Proberen niet uit te betalen als je daar wel recht op hebt. Iedere mail duurt 5 dagen voordat er antwoord op komt, ben je met een simpele melding al snel.meer dan één maand bezig. Mijn reisgen... Ver más
Op 14 juli schade gemaakt, vandaag zonder hoofdpijn een schadeformulier digitaal ingevuld, nog telefonisch contact opgenomen en het wassen gewoon TOP deze behandeling. Weet natuurlijk niet hoe het... Ver más
Beste, Ik heb een doorlopende reisverzekering, inboelverzekering en thans ook een all-risk autoverzekering. Je zult vragen waarom allemaal bij zelf.nl maar daar heb ik diverse antwoorden o... Ver más
Wij verzekeren alles, in maart 2014 wordt ook de autoverzekering bij julie afgesloten! Wij hebben zelf veel onderzoek gedaan naar de beste en goedkoopste verzekering en dan steken jullie er met kop en... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Zelf.nl - Verzeker Uzelf Voordelig
Holanda
- www.zelf.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Een keurige afhandeling bij een ongeval in het buitenland. Perfect
Beste,
Ik heb een doorlopende reisverzekering, inboelverzekering en thans ook een all-risk autoverzekering. Je zult vragen waarom allemaal bij zelf.nl maar daar heb ik diverse antwoorden op.
Ten eerste deze verzekeringen zijn vergeleken bij andere maatschappijen een stuk voordeliger.
Ten tweede is er iets aan de hand zoals bij mijn vrouw in Singapore (gebroken heup ) dan staat zelf.nl volledig ter beschikking via de alarmcentrale etc etc.
Ik kan je ook aanraden om alle verzekeringen bij zelf.nl onder te brengen.
Mvg,
Wim Roeten
snel, goedkoop en perfect geregeld
Heb een WA polis voor mijn mercedes afgesloten bij Zelf. Nadat ik de gegevens had ingezonden van bonus/malus werd de premie bijzonder goedkoop De verdere afwikkeling van polis e.d. werd snel en perfect afgewikkeld
fantastiche klantenservice
Ik ben nu al een paar jaar bij zelf en het bevalt mij zo goed dat ik dit jou ookkan aan bevelen
snelle en goede service
Ik vindt de service duidelijk en goed.ook de snelle reactie.en de prijs is super!
snelle afhandeling bij schade
ben zeer tevreden met de afwerking bij schade snel en efficient
goedkoop en duidelijk
Eigenlijk wilde ik geen doorlopende annuleringsverzekering, ik heb nog nooit een reisverzekering afgesloten terwijl ik toch ieder jaar 1 of 2 keer op vakantie ga. Nu ik boven de 40 ben vind ik het toch een fijn idee om verzekerd te zijn. Ik ben ongerust dat ik erg ziek word voor vakantie of mijn vrouw, of iemand in de familie. Ik heb me dus bij Zelf verzekerd omdat ze goedkoop waren, omdat het eenvoudig was om af te sluiten, en omdat ik er eigenlijk vanuit ga er toch geen gebruik van te hoeven maken.
Gemakkelijk snel geregeld goed en niet duur!
Ga bij je oude verzekering weg dit is goed en goedkoper.
Mooie verzekering voor een goede prijs
Zelf.nl is zelf goed in het omgaan met klanten, alhoewel wij ze nog niet nodig hebben gehad was de afwikkeling van de aanmelding vlot en snel geregeld.
Doe het ZELF
Zelf is een prima verzekeraar die met de klant meedenkt en zo het meest geschikte produkt aanbiedt voor elke situatie.
Soms duidelijk, soms onduidelijk
Wij hebben tot nu toe 2 schades ingediend. De 1e werd snel, duidelijk en vriendelijk afgehandeld. Niets dan lof. De 2e werd daarentegen rommelig afgehandeld. Communicatie was onduidelijk en tegenstrijdig. Dat maakt een schadeproces (wat op zichzelf al vervelend genoeg is) helaas frustrerend.
Perfect en zonder poespas
Zelf.nl verzekeringen is in 1 woord een verademing. Zonder tussenpersoon snel, gemakkelijk en voordelig je verzekeringszaken kunnen regelen. Al meerdere situaties gehad waarbij ik zonder enig probleem en zonder vervelende vragen aanspraak kon maken op mijn verzekeringen. Aan de telefoon zijn ze altijd vriendelijk en is niets teveel. Kortom: je bent een dief van je eigen portemonnee als je niet snel overstapt.
Super verzekering Zelf!
Ik ben tevreden met zelf want alles was snel geregeld en is helemaal niet duur!:) ik ben tevreden
Goedkoop!
Makkelijk en goedkope doorlopende reisverzekering afgesloten.
Eerst gekeken naar kortlopende reisverzekering maar het bleek voordeliger te zijn om doorlopend te doen. Zelf is zeker aan te raden
onjuiste redenen voor afwijzing
Voor mijn oude 14 jaar oude auto had ik een autoverzekering bij Zelf aangevraagd, het scheelde 10 euro per maand met mijn huidige verzekering. Een paar uur na mijn aanvraag kreeg ik een afwijzing. Omdat ik niet begreep waarom, heb ik een email gestuurd met het verzoek om toelichting. Een dag later werd ik netjes gebeld. De redenen waren dat ik of een huisgenoot een ontzegging van de rijbevoegdheid zou hebben (gehad) en dat ik bekend zou zijn als wanbetaler bij internetbedrijven. Echter mijn huisgenoot heeft geen rijbewijs en ik heb werkelijk nooit een ontzegging gehad. Tevens ben ik echt niet bekend als wanbetaler. De mevrouw van Zelf gaf aan dat de rijontzegging soms voor oude bewoners van het huis kan gelden. Dit klopt ook al niet omdat wij de eerste bewoners zijn. Mijn tegengas hielp allemaal niets. Zelf heeft een streng acceptatie beleid zei de overigens beleefde dame, maar het was duidelijk dat ze me niet geloofde. Ik ben de zaak nog verder aan het uitzoeken, maar ik wil graag mijn mede consumenten waarschuwen voor deze vreemde praktijken van Zelf. Als ze al dit soort fouten maken voor je een verzekering hebt dan vrees ik voor de fouten als je eenmaal klant bent. Wellicht kun je voor die paar euro minder premie per maand beter terecht bij een andere verzekeraar. Mijn auto heb ik al een groot aantal jaren met veel genoegen verzekerd bij Ditzo.
Zelf.nl: Sluit hier geen verzekering af!
Ondanks de lage kosten, heb ik mijn verzekering bij Zelf.nl opgezegd wegens een slechte en zeer trage service. Communicatie loopt via e-mail. Je krijgt 'binnen 10 werkdagen' bericht, dus iedere keer nadat je een e-mail hebt gestuurd, ben je minstens twee weken aan het wachten. In mijn geval heb ik na 1,5 maand pas gehoord dat er geen vergoeding kon plaatsvinden. Zonder enige verwijzing naar polisvoorwaarden en in strijd met wat medewerkers van Zelf.nl mij telefonisch meedeelden.
De derde week van januari telefonisch en schriftelijk schade aan laptop gemeld. Vervolgens - nadat ik drie weken niks had gehoord - zelf telefonisch contact opgenomen. Het bleek dat er een offerte van Dell nodig was en dat er dan een vergoeding uitgekeerd zou worden. Na het opsturen van de offerte van Dell, weer een te lange radiostilte. 2,5 week nadat ik de offerte heb opgestuurd, heb ik wederom telefonisch contact opgenomen. Dezelfde dag kreeg ik per email bericht dat er geen vergoeding wordt uitgekeerd omdat het schade aan een zakelijke laptop betrof. Je vraagt je toch werkelijk af waarom hier 1,5 maand overheen moet gaan en waarom de berichtgeving van drie medewerkers van Zelf.nl zo tegenstrijdig moet zijn.
Spijt van overstappen naar Zelf.nl
Ben zeer ontevreden over Zelf, bij het aangaan van al mijn verzekeringen werd mij heel duidelijk gezegd dat ik indien ik een goedkopere verzekering vond ik ten alle tijde kon overstappen, helaas blijkt maar weer eens dat dit niet klopt, ik zit nu nl alsnog aan een jaarcontract voor mijn verzekeringen vast waardoor ik nu meer betaal dan ik zou willen/moeten,
\heb Heel veel spijt van het overstappen naar Zelf.nl, kijk indien je ook naar Zelf wilt overstappen echt goed naar hun voorwaarden anders zit je ook een jaar vast aan een contract waar je misschien achteraf spijt van krijgt en ook teveel betaald voor je verzekeringen.!!!!
Adequate en correcte afhandeling van schadezaak!
Reeds bij de aanmelding voor de woonverzekering kon ik constateren dat Zelf.nl alle zaken goed oppakt. Duidelijk en snel geregeld. Prettig contact.
Drie maanden na aanmelding werd ik getroffen door een grote opstalschade. De wijze waarop deze zaak in behandeling werd genomen verdient niets dan lof. Daarbij speelde de deskundigheid van de medewerkers en de zeer goede bereikbaarheid een belangrijke rol. Afspraken, telefonisch of per e-mail worden nagekomen. De zaak werd dan ook snel en correct afgehandeld!
Makkelijk, betrouwbaar en betaalbaar.
De auto verzekering via Zelf.nl heeft mij een behoorlijke besparing opgeleverd en toch goed verzekerd!
prima verzekeraar
Na botsing prima afwikkeling schade in no-time geregeld.
goede verzekering!
Goede verzekering die je zelf samen kunt stellen!!!
Ben er erg tevreden over!!
Formulieren zijn makkelijk te bestellen en de mensen staan je netjes te woord
Más información sobre otros tipos de reseñas.