Endlich mal ein richtig schöner, großer, stabiler Schirm. Die Halterung des Griffs ist für uns ungewöhnlich, aber scheint zu funktionieren. Gespannt sind wir noch auf die Wind-Feuertaufe und ob er da... Ver más
La empresa ha respondido
Det var en god oplevelse at handle med Zederkof rimelig nem hjemme side at finde ud af . Parasollen kom som den skulle og det er god kvalitet.
La empresa ha respondido
Jeg har lige købt to franske café stole. De er hyggelige og meget lette, så passer fint på vores altan. Da jeg pakkede dem ud efter forsendelsen, opdagede jeg at den ene stol vippede ualmindelig me... Ver más
Vi har i dag været ude og hente 100 borde og 5 vogne samt 13 stole på lageret. Her bliver vi mødt af 2 smilende og meget friske lager medarbejdere, som gik 100% op i service og vi kan varmt anbefale a... Ver más
Skandinaviens førende inden for området. Zederkof er Skandinaviens førende leverandør af møbler, interiør, partytelte og isenkram produkter til professionelle i mange brancher. Med erfaring siden starten i 1999 kan vi tilbyde vores kunder et omfattende sortiment, kompetent rådgivning og en høj service fra erfarne medarbejdere. Du kan se vores åbningstider på vores website.
Escrito por la empresa

Prins Christians Kvarter 28, 7000, Fredericia, Dinamarca
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Levering fra dag til dag, uden problemer
Mvh Anders Vigh
Gespannt sind wir noch auf die Wind-Feuertaufe und ob er dann wirklich so stabil bleibt, wie auf dem Werbe-Video vermittelt wird. Aber wenn wir nicht dahingehend optimistisch wären, hätten wir die knapp 1.000 Euro für Schirm und Fuß nicht ausgegeben. 😊

Respuesta de Zederkof A/S
kunder service fra hjemsiden er faktisk rigtig god, jeg håber at de forsætter med deres fint kunderservice!

Respuesta de Zederkof A/S
Alt fungerede helt perfekt og stolene er lige som jeg drømte om.

Respuesta de Zederkof A/S
Flotte cafe’møbler til en fin pris
Dejlig hurtig levering

Respuesta de Zederkof A/S
Alt gik som forventet, god service og god positiv betjening ved udleveringen

Respuesta de Zederkof A/S
Jeg har fået min møde den er god kvalitet og hurtigt levering.

Respuesta de Zederkof A/S
Más información sobre otros tipos de reseñas.