Xgtechnology Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

Información sobre la empresa

1. Jardín

Escrito por la empresa

XG Technology is jouw Belgische online bestemming voor premium tuin- en buitenleven. Uitgebaat door H.B. Enterprises vanuit Essen (BE) leveren wij topmerken in BBQ's, robotmaaiers, grasmaaiers, hogedrukreinigers, bovengrondse zwembaden, jacuzzis en trampolines — Weber, Traeger, Segway Navimow, Bestway, Lay-Z-Spa, Intex, BERG, Barbecook en meer. Wij verzenden gratis in heel België en Nederland via DPD in 2–5 werkdagen, met transparante prijzen inclusief BTW en volledige Belgische consumentenwaarborg. Geen verborgen kosten, geen tussenpersonen — enkel zorgvuldig geselecteerd buitenmateriaal aan een eerlijke prijs. Vragen? Ons team staat weekdagen van 09:00 tot 18:00 voor je klaar via info@xgtechnology.com. BTW BE0794610142.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 16% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

9 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bosch airco besteld en betaald, nooit geen antwoord gekregen of ontvangen

Aircos waren overal uitverkocht en ik dacht dat ik de lotto won, Ik heb een bosch airco besteld de 13de Juli van 399euro en dezelfde dag betaald (2-3uren nadien) naar een begunstigde naam ‘Fittedd’ . Ik wachte op een factuur mail terug maar is nooit gekomen. Heb meer dan 30x gebeld naar het gegeven nummer, was te bereiken maar werd niet op genomen. Ik heb nog 2x mail gestuurd voor te vragen of het geld ontvangen was maar ook weer geen antwoord, ik heb deze morgen een mail gestuurd en hoop er nog een antwoord op te krijgen voor het geld terug te krijgen. Als niet, gaat de procedure verder als fraude en komen er nog gevolgen van…

Ik heb het geld terug terug gestort gekregen.
Alvast bedankt

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik moet in het midden laten...

Ik moet in het midden laten of het bedrijf betrouwbaar is. Ik bestelde en betaalde een monoblock, maar een dag later zag ik alle berichten over oplichting. Ik mailde het bedrijf om mijn zorgen kenbaar te maken, maar zag even later dat het door mij betaalde bedrag was teruggestort. Het bedrijf reageerde erg snel en schreef dat dit een gevolg was van wijziging rekeningnummer. Ik kon alsnog opnieuw overmaken, maar door de andere reviews toch maar niet. Dat nog even laten weten en vrijwel direct weer een vriendelijke mail terug. Dus zeker tevreden over het mailcontact, of het bedrijf bonafide is, kan ik niet beoordelen.

Oplichters!!!! Pas op!!!!!

Oplichters!!!!! Pas op.

Bedrijf reageerd niet op email en telefoon. Zijn na betaling niet te bereiken. Ik ben vandaag langs hun adressen in Essen en Antwerpen gereden. Ook hier was niets te vinden. Ik heb zojuist aangifte gedaan en ga mijn Rechtsbijstandverzekering hierop zetten om mijn geld terug te krijgen plus een schadevergoeding. Mensen hier NIETS bestellen!!!!!!

Tot dusver oplichters!

Na mijn bestelling probeer ik al een paar dagen in contact te komen met dit bedrijf, maar op mails wordt niet gereageerd en ook de telefoon wordt niet opgenomen.

Ik zou iedereen aanraden hier geen bestelling te plaatsen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Webshop niet bereikbaar en geen reactie op mails

UPDATE: vandaag 16/07 de status bekeken van mijn bestelling en deze zou onderweg zijn naar een DPD- sorteercentrum. Echter, ik kan met het product niets aanvagen om de opgegeven reden in mijn vorige post. Ze hadden het even goed kunnen annuleren en terug betalen ...

Ik snap niet waarom een bedrijf zo een negatief imago laat escaleren terwijl het misschien toch zou doen wat het moet doen. Zie hier terugbetalingen en leveringen die dan toch doorgaan.

Ik ga het erop wagen om mijn product te retourneren en terugbetaling te vragen indien ik het toch zou ontvangen.

Dyson aircooler besteld en betaald voor mijn moeder in een rustoord.
Wil bestelling annuleren omdat de dag nadien meegedeeld is dat het rustoord zelf in koeling zal voorzien conform hen opgelegde, wettelijke normen.

Telefonisch is de shop niet bereikbaar. Op een mail met vraag inzake annulatie wordt niet gereageerd. Nu eens een sms gestuurd met verzoek tot annulatie en terugbetaling.

Vrees dat dit een zaak voor juridische dienst van bank en/of verzekering zal worden met - afhankelijk van hun advies - desgevallend ook een politionele klacht indien geen reactie tegen eind deze week. Dan hebben ze 72 u tijd gehad om te reageren.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bedrijf is niet te bereiken, lijkt sterk op oplichting

Bedrijf is niet te bereiken. Al een paar dagen bezig met bellen en e-mailen. 1 nummer is afgesloten en het andere nummer wordt niet opgenomen. Lijkt erop dat dit oplichting is, omdat ook op internet staat dat dit bedrijf permanent gesloten is en de eigenaar (Arno) zijn eigen recensie heeft geschreven opdat forum.

Fake bedrijf

Fake bedrijf! In Deurne op het adres dat zij beweren dat hun magazijn is, is helemaal geen magazijn … nemen de telefoon nooit op. Dikke scam!!!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bedrijf is failliet, pand is verkocht, telefoons afgesloten, website nog steeds actief en mensen die bestellen zijn geld kwijt

Bedrijf is failliet, ik had 10 juli wat besteld. Pand op adres is verkocht, doe adres in google en je ziet het mag hier geen linken plaatsen
Arno Stenkos eigenaar website nog steeds actief, telefoons zijn afgesloten, heb m gemaild dat ik aangifte ga doen

Logotipo de Xgtechnology

Respuesta de Xgtechnology

Beste heer Boogaart,

Bedankt voor uw bericht — we begrijpen dat u ongerust bent, maar we willen de feiten even naast uw review leggen, want een aantal beweringen kloppen niet.

Tijdlijn van uw bestelling (XGT-PQ2573):
- Vrijdag 10 juli, 19:49 — bestelling geplaatst
- Vrijdag 10 juli, 19:55 — betaling ontvangen
- Onze aangegeven verwerkingstijd is 0–1 werkdag voor betalingen vóór 15:00 CET. Uw bestelling kwam binnen ná 15:00 op vrijdagavond, dus de eerste werkdag voor voorbereiding is maandag 13 juli — precies vandaag, de dag waarop u deze review plaatst.

Over uw andere beweringen:
- Wij zijn niet failliet. H.B. Enterprises is actief en ingeschreven (BTW BE0794610142).
- Onze website werkt normaal en bestellingen worden verwerkt.
- Onze telefoonlijnen zijn druk bezet vandaag — dat klopt — maar ze zijn niet "afgesloten". Daarom vragen we klanten om per e-mail contact op te nemen via info@xgtechnology.com, waar we zo snel mogelijk antwoorden. U heeft vandaag meerdere e-mails gestuurd en op elk daarvan is gereageerd.
- Wij hebben u vandaag reeds een volledige terugbetaling van €202,98 aangeboden indien u niet wenst te wachten op verzending. Dat aanbod staat nog steeds.

We snappen dat wachten frustrerend is, maar deze review is geschreven vóór de eerste normale verwerkingsdag zelfs voorbij is. We nodigen u vriendelijk uit om ons antwoord per e-mail te lezen en te laten weten of u de bestelling wenst te ontvangen dan wel de terugbetaling wilt aanvaarden — beide opties liggen klaar.

Team XG Technology
info@xgtechnology.com

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.