitgebreide verhaal en uw positieve review. Goed om te lezen dat Mick de tijd heeft genomen voor u en alles naar wens is verlopen.
Veel plezier van uw aankopen!

Leuk ontvangen

Leuk ontvangen , Mick heeft ons goed geholpen ,nam de tijd gaf goed advies
We zijn blij met aankoop

16 de febrero de 2026

Respuesta de Woonsquare - Amersfoort

Dank u voor uw positieve review

Zeer vriendelijk

Goed geholpen, nemen de tijd voor je. Lopen niet de hele tijd achter je aan.

14 de febrero de 2026

Respuesta de Woonsquare - Amersfoort

Beste Maikel, bedankt voor uw review. Zo hoort het ook te gaan, gelukkig heeft u het ook als prettig ervaren.

Goede ervaring bij woonsquare

Goede ervaring bij woonsquare. Duidelijk de mogelijkheden besproken. Uiteindelijk tot een mooie prijs gekomen.

Tot nu toe zeer tevreden.
Wij kijken uit naar onze nieuwe bank.

14 de febrero de 2026

Respuesta de Woonsquare - Amersfoort

Beste Chantal, goed om te lezen dat jullie een goede deal hebben kunnen sluiten. Bedankt voor de review en veel plezier alvast van jullie nieuwe bank!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor de tweede keer ons bankstel…

Voor de tweede keer ons bankstel gekocht bij Woonsquare. Weer fijn geholpen, goede uitleg over prijzen en mogelijkheden. Niet opdringerig. Een fijne verkoper.

13 de febrero de 2026

Respuesta de Woonsquare - Amersfoort

Dank u voor uw review en het delen van deze goede ervaring

Tevreden klant

Al jaren zijn wij een zeer tevreden klant bij Woonsquare Amersfoort. Ongeveer zes jaar geleden hebben wij hier onze eerste bank aangeschaft. De service is persoonlijk, duidelijk en betrouwbaar.

Wat wij vooral fijn vonden en waarderen is dat Mick de tijd heeft genomen om alles goed uit te leggen en mee te denken over wat het beste bij je past.

Na zes jaar zijn win nog steeds overtuigd van onze keuze voor Woonsquare Amersfoort. De klantvriendelijkheid, deskundigheid en betrokkenheid zijn in al die tijd constant gebleven. Een bank waar je met een gerust hart zaken mee kunt doen. Absoluut een aanrader!

12 de febrero de 2026

Respuesta de Woonsquare - Amersfoort

Beste Buse, hartelijk dank voor deze prachtige review en de mooie woorden. Wij zijn heel blij dat u als vaste klant zo tevreden bent en uw ervaringen deelt. Alvast heel veel plezier van deze bank en graag tot de volgende keer!

Zeer slechte zaak

Zeer slechte zaak. Valse reclames, dwingende valse personeel. Slechte bankstel. Door amateur in elkaar gezet banstel. Met reclames proberen ze je in winkel te lokken. In winkel valse aardigheid om te kopen. Maar daarna begint de ellende. Bank die inelkaar is gezet door een amateur. Mensen wees gewaarschuwd. Ik heb in mijn leven nog nooit zo'n slechte zaak meegemaakt als woonsquare!

4 de junio de 2025

[UPDATE 16-02-2026]

Wij hebben u eerder verzocht om uw gegevens met ons te delen, maar hier hebben wij helaas geen reactie op ontvangen. Zonder deze informatie kunnen wij uw melding en aantijgingen niet inhoudelijk beoordelen.
Wij nodigen u daarom alsnog uit om contact met ons op te nemen met uw ordergegevens, zodat wij de situatie kunnen bekijken en samen met u naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Graag voegen wij er aan toe dat reclamecampagnes er inderdaad op gericht zijn om klanten kennis te laten maken met ons assortiment en onze winkels; dat is een gebruikelijke werkwijze binnen vrijwel iedere retailbranche.

In uw review worden echter meerdere ernstige beschuldigingen genoemd zonder verdere toelichting, onderbouwing of ordergegevens, waardoor wij niet kunnen nagaan om welke aankoop of situatie het precies gaat.

Als u de servicemelding niet bij ons indient en u wenst ook geen contact, dan kunnen wij helaas ook niets voor u oplossen.

---

Beste Aydin, wij hebben uw review ontvangen en u gevraagd naar meer gegevens zodat wij contact met u op kunnen nemen en het inhoudelijk kunnen beoordelen en wellicht samen tot een oplossing kunnen komen.

Wij zijn in afwachting van uw gegevens.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We werden vriendelijk geholpen bij het…

We werden vriendelijk geholpen bij het bepalen voor onze eettafel. De tafel had ons al eens eerder getrokken, en nu besloten het te doen. Ondanks dat we nog niet uit zijn over de maat, maar ook dit was geen probleem.
Verschillende opties worden er geboden.

7 de febrero de 2026

Respuesta de Woonsquare - Amersfoort

Beste Dionne, dank u voor deze review. Fijn dat jullie konden slagen en er meerdere mogelijkheden waren.
Alvast veel plezier er van straks!

Super ervaring bij WoonSquare gehad

Super ervaring bij WoonSquare gehad! We zijn ontzettend goed geholpen door Hellen. Ze keek echt mee naar de ruimte en gaf advies dat perfect aansloot bij onze stijl en interieurwensen. We voelden ons erg goed geholpen. Ze hebben er tot slot een mooie prijs van gemaakt. We kijken uit naar de nieuwe bank!

6 de febrero de 2026

Respuesta de Woonsquare - Amersfoort

Beste Elianne, fijn dat jullie deze goede ervaring willen delen, bedankt! Wij wensen jullie alvast veel plezier van de nieuwe bank

Fijne service

Fijne service. Goed advies en een leuke prijs!

5 de febrero de 2026

Respuesta de Woonsquare - Amersfoort

Beste Lien, dank voor uw review!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slechte ervaring na de verkoop…

Zeer slechte ervaring na de verkoop ,bank was geleverd opzich oke , tot mijn neef iets tussen de kussens van de nieuwe bank liet vallen , Hij wilde het eruit halen en sneed zich aan een afbreek mes , deze is er bij de fabrikant ingebleven!
Hierbij bloede n hij hevig en moesten we naar eerste hulp gelukkig kon het met hechtpleisters en verband op gelost worden. Maar mog niet nat worden een week ,net in zijn vakantie! Bij contact opnemen om de klacht neer te leggen ,was het enige wat ze zeiden hier kunnen we niks aan doen , duren bank kon nog geen bloemetje af . Zodra ze geld binnen hebben moet je niet meer zeuren , eens maar nooit meer bij deze woon winkel . Zeer slechte service!

22 de agosto de 2025

NOOIT HIER KOPEN!

In augustus 2024 een bank gekocht werd geleverd in januari 2025 terwijl de wacht tijd 15 weken was. Bank was gelijk al door gezakt. Met veel moeite is der een vriendelijke monteur geweest om het op te lossen. Helaas volgende dag weer door gezakt en kraakte enorm. Totaal is er 3x een monteur langs geweest en is inmiddels de stof ook al stuk. Waar we vorig jaar nieuwe hoezen voor zouden krijgen en we nog niks gehoord hebben. Inmiddels reageren ze nergens meer op. En gaan wij verdere stappen ondernemen.
Het was onze 2e bank bij woonsquare vandaan na een goede eerste bank kwamen we daarom terug. Maar nu NOOIT meer. Echt een afrader

Update; 3 mei 2026
Na een aangetekende brief en weer maanden verder ga ik de rechtsbijstand inschakelen. Je word volkomen genegeerd en als ze antwoorden dan is het ik ga er achteraan deze week hoort u echt wat van ons.
Inmiddels al 14 maanden bezig met de klacht de bank word alleen maar slechter!
Na het plaatsen van de review vragen ze om je gegevens en willen ze je graag bellen ook dit word niet gedaan

19 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beste woonwinkel van Amersfoort en omgeving

Voor het eerst filiaal Amersfoort bezocht, enorm tevreden met de service hier. De medewerkers zijn enorm klantgericht, klantvriendelijk en helpen je enorm. Zijn heel kundig en weten waar ze het over hebben. Heerlijk ijskoude water aangeboden gekregen. De filiaal manager is ook enorm vriendelijk en denkt graag met je mee.

Kortom enorm tevreden met de aankoop en service.

24 de enero de 2026

Respuesta de Woonsquare - Amersfoort

Wat fijn dat u zo goed bent geholpen, we lezen dat graag!
Bedankt dat u deze ervaring wilt delen en wij wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe aankoop

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super geholpen bij woonsquare…

Super geholpen bij woonsquare Amersfoort. We willen graag een bank op een bepaalde plek met beperkte ruimte, maar we zijn er toch goed uitgekomen en goed advies geveven😊

24 de enero de 2026

Respuesta de Woonsquare - Amersfoort

Beste Mirjam, fijn dat u zo goed bent geholpen. Alvast veel zitplezier gewenst!

8 consejos para escribir buenas reseñas.