La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele fijne winkel. Ik heb bij Erno koplampen besteld voor mijn Peugeot 107, het contact hierover verliep soepel en snel. Levering was ook prima in orde. Als het gaat om garantie afhandelingen etc... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na 3 maanden en 6000km gereden te hebben sneuvelde 1 van mijn GP Thunder 7500k lampen.Vond dit zelf nogal snel en nagevraagd bij xenonlamp.nl of ze deze mening deelden. Dat deden ze en hebben h... Ver más

Información sobre la empresa

1. Vehículos y transporte

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Xenonlamp.nl biedt u kwaliteit op het gebied van Xenonlook en Xenon ombouwkits tegen scherpe prijzen!

4,2

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Super klantenservice

In december nieuwe koplampen gekocht voor mijn Ford Focus, helaas zat er na enkele maanden overmatig vocht in. Contact gezocht met de klantenservice en snel en vriendelijk te woord gestaan. Ik mocht de lampen opsturen en na een inspectie heb ik nieuwe opgestuurd gekregen. Dikke pluim voor de klantenservice!

De koplampen zelf zijn daarnaast echt boven verwachting, zeker in de donkere polders geven ze veel meer licht dan de standaard set en de leds geven ze een moderne look, veel complimenten om gekregen.

Dus mocht je nog op zoek zijn voor beter zicht in het donker, een moderne uitstraling voor je auto en klantvriendelijk bedrijf dan zou ik zeker hier een nieuwe set uitzoeken.

27 de marzo de 2026

niet te beschrijven

is helaas een compleet niet-technische verkoper die maar op 1 ding gericht is. Wil gene technische informatie verschaffen en geeft pas iets toe wanneer je onomstotelijke filmpjes hebt gemaakt (wat op sommige plaatsen bij een koplamp lastig is...) E ndan geeft hij toe en komt hij met een ander raar verhaal. Hoogteverstelling schijnt niet nodig te zijn, en je moet ze als particulier (met je auto zonder bumper op ee nbrug) maar afstellen met ene lampenafstelapparaat want een stelschroef is er gewoon niet. MAar (1 van de drie mankelmenten) gewoon blijven ontkennen. Rechtsbijstand geeft je uiteindelijk gelijk maar de lampen zijn niet duur genoeg om hem aan te pakken.... Dus, indien je veel ellende wilt en na 6 maanden aan het lijntje gehouden te worden uiteindelijk je geld wilt terug krijgen van je eigen rechtsbijstandsverzekering, dan moet je vooral bij Erno de lampoloog je lampen gaan bestellen..... Succes, je doet het jezelf aan. zeg niet dat je niet gewaarschuwd bent!!

ow ja, eerste bestelling bleken ze niet te hebben . was een aanbieden. zo trekt hij je de val in... Het verhaal is te lang om hier helemaal te zetten ( en let op, nu komt de niet-technische verkoper en zegt dat ik voor een halgoeen auto had besteld en niet voor een xenon.. Helaas had hij niet genoeg technisch inzicht en toegang tot zijn eigen electrische schemas schijnbaar om in te zien dat dit niks uitmaakte.

Zoals voorspeld kom je met dezelfde onzin.. Het rechtsbijstandsverhaal heb ik je reeds prive gemeld. Tegne mijn zin hebben ze mij het geld betaald omdat ik een heel sterke casus had maar ze het bedrag te laag vinden om er enrgie in te stoppen.. (ongeveer 650 euro)..Ze gaan niet voor het algemeen belang en pakken dus bedrijven niet aan en kunnen deze praktijken doorzetten.verder ben jij diegene die dit maanden heft laten doorslepen door iedere keer andere stellingen te nemen om ervoor te zorgen dat je geen verantwoordelijkheid hoefde te nemen.. Voor diegene die echt geintereseerd zijn in de handelswijze van deze verkoper,bij interesse kan de hele emailconversatie ingezien worden.... natuurlijk schrijft hij eronder dat alles geheim moet blijven standaard onder zijn emails maar: a. kom maar met je rechtsbijstand en zovoorts, en B. Ik heb daar nooit mee ingestemd, dus je mag er alles onder zetten maar dat geeft nog geen recht. Wel apart dat je dit al standaard onder je emails moet schrijven...

4 de septiembre de 2025

Hallo Udo,

De set die je besteld hebt is voor een E90 met halogeen verlichting.
Jouw E90 heeft echter xenon verlichting.
Om die reden zal de set niet naar behoren kunnen werken in jouw auto.

Jij bent van mening dat het wel kan.
Als het echter wel zou werken dan zou de set uiteraard ook voor de xenon versie worden aangeboden maar dat is niet het geval.

Vervolgens stuur je een foto van het lichtbeeld waaruit blijkt dat je de koplamp helemaal verkeerd hebt afgesteld en je geeft aan dat de koplampen niet goed zijn.
We hebben je enkele tips gegeven om de koplampen alsnog goed af te stellen.

Hierop antwoord je echter dat je de set gedemonteerd hebt en terug wilt sturen.
Zoiets gaat uiteraard niet, je hebt de set al 7 maanden in gebruik. Een product mag retour binnen 30 dagen. Na 7 maanden gaat dat helaas niet meer.

Vervolgens geef je aan dat je je rechtsbijstand gaat inschakelen en een aantal weken later plaats je deze review...

Zeveraars

Online bestelling geplaatst welke aanvaard wordt. Na korte tijd een melding dat ze de aankoop niet gaan leveren omdat ze problemen hebben met briefwisseling en Bpost ! Ze willen het niet opsturen als pakket omdat het teveel zou kosten. Flauwekul,andere bedrijven sturen wel pakketjes vanuit NL ! Klantenservice is een dikke flop hier ! Ik zal wel bestellen bij firma’s die wel om hun klanten geven !

4 de marzo de 2026

Beste Marc,

Briefpost verzendingen naar Belgie gaan de laatste tijd helaas vaak fout. Het gaat hier niet om een pakket, maar om een briefpostzending.

De envelop raakt kwijt of wordt verkeerd bezorgd. De klant ontvangt zijn bestelling dan niet en wij zijn het product kwijt. Hier schiet niemand iets mee op.

Om die reden heb ik via mail contact met je opgenomen, het verhaal uitgelegd en de bestelling geannuleerd en het aankoopbedrag terug gestort.

Je reageert zeer fel, noemt het gezever en dreigt met een slechte review.

Als ik een poging doe om je telefonisch te bereiken neem je echter niet op en je belt ook niet terug zoals je wel aangeeft in je voicemail.

Vervolgens plaats je een week later deze review waarin je ons uitscheld voor zeveraars...

Onze bedoeling is juist om ontevredenheid te voorkomen en in plaats van dat je positief reageert dat we zo pro actief handelen plaats je deze review?

Hele fijne winkel

Hele fijne winkel.

Ik heb bij Erno koplampen besteld voor mijn Peugeot 107, het contact hierover verliep soepel en snel. Levering was ook prima in orde. Als het gaat om garantie afhandelingen etc zijn ze ook altijd snel en behulpzaam. Goede winkel om online iets te bestellen / kopen!

6 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na twee jaar was mijn Philips koplamp kapot, maar gelukkig had ik nog drie jaar garantie. Ik verwachtte een hoop gedoe om een vervanging te krijgen, maar tot mijn verbazing was het zo geregeld met een simpel mailtje. Echt een top bedrijf! Ik zou ze zeker aanraden en er zelf ook weer spullen bestellen.

26 de noviembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Het ligt nooit aan de producten

Het ligt nooit aan de producten, altijd aan de klant

14 de julio de 2025

Beste Frank,

Anderhalf jaar geleden heb je een set xenonlampen van het merk Osram bij ons besteld.

Dit betreft de Night Breaker Laser, de meest felle xenonlamp die er momenteel is.

Vorige week stuurde je een mail dat je vond dat de lichtopbrengst tegenviel.

Je hebt de lampen echter inmiddels anderhalf jaar in gebruik...

Omdat we van meerdere klanten hele positieve feedback krijgen over deze xenonlampen heb ik je een aantal vragen gesteld.

Om op deze manier als verlichting specialist een oorzaak te vinden zoals:
- de afstelling van het licht
- een foto van de lichtopbrengst
- de toestand van de lenzen
- de xenonlamp zelf.

Met deze informatie kan ik de oorzaak van het probleem vaststellen en een oplossing aanbieden.

In plaat van te reageren op mijn vragen kies je er echter voor om een negatieve review te plaatsen met een onjuiste bewering.

Ik vind het erg jammer en ook wel onterecht dat je dit doet temeer omdat we geprobeerd hebben je te helpen en je niet gereageerd hebt op mijn vragen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Netjes, vriendelijk en zeer kundig bedrijf

Een keurig bedrijf met kennis van zaken. Vragen worden snel en kundig beantwoord. De medewerkers zijn ontzettend vriendelijk en nemen alle tijd om je van advies te voorzien. Verder nette prijzen.
Samengevat: een bedrijf waar je goed zaken mee kunt doen, er wordt 100% met de klant mee gedacht.

31 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onlangs Osram LEDriving HL Bright…

Onlangs Osram LEDriving HL Bright lampen besteld. Na montage kon ik het groot licht niet inschakelen, maar wel lichtsein geven. Hierover met Xenonlamp.nl contact opgenomen. Hun advies opgevolgd om even 10 minuten te wachten en daarna te kijken of grootlicht dan wel werkt. Helaas was het niet zo, tot ik op het dashboard zag dat grootlicht op "auto" stond en het licht op de garagedeur reflecteerde zodat de auto dit als tegenligger zag. Na de instelling te hebben gewijzigd werkte alles perfect. Nogmaals naar Xenonlamp.nl gebeld maar kreeg geen gehoor. Na enige tijd werd ik echter door hun teruggebeld, ze waren met een klant bezig. Mijn foute instelling in de auto heb ik aan hun doorgegeven als leermomentje. Al om ben ik tevreden met het product en het pro actieve klantkontakt.

10 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De service en de snelheid van het…

De service en de snelheid van het versturen is helemaal top. Ook heb ik contact gehad via de telefoon voor een vraag over welke type led lampen ik nodig had voor mijn Ford Fiesta mk8 dit was binnen 10 seconden opgelost helemaal top.

31 de octubre de 2024

Fantastisch

In 1 woord : fantastisch!
Ik had een foutje in mijn adresgegevens staan en had hen dat laten weten op een zondag, waar ik tien minuutjes nadien al antwoord op kreeg dat het aangepast was. Ook de snelle verzending en goede verpakking wil ik hierbij ook vermelden dat deze heel goed waren. Shop-ervaring was 10/10!

1 de octubre de 2024

Respuesta de Xenonlamp

Bedankt voor je leuke review Glenn!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima produkt en prijs en ook nog een…

Prima produkt en prijs en ook nog een snelle levering zoals was afgesproken.
Ze hebben erg veel verschillende lampen van oud en nieuwste type. De naam "Xenonlamp.nl" is best verwarrend omdat ze alle soorten lampen hebben.

1 de julio de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.