Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Door een onduidelijkheid op de site had ik per abuis twee keer hetzelfde product besteld in plaats van twee verschillende. Gelukkig is dit bedrijf goed telefonisch bereikbaar en hebben ze mij een reto... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De prijzen leken me te mooi om waar te zijn maar toch maar twee artikelen besteld omdat het niet om een groot bedrag ging. De administratieve afhandeling gaat verder correct, zondag besteld en woensda... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top bedrijf, OralB opzet borsteltjes besteld voor een geweldige prijs. Maandagavond besteld, woensdag binnen. Goede communicatie via mail en te volgen via de post nl app. Voor herhaling vatbaar. O... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb een parkside accu gekochte welke…

Ik heb een parkside accu gekochte welke defect is gegaan. Ik heb de accu opgestuurd nadat ik daarover email contact had maar nu krijg ik geen reactie meer van XL discounter en telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar.
Ik raadt XL discounter ten zeerste af.

8 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Product van XL Discounter via Bol.com…

Product van XL Discounter via Bol.com besteld. Het ontvangen artikel is NIET hetzelfde als het geadverteerde artikel,andere verpakking en omschrijving. Bij de reviews op bol.com is te lezen dat dit al bij andere klanten is voorgekomen. Email gestuurd naar xl discounter. Het antwoord dat ik kreeg is "het ean-nummer is hetzelfde", "het is de verantwoording van bol.com om afbeelding en omschrijving aan te passen" en meer van die blabla. Na contact met bol.com blijkt dat xl discounter zelf verantwoordelijk is voor de juiste info,foto etc. Nemen dus geen verantwoording voor hun fout,schuiven het af op bol.com. Kortom misleidend en klantonvriendelijk

25 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Retour wordt niet verwerkt na meerdere…

Retour wordt niet verwerkt na meerdere malen contact. KLARNA wordt niet bijgebewerkt terwijl op 20 Januari retour is ontvangen door xl discounter. Je zou verwachten dat dit automatisch gaat en je er zelf niet achteraan hoef te lopen. Klacht ingevuld via de website > no response. Contact opgenomen via WhatsApp 12 maart > no response

20 de enero de 2026

Super snelle levering !

Ik geef 5 sterren alleen al voor de bezorgtijd op woensdagavond besteld , betaald en op vrijdag bezorgd ! Top
Het product was zo goedkoop ( of het te mooi is om waar te zijn ) weet ik nog niet dit moet ik nog uitproberen ..

20 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle en geweldige afhandeling klacht

Ik heb een melding gedaan, van een dekbed: het stiksel bij de instopstrook was al los, bij opening van de verpakking.
Dit gemeld; dezelfde dag een nieuwe toegestuurd gekregen. TOP en snel afgehandeld

13 de febrero de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Een echte 'discounter'

Een echte 'discounter', dus ik vermoed bulk opgekochte producten enz. Mijn bestelling werd snel geleverd maar bleek niet correct; de omschrijving op de site klopte niet. Kreeg snel reactie op mail en een retour-label en het geld werd snel terug gestort.

5 de diciembre de 2025

lames de rasoir…

J'ai commandé des lames de rasoir commande annulée et aucun remboursement 2 Mail envoyé pas de réponse site frauduleux a éviter lis m'ont pris 23 € arnaque

24 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Spammers die niet van ophouden weten

Toch even delen hoe dit 'bedrijf' met (potentiële) klanten omgaat. Talloze malen wijs ik ze er op de door hen aangegeven manier op, dat ik geen spam meer van ze wil ontvangen. En dan krijg ik dit als reactie:

"Deze klootzakken en eikels hebben u al eens uitgelegd dat u gewoon net als bij elke nieuwsbrief van elk willekeurig bedrijf u zichzelf kunt afmelden,vaak is dit net als bij ons onderaan de nieuwsbrief.
Als u gewoon op de afmeld link had geklikt dan had u niks meer van ons ontvangen.
Bij deze heb ik dat voor u gedaan,was een kleine moeite!
Ik wens u nog een heel fijn en zorgeloos leven toe zonder ''spam''

Laat deze tekst maar voor zich spreken...

6 de noviembre de 2025

Top!

Artikelen zoals beloofd.
Mooie prijzen.
Na bestelling binnen 1 dag geleverd.
Top!

17 de septiembre de 2025

Netjes en professioneel geregeld

Een van de weinige bedrijven die écht om klanttevredenheid geeft. Bij een fout in mijn bestelling werd ik niet alleen direct gebeld, maar er werd ook meteen actie ondernomen. Heel netjes en professioneel geregeld!

5 de septiembre de 2025

L'Oreal Paris

Goede prijs, prima verpakt, zéér snel geleverd en alle juiste producten aanwezig. Kortom ik ben helemaal tevreden!

14 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wel beloven maar niet nakomen

Eerst alles en wel om iets te bestellen. Ook betaald. Ook een PostNL bezorging status gekregen. En dan zeggen we kunnen het niet bezorgen! Systeem fout 🤣🤣 lekker bezig xldiscounter!! Gewoon niks bestellen hier. Is meer disclaimer.

17 de junio de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.