Zoologisk Have København Opiniones 537

TrustScore: 2.5 sobre 5

2,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Som mangeårig kunne siger jeg nu stop. Elendig kundeservice. Havde prøvet at annullere mit ene årskort og beholde resten, grundet familiesituation. Der sker en fejl på siden - hvorefter jeg... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Besøgte caféen ved kamelerne i Københavns Zoo – og det var desværre ikke kun kamelerne, der virkede lidt tørre i humøret. Personalet var ikke ligefrem imødekommende og virkede ret irriterede ov... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En dejlig oplevelse havde vi i dag med børnene i Zoo København. Nu er mine børn blevet ægte Naturhelte. Skønt 🤩Vi havde mange unge kloge Zooguider som hjalp os undervejs ved Havens forskellige akti... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Zoológico
  2. Centro de entretenimiento

Escrito por la empresa

Tag i Zoologisk Have København og gå på opdagelse blandt alverdens dyr og madkulturer og gå hjem mindst lige så mæt på viden som på god mad. Sammen passer vi på verdens dyr.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 67% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skuffende oplevelse med automatisk fornyelse af årskort

Efter mange gode år som medlem hos Zoo har vi på det seneste oplevet flere frustrerende oplevelser med både vores årskort og håndtering af vores medlemsskab.

Vores årskort blev automatisk fornyet, selvom vi var i den klare opfattelse, at automatisk fornyelse var slået fra – ligesom på vores tidligere medlemskab. Sidste år kunne vi ikke forny det eksisterende kort og måtte derfor kontakte Zoo, som fik oprettet et nyt. I den forbindelse var vi i god tro om, at automatisk fornyelse fortsat var deaktiveret.

I Zoo-appen vises det gamle medlemskab stadig, hvor det tydeligt fremgår, at automatisk fornyelse er slået fra – og ikke det nye medlemskab.

Da vi kontaktede Zoo, afviste de at refundere beløbet med henvisning til deres vilkår om, at opsigelse skal ske senest 4 dage før fornyelse, selvom situationen efter vores vurdering skyldes manglende gennemsigtighed i deres systemer.

Havde det været tydeligt for os at gennemskue, at de nye medlemskaber havde automatisk fornyelse slået til, ville vi naturligvis slået det fra rettidigt.

Vi er derfor langt fra tilfredse med den måde, sagen er blevet håndteret på. Efter at have læst andre anmeldelser virker det desværre heller ikke som et enkeltstående tilfælde.

28 de marzo de 2026

Elendig kundeservice. Ren pengemaskine

Som mangeårig kunne siger jeg nu stop.
Elendig kundeservice.

Der sker en fejl på siden - hvorefter jeg kontakter kundeservice, som påstår jeg ikke har været logget ind og fastholder dette.
Jeg bliver så trukket for alle kort - og efterfølgende medgiver kundeservice at jeg har været logget ind da jeg retter henvendelse , men at det nu er for sent at annullere kortet.
Elendig kundeservice!! Ren pengemaskine.

13 de febrero de 2026

Automatisk betaling uden varsel

Jeg vil gerne udtrykke min store utilfredshed med jeres håndtering af automatisk fornyelse af sæsonkort.

Jeg har gennem flere år været en loyal bruger af zoo og haft sæsonkort, mens jeg boede på Frederiksberg. Vi er imidlertid nu flyttet til Jylland og har derfor ikke længere mulighed for at benytte kortet.

Til min store overraskelse er sæsonkortet blevet fornyet automatisk, og beløbet er trukket fra min konto uden forudgående varsel. Jeg har hverken modtaget en påmindelse eller fået mulighed for at tage stilling til, om jeg ønskede at forlænge abonnementet. Først efterfølgende modtog jeg en faktura, hvoraf det fremgår, at betalingen allerede er gennemført.

Da jeg kontaktede kundeservice med henblik på refundering, fik jeg besked om, at dette ikke er muligt. Det finder jeg meget utilfredsstillende, særligt da jeg ikke kommer til at benytte sæsonkortet det kommende år.

Jeg mener, at denne praksis er urimelig og fremstår uigennemsigtig. Som kunde forventer jeg tydelig kommunikation og mulighed for aktivt at tage stilling til fornyelse af abonnementer.

Jeg håber, I vil genoverveje sagen og finde en rimelig løsning.

27 de marzo de 2026

Alt for dyrt

Det er blevet alt for dyrt at besøge zoologisk have. Desuden er skiltningen meget dårlig og mangelfuld, specielt omkring de nyere anlæg. Priserne på deres varer inde i zoologisk have er de rene børnefælder, fx en lillebitte bamse til 200 kroner.

27 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Manglende imødekommenhed og venlighed i restauranterne

Personalet var ikke ligefrem imødekommende og virkede ret irriterede over, at vi spurgte efter en kyllingepølse… som i øvrigt stod på menukortet.

Da vi så endelig fik maden, viste den ene pølse sig at være en slags “surprise” – den var kun kogt og mindede mest af alt om noget, der ikke helt havde besluttet sig for, om det var færdigt endnu.

Jeg forstår godt, at der kan være travlt, men lidt venlighed gør altså en stor forskel. Og hvis pølsen ikke er klar til verden, så er den nok heller ikke klar til en fransk hotdog 😊

19 de marzo de 2026

Fantastiske oplevelser

Et fantastisk sted mange fine dyr der lever under flotte og i gode omgivelser. Supergodeoplevelser for børn børenes zoo alletiders. Spring køen over og køb billetten på mobiltelefonen

28 de febrero de 2026

Respuesta de Zoologisk Have København

Tak for de fine ord. Det sætter vi pris på.

Jeppe
Zoologisk Have

ADVARSEL – BORDFANGERI OG MANGLENDE VARSLING

OBS 02-02-26: Update efter svar.
Jeg har fået email som er i min spam email desværre d. 20 med information omkring at kortet bliver fornyet, så noget af skylden bærer jeg også.
Dog var det meget kort email, og uden info om opsigelsen eller mulighed for trække mig ud af kortet.

Men jeg er nødsaget til giv lidt extra stjerne nu, da de har delvis gjort tingene korrekt.

Jeg har haft en meget dårlig oplevelse med Zoologisk Have / ZOO.dk.

Mit betalingskort er blevet GEMT, og der er blevet trukket penge AUTOMATISK EFTER 1 ÅR, UDEN NOGEN FORM FOR FORUDGÅENDE VARSEL.
Ingen mail, ingen påmindelse – bare et træk på kortet.

Jeg havde 3 års kort.

👉 DETTE ER EFTER MIN OPFATTELSE KLART BORDFANGERI.

Jeg kontaktede dem med det samme, da jeg opdagede hævningen, men fik blot at vide, at de ikke refunderer, fordi opsigelsen ifølge deres betingelser skulle ske få dage før fornyelsen. Det ændrer ikke på, at man som forbruger bør varsles tydeligt, før der hæves et større beløb.

⚠️ VIGTIG ADVARSEL TIL ANDRE:

De gemmer dit betalingskort

De fornyer automatisk efter 1 år

Du bliver IKKE aktivt varslet

Pengene hæves, uanset om du ønsker fornyelse eller ej

Det giver en meget dårlig smag i munden, og jeg synes ikke, det er rimeligt eller transparent over for forbrugere.

Jeg håber, andre læser dette, før de binder sig.

26 de enero de 2026

Kære Kamran

Vi er kede af at høre om den dårlige oplevelse i forbindelse med fornyelsen af jeres Zookort. Det er bestemt ikke vores ønske, at nogen skal føle sig utilstrækkeligt informeret.

Ved køb af Zookort online tilmeldes man automatisk en løbende fornyelse, som vi informerer om både ved købet og i vores handelsbetingelser.
I forbindelse med fornyelsen sender vi en påmindelse pr. mail ca. 10 dage før trækket sker, så man har tid til at opsige/ændre sin betalingaftale inden fornyelsen, hvis man f.eks. ikke ønsker at fortsætte medlemskabet. I dit tilfælde sendte vi en adviseringsmail den 20/1.

Vi beklager, hvis denne information ikke har været tydelig nok i den mail, du har modtaget. Vi arbejder løbende på at gøre vores kommunikation så klar som muligt og tager din feedback med videre i dette arbejde.

Hvis du har spørgsmål til din konkrete sag, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på zoo@zoo.dk – så vil vi naturligvis gerne se nærmere på det.

Educational and entertaining

The zoo combines an education and entertainment in one gigantic place.
It’s clear that the people working there love animals, and they are happy to share their knowledge.

Check their website for the free “walking tour” between the exhibitions and sometimes see a feeding. It’s a great attraction for adults and children.

1 de diciembre de 2025

Virkelig dårlig service!

Jeg sidder, som så mange andre og ærgrer mig meget over, at jeg ikke kan fortryde den automatiske fornyelse af mit og min ægtefælles Zoo årskort. Jeg er gangbesværet, pensionist og har desværre ikke været opmærksom på, at man senest d. 24. i måneden skal opsige den automatiske fornyelse, hvis man ikke ønsker den. Jeg har både taget kontakt via. mail til Zoo, uden at høre noget, og samtidig ringet og talt med kundeservice, men de holder på deres. Super ærgerligt, at have fået fornyet et årskort, som jeg ikke kommer til at kunne bruge. - Ærligtalt synes jeg, at det er dårlig service at den “mail” man får med påmindelse om fornyelse er pakket ind i et nyhedsbrev som nemt overses.
Vh Anne

29 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været på Panda og Amurtiger…

Jeg har været på Panda og Amurtiger besøg(rundvisning)
Dette er en fantastisk og meget berigende oplevelse.
Jeg er utrolig glad for mit Zookort og alle de gode indtryk.
De absolut bedste anbefalinger....
Glædelig jul og godt nytår.
De bedste hilsner...Ulrik

15 de noviembre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Forfærdelig app!!

Jeg har altid syntes, det var hyggeligt at gå i zoo, men deres app og årskortsystem er helt unødvendigt kompliceret. Det er en kamp at komme ind hver gang. Jeg er logget ind med mit kort, men de andre bliver hele tiden logget ud. Det gør ærligt talt, at jeg ikke længere har lyst til at besøge Zoologisk Have. Jeg opsiger vores abonnementer nu – altså, hvis jeg kan finde ud af det! Det var altså meget nemmere med et fysisk kort. Hvis I mangler inspiration til forbedringer, kan I tage et kig på Tivoli – dér fungerer det bare.

13 de noviembre de 2025

Kære Kunde

Tak for at du tog dig tid til at anmelde os.

Vi er glade for at høre at du har nydt at gå i Zoologisk Have. Vi er samtidig kede af at du finder vores app og Zookortsystem så kompliceret, at du ikke længere ønsker at besøge os. Vi gør vores bedste for at vejlede og hjælpe, så det kan så nemt som muligt for alle.
Hvert Zookort har et medlemsnummer og en personlig adgangskode, der kan benyttes til at tilføje Zookortet til appen samt logge ind på sin medlemsprofil på zoo.dk. På medlemsprofilen er det muligt at administrere sit medlemskab blandt andet opsige.
Vi har lavet en guide til app og medlemslogin: https://www.zoo.dk/planlaeg-dit-besoeg/zoos-app
Hvis du fortsat oplever udfordringer er du velkommen til at kontakte os på zoo@zoo.dk eller tlf. 72200200 (hverdage kl. 9-15:30). Vi hjælper naturligvis også gerne, når du kommer på besøg i Zoologisk Have.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det var en hyggelig zoo med gode…

Det var en hyggelig zoo med gode muligheder for snacks og kaffe samt toiletområder. Nemt at navigere i det hele, dog lægger man ret hurtigt mærke til, at der er aaaaaaalt for lidt plads til dyrene og deres udfoldelser. Isbjørnen virkede temmelig stresset med måden den gik skørt frem og tilbage. flamingoerne lagde jeg mærke til var plaget af deres bånd på benet som de mere eller mindre, alle, ihærdigt forsøgte at fjerne med deres næb. Jeg ved godt man har zoo for at bevare dyreracer og for at belærer os mennesker, men det skærer bare i mit dyrehjerte, når jeg ser alt for lidt plads til dyrene. Dyrepasserne var rigtigt søde.

14 de octubre de 2025

Tilbagebetaling.

Hej Jeppe fra Receptionen i Zoologisk Have,
mange tak for din store hjælp og for tilbageførslen af beløbet, der svarer til entrebilletter til 3 voksne og 1 barn, der ved en fejl var blevet trukket 2 gange i jeres webshop.
Jeg er meget tilfreds og glad for din hurtige hjælpsomhed.

13 de octubre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Købte billet til 3 voksne og 1 barn på…

Købte billet til 3 voksne og 1 barn på deres hjemmeside aftenen før besøget, så stod der, betaling ikke gået igennem, prøv igen senere, hvilket jeg gjorde og så lykkedes købet. Fandt senere ud af at der var trukket 2 gange entrébilletter. Jeg har prøvet at ringe om at få refusion, men det kunne ikke lade sig gøre, der var ikke noget hjælp at hente i kundeservice.

17 de abril de 2025

Kære Kirsten
Jeg beklager, at du ikke har fået tilfredsstillende hjælp, da du ringede til os. Vi tilbyder som udgangspunkt ikke returret på entrebilletter. Men umiddelbart er der jo sket en fejl på vores webshop, som vi naturligvis skal have rettet op på.
Ud fra oplysningerne her, kan jeg ikke finde din ordre. Hvis jeg kan få dig til at skrive til os på zoo@zoo.dk med yderligere oplysninger og eventuelt henvise til denne anmeldelse, vil jeg kigge på din sag.

Er zoo under afvikling?

Har idag besøgt zoologisk have i København. To voksne og to børn. Er den under afvikling?
Det er som om arealer udenfor burene ikke bliver passet. Døde træer, masser af højt ukrudt. Bynke, brændenælder, opvækst af ahorn i hække og andre beplantninger, selv 'vilde' plantninger gror til i alt andet end det der skal være der. Har I opgivet vedligeholdelsen?
Store anlæg uden dyr, eller med dyr som ikke er ude, pandaer og den tasmanske djævel f.eks. kan man ikke finde
Isbjørne der stadig mistrives, for lidt plads. Der er også gode ting aber, kænguroanlægget, de små oddere, søløver mm. Godt med flere madsteder

8 de septiembre de 2025

Gammelt og småt

Sørgelige små indhegninger så man bliver helt ked af det for dyrene. En del var misligholdt, og flere steder var dyrene ikke ude eller der var midlertidigt ingen dyr.
Var egentlig kommet for at se elefanterne, men de var ikke ude så øv da for det🙄
Begræns antallet af arter, og giv dem dermed bedre/større forhold….jeg spilder helt sikkert ikke så mange penge på entre igen.

21 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zoo videregiver årskortholdernes email-adresser uden tilladelse

Vi plejer at hygge os godt, når vi har børnebørnene med i zoo (men toiletterne er ikke altid rene, og der er manglende valgmuligheder i kioskerne - de sælger alle det samme til samme priser).

Men jeg er nu meget vred på zoo over deres sidste nye tiltag, hvor de i nyhedsbrevet har meddelt, at de fremover videregiver årskortholdernes emailadresser til de sociale medier, de samarbejder med. Det er ikke lovligt, og jeg kommer til at sende en klage til Datatilsynet.

Det fremgår ikke af nyhedsbrevet, men jeg vil gøre alle opmærksomme på, at man har ret til at blive slettet fra denne "service", men det burde ikke være nødvendigt, at man selv skal bede om det, for de må slet ikke videregive emailadresser uden klart og tydeligt samtykke fra årskortholderen.

Der kommer nok en sang fra de varme lande som svar på dette, men det ændrer ikke ved, at det er en ulovlig praksis, zoo har igangsat, og de kommer til at ændre den - og måske betale en stor GDPR-bøde. Synd for dyrene!

19 de agosto de 2025

Bondefangeri

Bondefangeri
Som mange andre også har skrevet skal man ca. 1 uge før ens kort udløber huske at afmelde dem, hvis man ikke vil fortsætte sit årskort. Ellers så hænger man på det endnu et år. DE VIL IKKE REFUNDERE. Elendig kundeservice. Bare ærgerligt. De er gode til at informere om at de trækker pengene - men ingen let information om hvordan man afmelder. Det findes gemt under FAQ eller Handelsbetingelser. Jeg har nu skrevet til "Kontant", da jeg kan se mange klager over Zoo herinde og jeg vil anbefale andre at gøre det samme.

30 de junio de 2025

Kære Martin,

Man kan inden d. 24. og sågar samme dag, du køber dit kort, opsige sit abonnement, hvis man ikke ønsker automatisk fornyelse. Derudover bliver du kun tilmeldt automatisk fornyelse, hvis du køber dit Zookort på nettet - dette fremgår både på produktbeskrivelsen, ved siden af "Køb"-knappen samt undervejs i tilmeldingsforløbet.
Vi sender derudover en adviseringsmail ud, for at gøre vores gæster opmærksomme på den kommende trækning.

Jeg kan se, at vi har haft en korrespondance med dig via mail - hvor vi er gået i dybden med informationer om dit medlemskab og opsigelse.

Hvis du har input mht. nemmere opsigelsesproces, så er du meget velkommen til at skrive i mailtråden. Vi vil gerne have input fra jer.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg var i ZOO KBH en alm fredag og jeg…

Jeg var i ZOO KBH en alm fredag og jeg har årskort til andet ZOO i landet , men besøget her ville være 25 % billigere, jeg kom af med 187 kr hvilket er en fejl , jeg kun skulle af med 62,25 kr .
Den kvinde der sad i billetlugen den dag , skal have sine skolepenge tilbage da hun overhovedet IKKE kunne regne ..... jeg syntes godt det var meget at give , men troede på hende.....

15 de agosto de 2025

Kære Sonja,

Tak for din feedback.

Det er korrekt, at man med Årskort til udvalgte Zoologiske Haver, kan få 25% rabat på sin billet, hvis den er købt i billetlugen på dagen.
Vores billetter med 25% koster 187 kr. - 62,25 kr. lyder som besparelsen man opnår med 25% rabat.

Hvis du har yderligere informationer eller har andre spørgsmål, så må du gerne sende en mail til zoo@zoo.dk.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Når man endelig har fået tildelt sine…

Når man endelig har fået tildelt sine zookort i appen fungerer det fint at komme ind men vejen derhen er absolut ikke intuitiv og let. Appen er simpelthen så dårligt designet.

Opsigelsen af det, tvungne fornyede medlemsskab (man kan ikke blot købe for et år), er også en farce. Tre forskellige konti skulle jeg logge ind på for at opsige 3 årskort. Mailen blev sent ud tre (!) dage før fælden klapper for en hel sæson - og havnede tilmed i spam. Der må være mange der bliver fanget i det system, der er i dén grad plads til forbedring af både købsoplevelse og opsigelse.

18 de agosto de 2025

Kære Lasse,

Tak for din feedback.

Vi er glade for at høre, at det fungerer fint for dig at bruge ZOOkortet i appen, men ærgrer os over, at vejen dertil har været besværlig. Vi arbejder løbende på at forbedre både appen og den købsoplevelsen på zoo.dk.

Med hensyn til opsigelse af ZOOkort vil vi gerne præcisere, at medlemskabet kan opsiges når som helst, dog senest den 24. i den sidste gyldige måned for at undgå automatisk fornyelse. Det fremgår ved købet på hjemmesiden, hvor produktet kaldes "ZOOkort på abonnement", netop for at gøre betingelserne klare.

Hvis man vælger at købe ZOOkortet fysisk i vores Årskortskontor i Indgangen, bliver medlemskabet ikke automatisk fornyet, og man kan selv vælge, om man senere vil tilknytte betalingskort for fremtidig fornyelse.

Vi beklager, hvis processen har virket uoverskuelig - og vi tager din oplevelse med i det videre arbejde med at forbedre os.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.