Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tingene kom i fin stand, samt papkassen. Alt var god kvalitet.. det eneste jeg synes der er ærgeligt, er at leveringen tager længere end 5 dage. Jeg modtog først min pakke, om aftenen på den sj... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er meget sjældent at jeg anmelder noget som helst, eller for den sags skyld giver 5 stjerner! MEN! Nikolai var bare på pletten og leverede god service, selvom jeg kun skulle have 2 småting... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Aldeles fremragende kundeservice, men det ville være fordelagtigt at deres hjemmeside viste klarere at en vare var udsolgt. Bestilte en vare, og fik kort tid efter en mail der forklarede at den var... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg skulle have en køredragt, et par handsker en og hjelmhue. En rigtig fornuftig pris, faktisk det billigste par det danske marked. Jeg var i tvivl om størrelsen på min køredragt og skrev derfor ti... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de deportes de motor
  2. Pista de karting
  3. Tienda de repuestos para automóviles de carrera
  4. Tienda de deportes

Escrito por la empresa

Hos XRace har vi alt i køreudstyr til karting. Vores store udvalg af Gokart dragter, handsker, køresko, hjelme, beskyttelse og meget mere, sørger for at du kan finde noget for lige netop dig, uanset niveau, pris og smag. ______________________________________ Vi forhandler de mest populære og velkendte brands indenfor udstyr til karting og bilsport, såsom Sparco, Alpinestars, OMP, Arai, Bell, Zamp og flere! ______________________________________ XRace er drevet at motorsportstosser med et blødt hjerte for ordenligt grej. Vi er grejfreaks og vores vision er at gøre udstyr til karting let og tilgængeligt. ______________________________________ Vi tror på den gode kundeservice, derfor tør vi også godt sige at vi har branchens absolut bedste kundeservice. Vi har din ryg uanset hvad du måtte komme ud for og vi vejleder og hjælper til hver en tid. ______________________________________ Så hvis du står og mangler gokart udstyr vil vi anbefale dig at kigge forbi XRace.dk - Se vores store udvalg, konkurrencedygtige priser og få kundeservice på øverste niveau. ______________________________________ Derudover får du: 1-5 Dages Leveringstid✔️ 60 Dages Returret✔️ Gratis fragt over 999,-✔️ PrisMatch✔️

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingen vare og ingen kontakt

Bestilt julegave den 20/11. I dag er det den 14. december og har stadig intet hørt.
Skrevet til kundeservice to gange uden svar.

14 de diciembre de 2024
Opinión espontánea

Hej Peter

I følge mit system skal der være sendt mail, til den mailadresse som er oplyst på ordren, med status: ukendt leveringstid dato, da den ikke er på lager ved os eller leverandøren.

Beklager vi ikke har svaret på dine henvendelser den 1. Torsdag 12. december. 2. lørdag 14. december.
Vi har meget travlt op til jul.

Jeg har hermed annulleret din ordre, efter ønske i den sidste af dine henvendelse.

Mvh.

XRace

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik en køredragt i for stor en…

Fik en køredragt i for stor en størrelse, og lavede en retur seddel og gjorde samtidig opmærksom på samme via mail. Fik tilbage at de havde sendt en ny, faktisk som jeg lige havde sendt den anden retur. Super service 🤘

5 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Svært at få en bedre personlig betjening i en webshop end det her. Godt forsøg på at lave en kreativ løsning på et leveringsproblem. Lykkedes ikke, men "A" for effort! ;-)

22 de agosto de 2024

God Kundeservice

God Kundeservice der manglede en ting men den sendte de hurtig
Så det er helt fint at købe hos XRace.dk

2 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Intet mindre end fantastisk service!

MEN! Nikolai var bare på pletten og leverede god service, selvom jeg kun skulle have 2 småting der helt sikkert ikke har tilføjet det vilde til bundlinjen hos XRace.dk
Fremover når jeg skal have noget motorsportsrelateret til mig selv og mine gokarts kommer jeg til at lede på XRace.dk før jeg kikker andre steder.

Pakken kom desuden dagen efter. Intet at sætte en finger på overhovedet!
Kæmpe anbefaling herfra! 👍

4 de abril de 2024
Opinión espontánea
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Leveringstiden er for lang.

Leveringstiden er for lang.

29 de febrero de 2024

Hej Per,

Vi beklager meget at den forlængede leveringstid på din ordre. Handskerne var ikke på lager ved ordre, selvom vi i vores system stod til at have et par liggende, så der har været en lagerfejl som gjorde at vi ikke kunne sende handskerne dagen efter. Vi fik dem hjem hurtigst muligt og afleverede pakken til GLS 3 dage efter din ordre.

VI håber at du på trods af leveringstiden er glad for dine nye handsker og vi beklager endnu engang at du har måtte vente lidt ekstra på dem :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, alt var i orden.

22 de febrero de 2024

Hej Lars,

Tusinde tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du have en god oplevelse da du shoppede på XRace.dk :)

Tingene kom i fin stand

Tingene kom i fin stand, samt papkassen.

Alt var god kvalitet.. det eneste jeg synes der er ærgeligt, er at leveringen tager længere end 5 dage. Jeg modtog først min pakke, om aftenen på den sjette dag.. det synes jeg er ærgeligt. Så passede min dragt heller ikke..

Så skal vente yderligere 5-7 dage (forhåbentlig).

Hurtigere levering, havde den fået 5🙏🏽

19 de enero de 2024

Hej Malakias!

Tusinde tak for din anmeldelse! Det betyder meget at du tager dig tid til at skrive om din oplevelse og hjælpe os med at blive bedre!🙏🏽

Vi beklager meget den forlængede leveringstid! Den dragt du har bestilt er en af vores bestsellers, derfor er der også et stort flow i vores lager af dem og især nu på grund af ombytninger af julegaver.. Vi har simpelhent ikke haft nok på lager, så det beklager vi rigtig meget!🙏🏽😁

Vi er glade for at din generelle oplevelse foruden leveringstiden har været god!

Din nye dragt vil blive afsendt på Tirsdag d. 30.01.

Vi kontakter dig via mail, så du kan få tilsendt en returlabel 😁

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste online kundeservice længe!

En super service via mail - Nikolai guidede os til det korrekte gear og var lynhurtig til at svare :-)
Og der var altid en god og smilende tone i alle mails!
Vores fortrukne sted til at købe karting gear fremover!

9 de enero de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.