Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele fijne vintage webshop. Mooie tweedehands kleding, duidelijk met zorg uitgezocht. Alles klopte: goede beschrijving, snelle verzending en netjes verpakt. Hier ga ik zeker vaker bestellen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ben via Tiktok bij Xrosjean gekomen. Ik zag tijdens zijn live dat hij ook bureberry sjaal verkocht. Heb er ééntje besteld de levering was lekker vlot en ook ik goede staat ontvangen. Ben er erg blij m... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Perfecte prijsverhoudingen. Perfecte staat bijna geen gebruik sporen te vinden behalve dat er een aantal haren opzaten. Voor de rest snelle verzending!

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa

Escrito por la empresa

Hello, we are Xrosjean and offer pre-loved clothing from different brands. Our location is based in the Netherlands and ship to Europe!

Información de contacto

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Moeizame terugbetaling na retour

Ik bestelde 1 Ralp Lauren polo en alles verliep vlotjes van bestellen tot ontvangen. Helaas was ik niet tevreden over de kwaliteit gezien vetvlek op voorkant en de pasmaat was een hele wijde fit.
Na contact via mail mocht ik het stuk retourneren. Ik heb het item mooi ingepakt en verzendkosten betaald om het order terug te sturen. En toen bleef het stil en kwam er geen terugbetaling. Na verschillende mails die onbeantwoord bleven, nog steeds geen terugbetaling. Kortom... super ontevreden over de klant-onvriendelijke, onprofessionele aanpak. Bij deze een transparante, negatieve score

!!!!!!
Na de review deed ik nog een poging en kreeg ik eindelijk reactie op mijn bericht via hun shopify contactformulier. Mijn mails bleken onvindbaar te zijn. Ik stuurde al deze berichten door naar een ander opgegeven mailadres De terugbetaling is dan vlotjes geregeld. Xrosjean beloofde om uit te zoeken hoe het kwam dat deze opvolging zo moeizaam liep.

Blij dat dit correct afgehandeld is.

4 de diciembre de 2024
Opinión espontánea

Beste Emmylou,
Helaas hebben wij geen mails van u ontvangen. Zou u ons nogmaals kunnen contacteren zodat wij het geschil kunnen oplossen!

Perfect

De verzending naar België duurde maar 3-4 dagen ,kleding ziet er nog mooi en verzorgd uit heel blij mee 🙂

25 de septiembre de 2024
Opinión espontánea
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Goeie en snelle levering

Goeie en snelle levering, in m’n trui zitten gaten

10 de septiembre de 2024

Beste Thomas,
Wat jammer om te horen! Zou u mogelijk contact willen opnemen met ons zodat we het probleem kunnen oplossen?

Xavier-Jean Stolwerk

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verkeerde maten en slecht retour

Ik heb totaal verkeerde maten gekregen en als ik het wil terug sturen is een enorm slecht retourbeleid waar ik het moet terugsturen alsof het nooit is opengemaakt, maar dat is letterlijk onmogelijk. Het is niet mijn schuld dat jullie je website enzo niet op orde is.

18 de junio de 2024

Gewachte Cas,

Wat vervelend dat de kleding niet is wat u verwacht! Het is mogelijk om uw kleding nog terug te sturen. Hier zijn wel een aantal eisen aan verbonden zoals dat de kleding nog in dezelfde staat is als toen het geleverd was!!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Via TikTok terecht gekomen bij dit…

Via TikTok terecht gekomen bij dit bedrijf. Goedkope merk kleding van zeer goede kwaliteit. Geen namaak, alles echt origineel. Echt een aanrader voor mensen die merkkleding willen dragen maar er niet de hoofdprijs voor willen betalen. Top!! Ga hier zeker vaker bestellen. :)

31 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helemaal in love met deze website😍

Geweldige kleding met goeie kwaliteit!! En totaal niet duur, zeker een aanrader‼️🫶🏻 ben slim en koop het van xrosjean niet van de Ralph Lauren site, bespaard je een hoop geld.❤️

10 de mayo de 2024

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.