Zederkof A/S Opiniones 1814

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Endlich mal ein richtig schöner, großer, stabiler Schirm. Die Halterung des Griffs ist für uns ungewöhnlich, aber scheint zu funktionieren. Gespannt sind wir noch auf die Wind-Feuertaufe und ob er da... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det var en god oplevelse at handle med Zederkof rimelig nem hjemme side at finde ud af . Parasollen kom som den skulle og det er god kvalitet.

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har lige købt to franske café stole. De er hyggelige og meget lette, så passer fint på vores altan. Da jeg pakkede dem ud efter forsendelsen, opdagede jeg at den ene stol vippede ualmindelig me... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har i dag været ude og hente 100 borde og 5 vogne samt 13 stole på lageret. Her bliver vi mødt af 2 smilende og meget friske lager medarbejdere, som gik 100% op i service og vi kan varmt anbefale a... Ver más

Información sobre la empresa

1. Diseñador de interiores
  2. Tienda de muebles

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Skandinaviens førende inden for området. Zederkof er Skandinaviens førende leverandør af møbler, interiør, partytelte og isenkram produkter til professionelle i mange brancher. Med erfaring siden starten i 1999 kan vi tilbyde vores kunder et omfattende sortiment, kompetent rådgivning og en høj service fra erfarne medarbejdere. Du kan se vores åbningstider på vores website.

Zederkof A/S Support

Escrito por la empresa

Kvalitet = 3 års garanti
Vi leverer over 20.000 varer og tilbyder 3 års udvidet garanti på de fleste af vores kvalitetsprodukter.
Hovedlager i Fredericia
Fra vores hovedlager i Fredericia, centralt beliggende i DK, kan vi tilbyde hurtig levering på alle vores lagerførende produkter. I Fredericia kan du frit besøge vores 700 m2 store showroom, hvor alle er velkommen. Se vores åbningstider på vores website, hvor du også kan bestille alle vores produkter.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Ein stabiler Schirm.

Gespannt sind wir noch auf die Wind-Feuertaufe und ob er dann wirklich so stabil bleibt, wie auf dem Werbe-Video vermittelt wird. Aber wenn wir nicht dahingehend optimistisch wären, hätten wir die knapp 1.000 Euro für Schirm und Fuß nicht ausgegeben. 😊

11 de abril de 2026

Hallo Jörg

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung ⭐

Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit dem Sonnenschirm zufrieden sind und dass sowohl Größe als auch Stabilität Ihren Erwartungen entsprechen.

Wir verstehen gut, dass die Griffkonstruktion etwas ungewohnt wirken kann – sie ist jedoch bewusst mit Fokus auf Funktionalität und Langlebigkeit entwickelt, daher freut es uns sehr, dass sie für Sie gut funktioniert.

Wir gehen davon aus, dass der Sonnenschirm auch die „Wind-Feuerprobe“ genauso gut besteht wie beim Windtest – sollten Sie zwischenzeitlich Fragen haben, stehen wir Ihnen selbstverständlich gerne zur Verfügung.

Vielen Dank für Ihr Vertrauen und Ihre Investition – das wissen wir sehr zu schätzen und hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen 😊

Mit freundlichen Grüßen

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Detvar en god oplev med…

8 de abril de 2026

Hej Jesper

Mange tak for din anmeldelse ⭐

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at både hjemmeside og levering har levet op til dine forventninger. Det er også dejligt at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af parasollen.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en dag. Hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre næste gang, hører vi meget gerne fra dig – vi vil altid gerne gøre vores bedste for at leve op til 5 stjerner.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

kunder service fra hjemsiden er faktisk…

kunder service fra hjemsiden er faktisk rigtig god, jeg håber at de forsætter med deres fint kunderservice!

9 de abril de 2026

Hej Artyom

Mange tak for din anmeldelse ⭐

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med kundeservicen via vores hjemmeside. Vi arbejder løbende på at give den bedst mulige service, så det betyder meget for os, at du bemærker det.

Vi gør vores bedste for at fortsætte i samme gode spor – og håber at kunne hjælpe dig igen fremover.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

alt var som det skulle være

alt var som det skulle være, og god komunikation

9 de abril de 2026

Hej Michael

Tusind tak for din anmeldelse ⭐

Det er dejligt at høre, at alt var, som det skulle være, og at kommunikationen har fungeret godt hele vejen igennem. Det er noget, vi har stort fokus på, så det sætter vi virkelig pris på, at du fremhæver.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Hej Torben

Mange tak for din anmeldelse ⭐

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores personale. Vi gør os umage for at være imødekommende og hjælpsomme, så det betyder meget for os, at du fremhæver netop det.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Super god oplevelse.

Super god oplevelse.

1 de abril de 2026

Hej

Mange tak for din anmeldelse ⭐

Det er vi rigtig glade for at høre – en super god oplevelse er præcis det, vi ønsker at give vores kunder hver gang.

Tak fordi du handlede hos os, og vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Team 𝗭𝗲𝗱𝗲𝗿𝗸𝗼𝗳 😊

Hurtig service

Varerne kom under 24 timer efter jeg bestilte

31 de marzo de 2026

Hej Lene

Mange tak for din anmeldelse ⭐

Det glæder os at høre, at du oplevede en hurtig service, og at dine varer nåede frem allerede inden for 24 timer. Vi ved, hvor vigtigt det er med en effektiv levering, så det er dejligt at vide, at det levede op til dine forventninger.

Tak fordi du handlede hos os – vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt fungerede helt perfekt og stolene…

Alt fungerede helt perfekt og stolene er lige som jeg drømte om.

26 de marzo de 2026

Hej Pia

Mange tak for din anmeldelse ⭐

Det er virkelig dejligt at høre, at alt fungerede helt perfekt, og at stolene lever op til dine forventninger – måske endda dine drømme. Det betyder meget for os.

Vi håber, at du får stor glæde af dem, og vi står klar, hvis du får brug for hjælp igen.

Hej Ole

Mange tak for din anmeldelse ⭐

Det glæder os at høre, at du har haft en god handel hos os. Samtidig forstår vi din kommentar omkring fragtprisen – det er noget, vi løbende arbejder på at holde så fair og gennemsigtigt som muligt.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at vi kan byde dig velkommen igen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtigt levering og et rigtigt godt…

Hurtigt levering og et rigtigt godt produkt.

17 de marzo de 2026

Hej Torben

Mange tak for din anmeldelse ⭐

Det er rigtig dejligt at høre, at du både har oplevet hurtig levering og er tilfreds med produktet. Det er netop den kvalitet og service, vi ønsker at levere hver gang.

Vi håber, at du får stor glæde af dit køb, og vi står klar, hvis du får brug for os igen.

Hurtig og fin levering

Hurtig og fin levering
Pallemand

20 de marzo de 2026

Hej Lene

Mange tak for din anmeldelse ⭐

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med både hurtig og tilfredsstillende levering.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at vi kan hjælpe dig igen en anden gang.

Flotte cafe’møbler til en fin pris

Flotte cafe’møbler til en fin pris
Dejlig hurtig levering

18 de marzo de 2026

Hej Trine

Mange tak for din anmeldelse ⭐

Hvor er det skønt at høre, at du er tilfreds med både dine cafémøbler, prisen og den hurtige levering. Det er lige præcis den kombination, vi gerne vil levere til vores kunder.

Vi håber, at møblerne kommer til at skabe en god stemning, og vi står klar, hvis du får brug for os igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering af den bestilte sofa

17 de marzo de 2026

Hej Kim

Mange tak for din anmeldelse ⭐

Det er dejligt at høre, at du oplevede en hurtig levering af din sofa. Vi ved, hvor vigtigt det er, at tingene kommer frem til tiden.

Vi håber, at du bliver rigtig glad for din sofa, og vi står klar, hvis du får brug for hjælp igen.

Alt gik som forventet

Alt gik som forventet, god service og god positiv betjening ved udleveringen

14 de marzo de 2026

Hej Jens

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐

Det glæder os at høre, at alt levede op til dine forventninger, og at du oplevede både god service og en positiv betjening ved udleveringen. Det er præcis den oplevelse, vi stræber efter at give.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at vi får fornøjelsen af at hjælpe dig igen en anden gang.

Alt var fint

God pris, levering dagen efter, dejlig bænk ☺️

5 de marzo de 2026

Hej Ann

Mange tak for din anmeldelse ⭐

Det er skønt at høre, at du er tilfreds med både prisen, den hurtige levering og din nye bænk. Det er netop den oplevelse, vi gerne vil give.

Vi håber, at du får stor glæde af den, og vi står klar, hvis du får brug for hjælp igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

hurtig levering og super flinke at…

hurtig levering og super flinke at snakke med

11 de marzo de 2026

Hej Frank

Tusind tak for din anmeldelse ⭐

Det glæder os meget at høre, at du oplevede en hurtig levering, og at du havde en god dialog med os. Vi lægger stor vægt på at være imødekommende og tilgængelige, så det er rigtig rart at få bekræftet.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe med noget.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering. Fine stole.

5 de marzo de 2026

Hej Esben

Mange tak for din anmeldelse ⭐

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med stolene og oplevede en hurtig levering. Vi gør os umage for at kombinere kvalitet og effektiv ekspedition, så det er skønt, at det lever op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fået min møde den er god…

Jeg har fået min møde den er god kvalitet og hurtigt levering.

7 de marzo de 2026

Hej Baran

Tusind tak for din anmeldelse ⭐

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med kvaliteten samt den hurtige levering. Vi lægger stor vægt på både gode produkter og en effektiv service, så det betyder meget for os at få din feedback.

Vi håber, at du får stor glæde af dit køb, og vi står klar, hvis du får brug for hjælp eller inspiration fremover.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.