Wowmomofficial Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fijne Borstkolven. Makkelijk schoon te maken, flexibel in gebruik, stopt na 20 minuten vanzelf waardoor je weet dat het apparaat optimale tijd heeft benut (na 20 minuten kolven komt er meest... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een geweldige kolf! Gisteren de dubbele borstkolf van Wowmom ontvangen en gelijk geprobeerd. Ik kan nu, zonder lekken, twee borsten tegelijk kolven en ben ik met 20-25 minuten klaar. De kolf hee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na lang twijfelen over het aanschaffen van een andere handsfree kolf kwam toevallig de Wowmom op de markt. Na lang twijfelen toch de Wowmom een kans gegeven. En Wow het product doet eer aan zijn naam... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda para bebés

Escrito por la empresa

Wij bieden producten aan die het borstvoeding geven vergemakkelijken.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

119 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

13 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Absolute aanrader voor elke borstvoedende moeder

De WOW MOM borstkolf is echt een lifesaver! Hij is draadloos, compact en super comfortabel, waardoor kolven moeiteloos en efficiënt gaat. De zuigkracht is krachtig maar zacht, wat het proces heel natuurlijk en aangenaam maakt. Dankzij de verschillende standen kon ik precies de juiste instelling vinden voor mijn behoeften. Ik zou de WOW MOM borstkolf iedereen aanbevelen!

10 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De dubbele Wow Mom borstkolf is echt top!

De (handsfree) Wow Mom borstkolf is een echte game changer! Hij is krachtig en werkt super effectief, waardoor ik merk dat mijn melkproductie echt beter gestimuleerd wordt. Het voelt alsof ik in korte tijd meer resultaat haal, en dat maakte het kolven een stuk makkelijker. Voor mij is het een enorme hulp geweest, zeker in drukke dagen!

26 de enero de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tevreden over de wowmom kolf

Tevreden over de wowmom kolf! Qua comfort zit het erg fijn, en kan het gemakkelijk in je bh onder je kleren. Waardoor het niet eens opvalt dat je kolft. Plus het geluid valt ook mee, waardoor je het bijna niet hoort als je bijvoorbeeld in een restaurant bent. Ik had helaas wel na een tijdje dat het motortje haperde en uiteindelijk ermee ophield. De klantenservice heeft mij goed geholpen, wel was het nodig om een tijdelijke kolf te huren. Omdat de motor terug gestuurd moest worden voor onderzoek. Al met al een nieuwe kolf ontvangen. En kan ik weer handsfree fulltime kolven. Dank jullie wel voor de goede service en fijne product! Ik hoop hiermee nog langer verder te kunnen kolven.

23 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne kolf en goede begeleiding

Deze mensen van de klantenservice helpen me altijd uit de brand! Zowel persoonlijk advies dat ik van ze krijg of iets technisch met bestellen. Zeer tevreden. Er wordt ook altijd snel gereageerd. Ook een heel fijne kolf om te gebruiken. Aanrader!

27 de diciembre de 2024

Superfijn product!

Superfijn product en een hele fijne klantenservice! Als je ergens tegenaan loopt wordt je snel geholpen en het kolven is zo makkelijk. Ik zou het iedereen aanbevelen!

4 de diciembre de 2024

WOW MOM

Sinds dag 3 gebruikt en zooo blij mee. Het is mijn 3 de baby ik twijfelde om het te kopen. Maar elke dag ben ik dankbaar dat ik het toch heb gedaan. Je voelt geen pijn, meeste mensen vinden kolven drama omdat het pijn kan doen omdat je aan kabels vast zit. Met de WOW mom kan je al je huishoudelijke taken doen. Zelfs tijdens auto rijden gebruik ik het. Echt heel fijn. Ik raad het iedereen aan BEDANKT 😍❤️

26 de agosto de 2024

Wat een fijne kolfapparaat

Wat een fijne kolfapparaat. Sindskort ben ik overgestapt op full time kolven. Tijdens het kolven heb ik mijn handen vrij en kan ik allerlei andere dingen blijven doen. Ook een top klantenservice, ze reageren snel en proberen je overal bij te helpen! WowMom zeker een aanrader😊

7 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Redder als je weinig melkproductie hebt

Wowmom was mijn redder tijdens mijn borstvoeding ervaring. İk werk lange uren buitenshuis en had erg last van stuwing. Wowmom borstkolf is echt een uitvinding geweest. İk ben nu een paar maanden gestopt met borstvoeding omdat mijn dochtertje bijna 2 is en heb mijn borstkolf doorgegeven aan mijn beste vriendin. Zij maakt nog iedere dag een dua voor mij en mijn kinderen omdat ze dit een van de beste cadeaus vond. Zij had namelijk weinig productie in het begin en nu mashaAllah flessen vol omdat haar wowmom borstkolf een hele hoge zuigkracht heeft. İk raad het iedereen aan!

28 de octubre de 2024

Wat een heerlijke kolf

Wat een fijne kolf, als ik gekolfde melk nodig heb, zet ik hem in de ochtend aan, als ik in de keuken bezig ben en aan het ontbijten en als ik klaar ben, heeft m’n dochtertje ook haar melk. En dat terwijl ik m’n handen vrij heb, zo ideaal!

25 de octubre de 2024

Hele fijne kolf

Hele fijne kolf! Gemakkelijk in gebruik en makkelijk schoon te maken.
Fijne zuigkracht. Ik ben verkocht!

21 de octubre de 2024

Super fijne kolf

Super fijne kolf, sterke zuigkracht en fijne standen. Ik kan gewoon huishoudelijke taken doen en tegelijkertijd kolven, echt ideaal!

20 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne kolf en makkelijk in gebruik

Fijne kolf!
Draadloos en handig onder je kleding. Ik kolf exact de zelfde hoeveelheid met de Medela Symphony die ik huurde in mijn kraamtijd. Wat dat betreft is de zuigkracht van deze kolf erg sterk en doet het wat het moet doen!

14 de mayo de 2024

Zeer tevreden

Zeer tevreden

Ik volbreng mijn dagelijkse taken dankzij wowmom ik kan overal kolven batterij gaat lang mee en zeer comfortabel super en hun service is ook fantastisch.

23 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Echter in 1 woord geweldig!

Echter in 1 woord geweldig!! Krachtig en makkelijk in gebruik. Nu 6 mnd verder en gebruik het nog. Totaal geen spijt en raad het echt aan. Ik ben mama van 3 kids en ik kan uit mijn ervaring zeggen dat ik voor het eerst tevreden ben met deze kolfapparaat. Kolven en voeden ging mij helaas niet gemakkelijk af. Maar met deze kolf heb ik het makkelijk kunnen volhouden. Daar waar ik altijd borstonstekingen kreeg heb ik het echt voor het eerst niet gehad omdat het me makkelijk is gemaakt dankzij deze kolf. Overal, gemakkelijk en snel. Dit had en heb ik echt nodig als werkende mama van 3 kids. Goede, snelle en vriendelijke service bij vragen over nieuwe onderdelen. Zeker waar voor het geld.

18 de octubre de 2024

Verademing en handen vrij

Verademing met 3 oudere kinderen en een baby 🩷 handen vrij, sterke zuigkracht, comfortabel zit gemakkelijk onder kleding en pluspunt die bewaarzakjes heel handig. Super tevreden!

10 de octubre de 2024

Fantastische draadloze borstkolf!

Deze borstkolf is een echte aanrader! De zuigkracht is krachtig maar comfortabel, en wat me het meest bevalt is hoe stil hij is. Ik kan kolven zonder anderen te storen. Het draadloze ontwerp biedt veel vrijheid, ik kan overal kolven zonder vast te zitten aan een stopcontact. De batterij gaat lang mee en het schoonmaken is simpel. Echt een perfecte combinatie van gemak en prestaties!

22 de agosto de 2024

Enorm tevreden

Enorm tevreden! Inmiddels pas bij mijn 4e kindje dit prachtig product kunnen gebruiken om te kolven en wat is dit een mooi eindproduct. Heel praktisch, mooi design en een sterke motor. Ik kon letterlijk overal kolven zonder dat iemand door had dat ik aan het kolven was.

17 de octubre de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.