Fantastisk oplevelse. Vi bestilte til 30 mennesker og alt var i top, maden blev afleveret på klokkeslettet. Alle gæster var vilde med maden og der var masser af det. Der var rigtig god smag. 3 rette... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bestilte to retter nytårsaften på deres nye take away på borgbjersvej i Sydhavnen. Begge retter med Max chili styrke. Såkaldt “thai-stærk”. Da maden kom var der ingen spor af chili overhovedet... Ver más
WOOWOK svindel og tyveri. Bestilte take-away med nogen venner, som vil have noget klassisk thai. Servicen via telefon samtale var forfærdeligt, når der ikke blir taget stilling kunden. Bestilte tr... Ver más
Jeg har bestilt samt spist på woowok siden de åbnede og de har altid serveret virkelig lækker mad. Hurtig service, hurtig lervering og super mad. Det er dejligt at se hvordan en lille restaurant... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Nordre Fasanvej 267, 2200, København, Dinamarca
- www.woowok.dk
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse.
Vi bestilte til 30 mennesker og alt var i top, maden blev afleveret på klokkeslettet. Alle gæster var vilde med maden og der var masser af det. Der var rigtig god smag. 3 retter plus forårsruller og kyllingespyd med en fantastisk peanutsovs. Der var ikke en finger at sætte på det. Tusind tak for mad
Aftensmad
Bestilte aftensmad til 8 personer. Alt var perfekt og varmt. Det var også færdig til tiden. Alle mine medspisere var yderst tilfredse. Det gør vi gerne igen.
Super lækkert mad altid friske…
Super lækkert mad altid friske madvare/grønsager kan varmt anbefales og servicen er i top og altid et smil med på vejen fantastisk mad 😃😃😃
Undlod hovedingrediens
Da maden kom var der ingen spor af chili overhovedet.
Virkelig skuffende mad oplevelse lavet uden passion eller kærlighed.
Hvis man er løbet tør for chili på en thai restaurant bør man i det mindste fjerne retterne fra menukortet.
Har efterfølgende henvendt mig 2 gange på mail uden svar og restauranten har fjernet min offentlige anmeldelse.
Meget dårlig oplevelse
Vi havde bestilt bord for længe siden, og møder op til en helt slukket og lukket restaurant, vil ikke anbefale det til andre!!!
Stedet er under konkurs!
Stedet er under konkurs!
Woowok tager stadig imod bestillinger i appen.
Man mister sine penge hvis man bestiller der.
Under ALT kritik!!
Under ALT kritik!!
Vi har flere uger siden bestilt bord til en fejring på restauranten. Vi møder så op på stedet til aftalte tidspunkt, hvor ydre døren står åbent, men der er fuldstændig lukket og slukket derinde.. Vi møder flere personer udenfor restauranten, som har bestilt bord men ikke kan komme ind...
Så uprofessionel og ringe en service har jeg aldrig set lignende. Jeg vil derfor frafråde alle der ønsker en planlagt aften, at de vælger WOOWOK, da de ikke kan regne med at deres bordbestilling holder planen.
Ud fra anmeldelserne kan jeg se, at det ikke er første gang WOOWOK laver dette nummer - kan så konkludere, at det heller ikke bliver sidste gang.
Har det virkelig blandet med stedet
Har det virkelig blandet med stedet. Maden er fantastisk og vi har fået derfra i flere år. Men for et par måneder siden oplevede vi at lægge en bestilling og så blev vi ringet op og fik at vide at nogle af tingene var udsolgt (lidt underligt de ikke har markeret det på hjemmesiden). Der gik så flere uger før vi fik pengene retur og hørte intet fra dem. Vi er ikke sikre på vi kommer igen efter det.
Rå kyllingesmag
Kold mad, tør ris, rå kyllingesmag. RÅ KYLLINGESMAG!!!!! Det kunne ikke være værre!!! Og RÅ REGER
Jeg bestilte og betalte for min ordre…
Jeg bestilte og betalte for min ordre på deres hjemmeside, men da jeg skulle hente maden, var der lukket.. Så nu er jeg de penge fattigere og stadig sulten
Skidt moral over for ansatte
Stedet har en elendig moral og snyder de ansatte for løn. Flere ansatte har ikke fået løn i to måneder.
Maden smagte ikke godt
Jeg bestilte en Tom Yum suppe og en kaeng kieaw wan som take away. Mildest sagt smagte det IKKE godt. Grøn karry ret var sød? og der var stort set ingen karry i, Tom yum suppe var smagte mærkeligt ( jeg kender smagen af ægte Tom yum fra min tur i Asien ). Kan ikke anbefale dette sted.
FORFÆRDELIGT
Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde de fået det! Værste behandling nogensinde af Woowok. Min mad kom efter 2,5 timer, de kan ikke rigtig svare på hvor ens mad er! I stedet for at tilbyde en form for kompensering, får jeg fortalt jeg kan skrive en mail, fordi han ikke ved hvor hans chef er! Så uprofessionelt, har aldrig oplevet noget lignende. Bestiller aldrig derfra igen!
PS: medarbejder i tlf garanteret mig at maden ville være varm, selvom chaufføren åbenbart havde kørt rundt til andre bestillinger i 1 time, da vi fik maden var alt koldt og slatten!
Bestillingen kom aldrig
Bestillingen kom aldrig.
Bestil kl. 18:30 over JustEat. Ordren bliver accepteret med det samme, men maden kommer aldrig. Restauranten tager ikke telefonen.
Blev syg af deres mad grundet glutenallergi
Har spist flere gange hos woowok uden de store problemer, selvom jeg har glutenallergi.
Men sidste gang jeg spiste hos dem, var maden desværre ikke glutenfri, hvilket betyder, at jeg er blevet alvorlig syg.
Jeg mener, at det er et kæmpe ansvar de har, og at de ved hvordan de laver deres mad.
Jeg spiser aldrig hos dem igen.
Jeg havde booket bord til min…
Jeg havde booket bord til min fødselsdag på Woo Wok Østerbro, og fik en bekræftigelse på mail dagen efter.
På dagen, dukker jeg op med mine gæster til en lukket restaurant.
Prøver at ringe til Woo Wook der ikke har taget telefonen i flere dage nu.
Virkelig dårlig kundeservice, og dårlig fødselsdag.
Leverer ALDRIG til tiden
Leverer ALDRIG til tiden - 2 timers leveringstid for kold og uspiselig mad!
Kan IKKE anbefales!!
Halvanden time for sent og ingen til at…
Halvanden time for sent og ingen til at tage deres telefon
420 kr spild på mad fra WOOWOK
420 kr spild på mad fra WOOWOK. 35 min forsinket. tempura og forårsrulle var slatten og lunkende. Karry retten var mega sød, tror de havde taget fejl af salt og sukker. Generelt var maden dårlig og hvis temperaturen var 5 grader laver, havde det været kold mad.
Hvis du skal have thai mad, så vælg en anden restaurant
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.