Øristeriet Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har handlet øko kaffebønner gennem de seneste seks måneder hos Øristeriet, Møn. Både almindelige og Lowcaf bønner. Begge slags er virkelig gode. Senest etiopisk Sidamo og Nensebo - helt utroligt fine... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service. Bliver altid leveret til tiden. Kaffen er god og prisen absolut konkurrencedygtig. Abonnementssystemet fungerer i øvrigt godt og kan tilpasses fra måned til måned. Man får endda mails, de... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tostadoras de café
  2. Establecimiento de café

Sobre Øristeriet

Escrito por la empresa

Øristeriet er et lille håndværks kafferisteri på Møn med en helt klar "back-to-basic's" holdning til kaffe; Vi bruger altid de bedste og mest interessante kaffebønner, og vi rister dem og leverer dem hurtigt, så kaffen er frisk ved levering. Frisk kaffe smager nu engang bare meget bedre.

Vi rister vores kaffe efter "slowroast" metoden i en gammeldags manuel trommel kafferister. Det er håndværk udført af dygtige mennesker, og det tilfører kaffen både personlighed og optimal kvalitet. Vi rister kun til ordre, aldrig til lager, hvilket sikrer at man som kunde altid får leveret friskristet kaffe.

Øristeriet

Øristeriet er et statskontrolleret økologisk kafferisteri.
Økologikontrolmyndighed DK-Ø-200

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

14 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

deres lys rist er alt andet end lys!

Bestemt ikke en lys rist! Købte deres Etiopien guji bønne som de sælger som en lys rist, så det undre mig meget at duften af " bål og brand" pludselig spreder sig i køkkenet da jeg åbner posen. Jeg ligger en håndfuld bønner ud på et stykke hviskestykke og ser til min rædsel mørke, olierede bønner som er tættere på en espresso rist end en lys. Så hvis du læser dette og leder efter en lyst ristet kaffe så hold dig langt væk fra øristeriet. Hvis du er ude efter en mørkristet bønne er de sikkert fint nok, men vil stadig anbefale at købe andet steds.
Desuden har øristeriet ingen ristedato på pakken! Første gang (heldigvis) at jeg er støt på det de 10+ risterier jeg har prøvet.

21 de mayo de 2026
Logotipo de Øristeriet

Respuesta de Øristeriet

Hej Andreas, Det undrer mig at du på INTET tidspunkt har kontaktet os. Du har ikke kontaktet os via email SoMe eller telefon. I stedet har du valgt at give os dårlige anmeldelser flere steder. Det virker en anelse utroværdigt, eller i hvert fald en - i vores optik - en lidt bizar tilgang til at klage over en vare. Du har bestilt 4 kaffer og dine dårlige anmeldelser handler om den ene af dem. Må jeg spørge: Hvordan synes du om de 3 andre?

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fremragende kaffe og hurtig levering

Jeg har brugt Øristeriet fast i mange år efterhånden. Deres kaffe er noget af dét bedste kvalitetskaffe der findes på det Danske marked og samtidig til rimelige priser. Deres service er desuden altid pålidelig og effektiv. En stærk anbefaling herfra.

1 de mayo de 2026

Super kaffe

Super kaffe, vi bruger ALTID Mønsk Kaffe i vores lille Isbil og kunderne er altid glade og kommer gerne langt fra til os for at få en kaffe.. :)
Vi glæder os til at åbne til foråret igen med jeres kaffe.

Mvh Monsieur Blå.

30 de septiembre de 2025

God kaffe

God kaffe, hurtig levering. Dog lille smule pricey.
Decaf bønner er de bedste jeg har haft.

20 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lokalristet kaffe i topkvalitet!

Lokalristet kaffe i topkvalitet!
Er så glad for mit espresso abonnement hos øristeriet. Favoritten er A2 espresso blend, men der er så mange gode at vælge imellem.

1 de octubre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Langt mørkere end beskrevet som “lysristet”

Jeg bestilte en “lysristet” etiopisk kaffe med frugtige noter, men den viste sig at være væsentligt mørkere end forventet, både i smag og udseende. Vi drikker udelukkende lysristet filterkaffe og har smagt fra utallige risterier, og denne her ligger tættere på mellemrist.

Venlig kommunikation med risteriet, men jeg oplevede ikke helt forståelse for forskellen. Kaffen fejler intet i kvalitet, men beskrivelsen på hjemmesiden matcher desværre ikke den faktiske ristning.

10 de octubre de 2025
Logotipo de Øristeriet

Respuesta de Øristeriet

Hej Maziar, Så vidt jeg husker har du købt kaffe hos Øristeriet i rigtig mange år. Og du både skrev til os og ringede til os i forbindelse med din klage. Du har aldrig tidligere klaget over vores kaffe, men faktisk altid været glad for den? Dit udgangspunkt i klagen var at du sammenlignede 2 forskellige slags kaffebønner fra 2 forskellige kafferisterier, herunder Øristeriet, og at farveforskellen var bevis for at vores kaffe ikke var lystristet. Som jeg forklarede dig, så kan man ikke sammenligne på den måde - af rigtig mange årsager. Jeg er da bestemt ked af at du har haft en halvdårlig oplevelse, men vi rister kaffe som vi altid har gjort. Der er ikke noget udsving i ristemåde, metode eller kvalitet i de knap 20. år vi har været på banen.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.