1. Compañía de software

XYZScripts.com is a leading provider of ready-to-deploy web solutions tailored for individuals and businesses looking to launch online platforms quickly and efficiently. Specializing in PHP + MySQL scripts, XYZScripts offers a range of robust products such as XYZ Admarket, XYZ Classifieds, XYZ Shopping Cart, and the Email Marketing Manager. These scripts are designed for easy installation and customization, enabling users to create professional websites with minimal technical knowledge. In addition to standalone scripts, XYZScripts has a strong focus on WordPress plugins. Popular offerings include the Social Media Auto Publish, XYZ WP Insert Code Snippet, Newsletter Manager, Contact Form Manager, and XYZ WP Popup. These tools help enhance the functionality of WordPress websites, making it easier for users to manage content, increase engagement, and streamline communication. XYZScripts also provides custom development services, allowing clients to request tailored features or entirely bespoke solutions to suit their specific business needs. Whether you're starting a new online venture or improving an existing one, XYZScripts delivers reliable, scalable, and affordable tools backed by strong customer support. With years of experience and a global client base, XYZScripts is a trusted partner for digital growth and innovation.

2,9

Medio

Gaste mas de $700 dolares en 2021…

Gaste mas de $700 dolares en 2021 comprando este script sumado a sus aplicaciones, les puedo asegurar que es una MI*****, cualquier programador sin mucho conocimiento puedo alterar las caracteristicas, pido soporte y me dan soliciones cortantes y estupidas como si $700 no fueran suficientes, les pedi un reembolso y nunca mas contestaron. Historia 100% REAL nunca compres con gente como esta.

7 de diciembre de 2022
Mostrar reseñas en todos los idiomas. (14 reseñas)