Super hurtig levering og fede vare Købt tyk yogamåtte, skridsikre strømper og handsker. Og knæ måtte Virkelig godt
Consulta las opiniones de los clientes
Støtte til skoleprojekt Jeg arbejder som lærer på en skole. Jeg skulle indrette et meditations/yogarum til mine elever, men manglede midler. Jeg spurgte Yogaudstyr.dk om de havde lyst til at donere n... Ver más
Bedste gravidpude nogensinde! Jeg bestilte Theralinepuden hos Yogaudstyr. Den blev sendt super hurtigt og jeg har modtaget den her til morgen. Puden er fantastisk! Det eneste jeg fortryder er at jeg i... Ver más
Har købt flere bærestropper til yogamåtter. Disse er virkelig gode og fås i flere flotte farver. Yogaudstyr.dk yder også en god service og er lynhurtige til at levere (jeg fik mine varer leveret ind... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de ropa deportiva
- también en la categoría
- Tienda de equipos para fitness
Escrito por la empresa
Stort udvalg i udstyr til yoga & pilates - alt fra økologiske yogamåtter til ayurvedisk superfood. Se workshops og retreats.
Información de contacto
Yogaudstyr.dk, 2100, København Ø, Dinamarca
- +45 72 28 95 95
- mail@yogaudstyr.dk
- www.yogaudstyr.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God oplevelse
Nem hjemmeside, hurtig levering. Produktet lever op til min forventning, jeg er glad.
Tak tak og tak for super service med…
Tak tak og tak for super service med lynhurtig levering. Og tak for hjælpen. Jonas
Super hurtig ekspedition og superfine…
Super hurtig ekspedition og superfine yoga ting og rigtig god pris
Tusind tak for jer 🙏
Super god og er ovenud tilfredse med…
Super god og er ovenud tilfredse med mit køb. Behandling og produkt i super god kvalitet. Absolut ikke sidste gang jeg handler her 🙏 tusind tak
Nemt at bestille og hurtig levering
Nemt at bestille og hurtig levering. Alt er OK.
Supergod kvalitet
Jeg har købt en taske og en måtte. Tasken har en supergod størrelse (jeg har en måtte, et tæppe, to klodser og et bælte i tasken og der er stadig god plads). Superlækker kvalitet og hurtig levering 😊
Super hurtig levering
Gode produkter
Gode produkter, jeg er super glad for både min sidde yogapude og uldmåtte, hvis man er kuldeskær så er det den bedste gave man kan give sig selv😊
Og tror kun der gik en dag så kunne jeg hente varene.
Nemt at bestille og hurtig afsendelse 👍
Meget hurtig levering- det er jeg super…
Meget hurtig levering- det er jeg super tilfreds med. Varen var pakket fint ind i en pap. Er glad for yogamåtten.
Jeg bestilte varer fredag og havde dem…
Jeg bestilte varer fredag og havde dem lørdag formiddag
Lækre gripsox
Virkelig gode gripsox, stort udvalg, god pris og utrolig hurtig levering 👍😊
Altid uproblematisk bestilling og…
Altid uproblematisk bestilling og hurtig levering
La experiencia Trustpilot