Det bedste sushi vi har fået til dato
Det bedste sushi vi har fået til dato. Kæmpe anbefaling!
Det bedste sushi vi har fået til dato. Kæmpe anbefaling!
Det var mega god mad og fantastisk service. Mega søde tjenere❤️
Pænt og hyggeligt sted med et meget venligt og imødekommende personale som lytter til ens specielle ønsker.
Og priserne er rimelige for den dejlige mad man får.
Kan varmt anbefale Yayami.
Jeg er en voksen mand og oprindeligt fra Jylland, og man var nok lidt skeptisk med sushi.
Alt min skepsis blev dog meget hurtigt gjort til skamme. Maden smagte fantastisk det hele, øllene var gode til maden, enormt opmærksomt betjening og personale, prisen var endda også helt rimelig.
Toilettet var også pænt.
Både min blinde kammerat (det tacklede I til UG) og jeg var nærmest helt blæst bagover, og vi var her til aften enige om, at I var med til at skabe en rigtig god dag for os.
I talte i øvrigt også dansk, hvilket vi satte meget stor pris på. Ud over det så syntes jeg personligt, at det var charmerende og forfriskende, at det virker som et familie foretagende, da der også var en ung teenage-pige blandt personalet og hun gjorde det godt ved at være rolig og afdæmpet og heller ikke stå med sin mobil, som de unge ofte gør.
Der virkede rent og pænt, og jeg var endvidere ret vildt med de lokaler, I har.
I kan i den grad ranke jeres ryg og klappe jer selv på skulderen: jeg er en kræsen kunde og der er udelukkende positive ting at sige om jeres restaurant. Tak. Vi kommer igen.
Dejlig sushi god betjening og rimelig pris kan varmt anbefales 👍🏻🥢
Bestilt take away og ville finde et nyt sted, men stadig med fokus på pris.
Vi hentede maden som var færdig til tiden, trods kort bestillings frist og personalet var venligt, restaurant ren og nydelig.
Flot anrettelse og frisklavet sushi i pæne stykker.
Tak for mad.
Kommer helt sikkert igen.
Vi fik leveret 2 nytårsmenuer til vores fest og havde tilkøbt forårsruller, edamamebønner med miso og tangsalat. Maden blev leveret til tiden med et stort smil. Den var smukt anrettet og alle var enige om, at den smagte fantastisk 😊
Det var første, men ikke sidste gang, vi vælger Yayami.
Yayami Sushi laver lækker sushi med gode smage. Maden ser indbydende ud, og betjeningen er venlig. Et godt sted, uanset om du er til klassiske ruller eller noget nyt. Kan klart anbefales
Værste sted, finder hår i maden samt der er beskidt og de ikk er venlige overfor medarbejdere/kunder..
Más información sobre otros tipos de reseñas.