Jeg har for nylig handlet hos X-MC Parts i forbindelse med en skærm til min motorcykel, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. Jeg har været i dialog med Thomas, og servicen har været he... Ver más
La empresa ha respondido
God og hjælpsom sparring ved spørgsmål. Selvom jeg ikke har motorcykel havde x-refleks et super produkt i trådløs adapter til Apple CarPlay. Den er super nem at installere, nemt at skifte bruger da vi... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg købte en carplay skærm hos X-mc parts For godt et år siden,den gik i sort forleden. Thomas fik den ind,erkendte problemet sender mig en nyere model uden merpris. Det er da bare super service,... Ver más
La empresa ha respondido
Indehaveren er klar til at hjælpe uanset om det er hverdag eller weekend. Super oplevelse da han tilbød at komme os til hjælp en søndag formiddag, for at bytte et produkt der fejlede. Kan helt klart... Ver más
La empresa ha respondido
Vi designer og producerer refleksholdere, fartholdere til motorcykler og sælger diverse udstyr som dæktryksovervågning, GPS overvågning til motorcykler, biler, maskiner, cykler mv. Derudover diverse nyttige værktøjer som elektronisk dæktryksmåler, laser justerings værktøj til justering af kæde eller rem samt andet værktøj til motorcyklister.
Eliassensvej 43 , 6000, Kolding, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God information og hurtig levering. Dag til dag.

Respuesta de X-MC Parts
Havde bestilt fartholder til min motorcykel. Da jeg monterede den, passenden den ikke til min motorcykel, øv. Jeg tog nogle billeder og sendte dem til Thomas. Han ringede med det samme til mig, og vi fik en snak om, hvad han havde brug for. Jeg tog flere billeder og sendte dem til ham. Kort tid efter fik jeg en besked, at han laver en helt ny til min motorcykel, fordi det skal passe 100%. Jeg kan virkelig kun anbefale at handle hos ham.
Mange tak Thomas. 👍

Respuesta de X-MC Parts
Købte en mc fartholder speciel lavet til min mc den var lidt for lange øv så savede den til og sendte et billede af den snakkede med Thomas han sagde det skulle se ordentligt ud 😁 og sendte en ny som var tilpasset uden beregning eller fragt super god service respekt her fra

Respuesta de X-MC Parts
X-reflex.dk er et mindre dansk firma, der gør sig i gadgets og diverse smarte løsninger til os motorcyklister.
Specifikt for det nyere produkt, X-cruise fartpilot (som retteligt er en throttle lock), har Thomas ydet en exceptionel god service i at finde en løsning, der passede på min motorcykel med 3. parts gashåndtag.
Det har betydet, at jeg nu har en velfungerende X-cruise fartpilot, der gør at jeg kan hvile ”gasarmen” på de længere stræk. Det er jeg meget tilfreds med.

Respuesta de X-MC Parts
Uovertruffen kundeservice. "Nørdet" på den fede måde. Hurtigt og nem levering. Produkterne er i orden.