Hurtig levering, gode priser, og pakket ordentlig ind uden at være overdrevet. Glæder mig til at bruge produkterne
Consulta las opiniones de los clientes
Mine veninder og jeg har købt noget uv-maling fra jer, fra jeres “byg selv rave pakke”, da vi stod og skulle teste vores maling i går efter at have malet på vores bluser finder vi ud af at uv-malin... Ver más
Det er for mig af største betydning, at hjemmesiden er let tilgængelig uden alt for mange unødvendige klik. En sådan hjemmeside finder man hos Xtravagant. Varen kom hurtig frem, så I har også et go... Ver más
La empresa ha respondido
Hurtig responstid på både opkald og sms ifm med min ordre fra start til slut. Jeg var i tvivl om jeg havde modtaget den rette motor til min diskokugle da manualen ikke stemte overens ift diskokuglens... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Xtravagant.dk - Festartikler til temafester. Vi har et stort udvalg af produkter til enhver fest. Perfekt til både unge og voksne! UV Tema, Color run, Oktoberfest, Nytår, Halloween, Bryllup, Hawaii, Valentin, Lyskryds fest - og meget mere!
Información de contacto
Lyngvej 5, 9000, Aalborg, Dinamarca
- info@xtravagant.dk
- xtravagant.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super redning
Jeg har endnu intet hørt til min bestilling fra den 10 oktober. Jeg har forsøgt at kontakte g.d vis mail for status, men stadig ingenting.
Link til trustpilot kom dog hurtigt.
Jeg skal bruge røgvæsken om 12 dage, så håbet er der i en svag lysegrøn nuance 🤞. Derfor to stjerner....
201022: Fejl kan opstå og da først der var kontakt blev alt klaret i super hurtigt og i en vældig flink tone. Inden problemer. Allerede dagen efter kunne jeg hente min røg væske.
Årsag åbenbart noget med mail 🤔 for den oprindelige varer var hurtig og korrekt afsendt. Jeg fik bare ingen besked om det, og varen gik retur.

Respuesta de Xtravagant
Farven på varen svare ikke til…
Farven på varen svare ikke til beskrivelsen og billedet på hjemmesiden

Respuesta de Xtravagant
it was fast and save box
Mega mega fed oplevelse at handle her
Mega mega fed oplevelse at handle her. Samuel sad klar flere gange på chatten med lynhurtige, fyldstgørende svar :-)
Handler her 100% en anden gang.
Ekstrem hurtig levering og varen er tip…
Ekstrem hurtig levering og varen er tip top
Kan anbefaldes
Jeg kunne ikke helt få det jeg manglede grundet lagerbeholdning men det var nemt at bestille og der har været hurtig levering.. Kan klart anbefales.
Varen var rigtig fin og hurtig levering.
Hurtig levering og god service.
Sindssyg hurtig levering
Hurtig levering og god service!
Jeg har købt Diamant bor kort holder og…
Jeg har købt Diamant bor kort holder og de er så fine
Super service. Havde nogle spørgsmål ang. leje af UV-lys, som blev besvaret med det samme trods det at klokken var næsten 22.
Alt fungerede perfekt med lejen og returforsendelse.
Mega lækkere ting
Excellent service
Dag til dag levering uden problemer.
Dag til dag levering uden problemer.
En vare var ikke på lager alligevel men der blevet ringet og
vi fandt hurtigt en anden løsning på det.
Så alt i alt et godt sted at handle.
Super oplevelse hos Xtravagant
Super oplevelse hos Xtravagant. Samuel er en super flink fyr med sans for service og svarer hurtigt på spørgsmål via. mail og sms.
Kan kun anbefale Xtravagant.dk 👍
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.