Mooie kleding van goede kwaliteit en originele designs. Service is top, bestel er al jaren. Na een fout in een jas werd het probleem meteen opgelost. Aanrader!
Niet tevreden Slechte communicatie, bijna niet bereikbaar, reageren heel laat op e-mail, laten mij langer dan 1 week wachten op mijn pakket terwijl ze flink adverteren met vandaag besteld morgen... Ver más
Naast de geweldige kwaliteit van de producten heb ik ook over de services geen klagen. Een van de bestelde producten had per ongeluk nog een alarmlabel in een zak zitten. Zonder problemen werd de broe... Ver más
La empresa ha respondido
- Sastrería a medida
- Tienda de vestimenta deportiva
- Tienda de ropa juvenil
Escrito por la empresa
In 2014 groeide een vriendschap tussen twee jongens uit Amsterdam, Shaquille Gunther en Garezi Septara, uit tot een bijzondere samenwerking. De twee vrienden ontdekken een tekort aan innovatieve, hoogwaardige kleding voor een betaalbare prijs en starten daarom hun bedrijf XPLCT Studios.
Bolstoen 32, 1046 AV, Amsterdam, Holanda
- info@xplctstudios.com
- xplctstudios.com
No ha contestado las opiniones negativas
Tasje 1x gedragen nu al kapot!
Heb een tasje gekocht van €180! Heb hem 1 feestje aangehad en begint nu al kapot te gaan… Ik heb meerdere mails gestuurd. Maar krijg alleen de reactie wat mijn ordernummer is terwijl ik die al 2/3 keer heb verstuurd. Wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Ik vind de service en kwaliteit van het merk echt niks! Ik hoop dat we dit nog kunnen oplossen!
Een super goede service!
De kleding van dit merk draagt mijn zoon met veel plezier, het blijft ook echt mooi!
Helaas was er 1 t-shirt waar de bedrukking na 1 x wassen van los liet. Contact opgenomen met xplct en kreeg een retour label. Het werd vergoed en mijn zoon mocht wat anders uitzoeken want het shirt was niet meer in zijn maat. Na iets uitgezocht te hebben, wat duurder was contact opgenomen hoe ik het restant moet betalen. Kregen wij een hele vriendelijke mail terug, dat het verschil voor hun was en mijn zoon gewoon het shirt opgestuurd krijgt.
Dit noem ik nog eens service, tevens vindt ik ook de mail wisselingen die we hebben gehad erg prettig en leuk!
Geweldige kwaliteit en customer service
Top kwaliteit van deze truitjes; zacht, stevig en voelt heel prettig aan op mijn huid. Ook zitten de truitjes heel comfortable en na het wassen en in de droger te hebben gezet blijven ze nog steeds in goede kwaliteit. De verzending van mijn eerste order was heel snel, binnen 2 dagen delivered bij de deur. Mijn 2e order duurde wel even een tijde omdat het naar USA delivered moest worden maar zelf dat was ook heel goed verpakt en alles in perfecte staat ontvangen. Door het XPLCT customer service team werd ik ook op de hoogte gehouden van het arriveren van mijn order. Echt topservice en het snel beantwoorden van emails.
Top bedrijf
Top bedrijf , hanger van de rits afgebroken . Binnen no time 2 stuks nieuw opgestuurd gekregen
Mooie trui met stoere details
Mooie trui gekocht. Met hele simpele, maar stijlvolle details. Maat valt goed, daar kunnen andere merken nog wat van leren.
Denk eerst goed na voordat je besteld!!
In de mail vd Track & Trace code, zag ik een ander huisnummer dan mijn daadwerkelijke huisnummer. Hierover meermaals contact proberen te leggen met XPLCT ZONDER GEHOOR. PostNL wel gesproken en die gaven aan niks te kunnen betekenen. Inmiddels werd er aangegeven dat het pakketje is bezorgd op het onjuiste huisnummer. Bewoner beweert nooit het pakketje te hebben binnen gehad. Nu is het mijn woord tegenover de woord vd bewoner. Conclusie, betaald voor een product wat nooit geleverd is bij mij! Het ergste is dat XPLCT NERGENS OP REAGEERT, VIA GEEN ENKELE KANAAL! Ik hoop dat ze in het nieuwe jaar zware karma krijgen.

Respuesta de XPLCT Studios
Aanvankelijk lastig te bereiken maar uiteindelijk heel netjes geholpen.

Respuesta de XPLCT Studios
Kleding is van een super goede…
Kleding is van een super goede kwaliteit.

Respuesta de XPLCT Studios
the patch pants fit insane best bang…
the patch pants fit insane best bang for ur buck
Snel besteld en goede service
Snel besteld
Snel geleverd
Alles goed verpakt en ontvangen
Product precies zoals op de foto
En was er blij mee

Mooie shirts
Mooie shirts, goede kwaliteit.
Ook na meerdere keren wassen blijven de items mooi.

Respuesta de XPLCT Studios
Nog niet echt lang geleden ontdekte ik…
Nog niet echt lang geleden ontdekte ik XPLCT. Inmiddels heb ik wat kleding van dit merk en ik vind het echt heel goed. En paar sweaters, een cap, en recent een broek. Dat was nog even spannend, want ik moest een broek hebben met een elastische broekband. Gelukkig had de broek die, dus goed gegokt. Binnen 2 dagen was de broek (prima verpakt) in huis.
Mooie producten met duidelijke…
Mooie producten met duidelijke informatie wat erg fijn is.

Respuesta de XPLCT Studios
Super Tevreden Item Is Van Topkwaliteit…
Super Tevreden Item Is Van Topkwaliteit En Snel Geleverd Ik Ben Blij Aiii

Respuesta de XPLCT Studios
Goede klantenservice en scherpen prijzen.
Na 2dagen in huis.
Broeken gekocht in de sale, kinderen helemaal happy.

Teleurstellende Kwaliteit
Teleurstellende Kwaliteit
Ik heb een shopperbag besteld bij Xplct Studios, maar helaas was de kwaliteit niet zoals verwacht. Bij ontvangst was er al een klein scheurtje in de riem, en binnen tweeënhalve week brak de riem volledig af. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice voor een oplossing maar daar wordt niet op gereageerd. Hopelijk kan dit snel worden opgelost.
Geen geld terug bij retourneren
2 shirtjes besteld in verschillende maten. Eentje hiervan retour gestuurd. Volgens postnl is deze wel aangekomen, maar tot op heden helaas geen terugbetaling mogen ontvangen. Hierover een mailtje gestuurd, maar ook hierop geen reactie. De dag waarop ik het retour heb gestuurd is 21 augustus jl, het is inmiddels 3 september.
XPLCT Studios lost fout van PostNL op!
Door een fout van PostNL was mijn bestelling retour gestuurd i.p.v. naar een PostNL punt om daar op te halen. Chanel (office manager van XPLCT Studios) was enorm vriendelijk en behulpzaam: het ordernummer werd gelijk doorgegeven aan het fulfillment bedrijf en werd dezelfde dag weer opgestuurd. Er is mij niet eens gevraagd om opnieuw te betalen voor de verzendkosten. Klantgericht, vriendelijk, snel en betrouwbaar. Jullie zien mij snel weer!
Más información sobre otros tipos de reseñas.