Zeker & Mobiel Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel contact , vriendelijk te woord gestaan en teruggebeld door monteur die nog goed advies gaf wat eventueel in dit geval nog een oplossing zou kunnen zijn. Toen dat niet hielp, gelijk afspraak g... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hadden verstopping. Aantal bedrijven gebeld en die wilden het wel oplossen voor bedrag rond 250-350 euro met wachttijd 2-3 dagen. Via iemand bij Zeker&mobiel terechtgekomen. Zij wilden het gratis... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verkoper kwam aan de deur zoals ik hier al meerdere keren las. Over het feit dat de hele straat al lid was en dat er veel geur/ riool problemen waren. In eerste instantie niks gedaan maar ze werde... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn gootsteen liep al geruime tijd, langzaam door. Ik werd lid van Zeker &Mobiel door een persoon aan de deur die leden verwierf voor hen. Ik vertelde dat en hij zei dat ik ze meteen kon bellen. Ik... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de drenaje

Escrito por la empresa

Jaarlijks kiezen meer dan tienduizend mensen voor de zekerheid van de 24-uursservice van Zeker & Mobiel. Het grootste particuliere ontstoppingsbedrijf van Nederland voor onder andere rioolontstopping. Onze deskundige medewerkers zijn gespecialiseerd in rioolontstopping en andere ontstoppingen en gestationeerd in heel Nederland.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 17% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Todas las opiniones

181 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Al bijna twintig jaar een tevreden klant met abonnement.

Ik heb al bijna twintig jaar een abonnement bij zeker & mobiel.
Jarenlang op mijn oude adres in Rotterdam en sinds een jaar in het dorp in Zeeland waar ik nu woon. Op mijn oude adres altijd binnen de gestelde 24 uur geholpen. Dit keer een verstopping in de wastafel. Niet dermate urgent dat ik vond dat ze direct in het weekend moesten komen. Dus maandag gebeld, afspraak voor woensdag en in 5 minuten de hardnekkige verstopping verholpen en de boel weer schoon en netjes achtergelaten. Zeer vriendelijke en nette medewerker.

9 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Always there to fix my issue

I have been a customer for a couple of years, thankfully only needed to use their services a few times. But always turn up and resolve the issue, which is mainly a blockage in the shower.

1 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle fix van een verstopping in de toilet

Ik had een verstopping in de toilet, terwijl ik gasten op bezoek had. Ik was dan ook bij dat Zeker en Mobiel binnen een dag kon komen en ze waren in enkele minuten klaar. Terwijl ik dacht dat het een groot probleem was, verzekerden zij mij dat het snel opgelost werd en dat is ook zo.

1 de agosto de 2025

Dodged a bullet

Net contract verkopers aan de deur gehad. Leken nette jongens maar vertrouwde het niet helemaal. Vertelde dat ik liever even na denk voordat ik iets af sluit en dan zou ik dus de korting verliezen. Dat bevestigde voor mij mijn argwaan en heb afscheid van ze genomen. Daarna reviews op gezocht en wat onderzoek gedaan en ben blij dat ik niet met ze in zee ben gegaan. Lijkt mij op een malafide bedrijf met vervelende verkoop praatjes om mensen erin te tuinen.

20 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I would definetly not recommend this…

I would definetly not recommend this company since:

1- when I had contract with them I asked them to come and do plumbing, but the technician came over and said it is not needed for now. that time was close to end of the contract and wanted me to renew the contract for another year.
2- they sign contract with you but without letting you know they renew the contract and force you pay for one more year.
in general I would not recommend this company for both professional and financial reasons. think about other companies.

6 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Verstopte gootsteen wat bleek nou door…

Verstopte gootsteen wat bleek nou door de kids was er een satestokje in gevallen en ik had er 10 puppies in gewassen die blijkbaar dus al een hoop haar verloren😅 alles was snel opgelost. Vorige keer ook met de wc altijd goede service, ze controleren niet alleen het geen wat verstopt is maar vaak kijken ze ook alles na van gootsteen, wc, bad alles! Topservice!

22 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedrijf die weet wat ze doen en waar ze voor staan.

Mijn vrouw heeft gebeld dat de arvoer in de keuken overliep als de afwasmachine water ging afpompen.
Netjes aan de telefoon gesprek gehad en zou terug gebeld worden waneer ze kwammen.
Binnen een uur werden wij terugebeld of wij thuis waren en dan kwam de monteur aan.
Goed overleg, wist wat hij deed en loste de problemen op.
De afvoer doet het nu prima nog nooit zo goed.
Top bedrijf en mensen die weten wat ze doen.👍

19 de mayo de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Wij hebben al jaren een contract met…

Wij hebben al jaren een contract met dit bedrijf, en zijn erg erg tevreden over.
Een verstopping komt altijd ongelegen en op een verkeerde tijd, ze zijn vorige week bij ons geweest en toen liep alles weer goed door, dus dik tevreden.
Maar helaas na een paar dagen kwam het probleem weer terug, vervelend maar kan gebeuren. Dus na een paar dagen weer contact opgenomen en een nieuwe afspraak gemaakt. Vandaag zijn ze weer geweest en tot volle tevredenheid opgelost.

17 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fijn en snel geholpen

Super fijn en snel geholpen! Deskundig advies en denkt met je mee naar de oorzaak en de oplossing! Netjes alles verholpen en denk ook mee dat ze niet alles vies maken en dekken netjes af. Echt super!!!

2 de julio de 2025

Oplichters

Oplichters! Raar verhaal aan de deur wat helemaal niet klopt, ik had al getekend en direct gebeld om op te zeggen. DOE HET NIET.

16 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De afvoer van de keuken was redelijk…

De afvoer van de keuken was redelijk goed verstopt! Dat is altijd vervelend speciaal als er tuinfeest is georganiseerd!!
Dus heb ik Zeker&Mobiel gebeld en die kwamen vrij snel in actie, verstopping opgelost ik blij gasten blij omdat het feest door kon gaan
hartelijk dank voor de snelle service

16 de julio de 2025

Uitstekende service!

Ik ben ontzettend tevreden over dit ontstoppingsbedrijf. Ze doen hun werk echt goed: professioneel, snel en netjes. Wat ik vooral fijn vind, is dat je meestal al binnen 24 uur (soms iets later, maar altijd snel) geholpen wordt. Geen eindeloos wachten dus!

De medewerker was vriendelijk, legde alles duidelijk uit en loste het probleem snel op. Je merkt dat ze ervaring hebben en weten wat ze doen.

Kortom: topservice, goede communicatie en een snelle oplossing. Aanrader!

14 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Verstoppingsprobleem op zondag dezelfde morgen verholpen

Na het douchen op zondagmorgen bleek de afvoer verstopt. Om kwart over negen belde ik naar Zeker en Mobiel. Nog geen twee uur later (!) was niet alleen die afvoer ontstopt, ook de afvoer in de wasbak en die in de keuken waren schoongemaakt. De monteur was helemaal uit Brielle gekomen, terwijl ik zelf in Amstelveen woon. Wat een geweldige service. Hulde!

13 de julio de 2025

Snelle service

Ik was erg verbaasd hoe snel de medewerker voor de deur stond. Hij heeft de verstopping snel opgelost; dacht goed mee, dus ik was erg tevreden.

12 de julio de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.