YB heeft duidelijke informatie vooraf gegeven en hield lopende het aankooptraject van de investering ook een vinger aan de pols. Het traject is tot nu toe goed verlopen (investering loopt, aktes bij... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Investeer in toekomstige bouwlocaties
Hoofdweg 640, 2132 MK, Hoofddorp, Holanda
- 020-2111131
- info@ybprojecten.nl
- ybprojecten.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Ik heb ook dezelfde ervaring mee…
Ik heb ook dezelfde ervaring mee gemaakt. Het ging goed en sinds 1 jaar geen nieuws, email adres en website is weg. Voor alle mensen die een project hebben lopen met Heemskerk via YB Projecten, ik heb een Facebook pagina/groep gecreëerd (YB Projecten Heemskerk). Samen kunnen wij sterker optreden. groeten serge
Yb projecten reageert niet meer…
Ik heb in 2020 een flink bedrag geinvesteerd in een stuk grond in heemskerk onder mooie woorden.
Nu al ruim 14 maanden niets meer gehoord, geen up date niets
Telefoonnummer van contactpersoon ook spoorloos
Wat is er toch aan de hand?
Wat is er aan de hand? YB Projecten is spoorloos???
Ik schrik hier enorm van mensen, Dec 2025 geen update over de mail meer onrvangen...Wij hebben ook geinvesteerd in 2020 in het Heemskerk project. Nu lees ik dat er via 𝐙dTRE contact opgenomen kan worden. Wie van jullie doen hieraan mee, hoe meer mensen contact opnemen met de advocatenbureau. Wellicht dat we allen kans maken om ons geld terug te krijgen. Stuur mij een bericht svp. Sil
Ik lees hier allemaal verontrustende…
Ik lees hier allemaal verontrustende dingen. Ik heb ook veel geld geïnvesteerd. Krijg deze gasten niet meer te pakken. Wat kunnen we hier aan doen?
Grond YB projecten
Helaas heb ik ook bij YB projecten grond aangekocht in Schoorl en Heemskerk van beide trajecten niets meer gehoord en blijken nu verdwenen😔is er al iemand bezig met meer gedupeerde te verzamelen? Zo ja stuur een bericht!
Heel veel geld geinvesteerd en nu zijn…
Heel veel geld geinvesteerd en nu zijn ze van de aardbodem verdwenen. Er moeten heel veel gedupeerden zijn. Hoe kunnen we gezamelijk hen proberen aan te pakken?
Pure oplichters
Ik heb ook samen met een vriend 15k pp geïnvesteerd in 2021. Kunnen wij hier aangifte van oplichting doen? Als de overige gedupeerden dit ook doen kunnen wij de zaak sterker maken.
De aflevering van radar heeft dit voor mij extra bevestigd.
Graag wil ik in contact komen
Graag wil ik in contact komen
Met de personen welke ook grond hebben gekocht !
In Heemskerk !
Afzender Ronald
Opgelicht? Geïnvesteerd in 2021 en blijkbaar…
Geïnvesteerd in 2021 en blijkbaar volledig stekker eruit getrokken, hier is een collectieve actie nodig aangezien er blijkbaar vanuit de gemeente Heemskerk en Bergen er geen communicatie is geweest met YB. Ik heb zelf met Geert ten Hoeve contact opgenomen, zie zijn review
Online beleggingsfraude lijkt iets wat alleen anderen overkomt — tot het jou treft. Een “gereguleerde” handelswebsite blokkeerde mijn opnames en verdween van de ene dag op de andere.
Via echte getuigenissen kwam ik 𝐙dTRE tegen, genoemd in verschillende juridische herstelzaken. Geen loze beloften, geen advertenties — alleen structuur, bewijs en communicatie die professioneel en rustig bleef.
Na enkele weken was het resultaat duidelijk: het geld terug, bevestigd en traceerbaar. 𝐙dTRE levert geen woorden, maar resultaten gebaseerd op wet, precisie en ervaring.
Ik had €16.500 geïnvesteerd in een handelsplatform dat op het eerste gezicht volledig legaal leek. De website zag er professioneel uit, en alles werkte perfect — tot ik probeerde mijn geld op te nemen. Vanaf dat moment werd mijn account geblokkeerd, en alle communicatie stopte.
Na dagen van onderzoek kwam ik 𝙕𝙙𝙏𝙍𝙀 tegen in discussies tussen andere slachtoffers. Hun aanpak was kalm, precies en juridisch onderbouwd. Ze vroegen om mijn bewijsstukken, controleerden elke transactie en legden het proces stap voor stap uit.
Na drie weken kreeg ik schriftelijke bevestiging dat de €16.500 volledig was teruggestort. 𝙕𝙙𝙏𝙍𝙀 geeft geen valse hoop — ze werken met feiten, documenten en een duidelijk juridisch pad.
bedrijf gestopt, opgelicht
ik begrijp dat het bedrijf gestopt is zonder dat aan de belanghebbenden mee te delen. Men is er met onze centen vandoor.
Ik wil aangifte doen bij de politie. Andere belanghebbenden kunnen zich bij mij melden en aansluiten.
G. ten Hertog 0644133125
Hallo zijn er nog meer mensen die via…
Hallo zijn er nog meer mensen die via YB projects een stuk grond hebben gekocht en geen gehoor krijgen bij YB projects. Kunnen wij contacten? Ik heb net KVK gebeld Young & Bood Capital BV (YB projecten) heeft de stekker eruit getrokken.
Ook wij hebben in YBproject in…
Ook wij hebben in YBproject in Heemskerk geïnvesteerd, we krijgen ook geen kontakt meer niet telefonisch en geen mai meer.
Het is verschrikkelijk dat mensen de medemens zo kunnen belazeren.
Helaas ons pensioen geld weg
onprofessioneel ! crimineel?
Ik heb allemaal positive reviews gelezen, wat mij toch wat verbaast! Wij hebben ook in Heemskerk investeert en Sjors de Bood en Raymond de Jong geloofd in hun aanpak. Hellas zijn wij nu compleet gedesillusioneerd en voelen ons bedonderd. Wij hebben vandaag per toeval meegekregen dat de heren hun bedrijf al in mei gestopt hebben zonder informatie. Dit is niet netjes en hier moet gewaarschuwd worden . Graag zou ik in contact willen komen met andere eigenaren om een vervolg te bespreken.
Hans van Leeuwen
De beslissing om te investeren in landbouwgrond in Heemskerk was een van mijn beste investeringen tot nu toe. Het aankoopproces was eenvoudig en ik voelde me goed begeleid door het hele traject. Dit is een project met veel potentieel en ik ben blij dat ik erbij betrokken ben.

Respuesta de YB Projecten
Ik ben erg blij dat ik heb geïnvesteerd…
Ik ben erg blij dat ik heb geïnvesteerd in landbouwgrond in Heemskerk. Het is een prachtige locatie met veel potentieel voor waardestijging. Het bedrijf was professioneel en betrouwbaar, en ik voelde me gedurende het hele proces goed geïnformeerd.

Simone van de Berg
Ik was eerst sceptisch over het kopen van landbouwgrond, maar het team heeft al mijn twijfels weggenomen. De grond in Heemskerk is een uitstekende investering gebleken, en ik ben blij dat ik deze stap heb genomen. De ondersteuning van het bedrijf was top!

Respuesta de YB Projecten
Het kopen van landbouwgrond in…
Het kopen van landbouwgrond in Heemskerk was een uitstekende investering voor mij. Het proces verliep soepel en het team stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en kijk uit naar de toekomstige ontwikkelingen!

Respuesta de YB Projecten
Ik heb onlangs geïnvesteerd in…
Ik heb onlangs geïnvesteerd in landbouwgrond in Heemskerk en ben enorm tevreden. Het team was zeer behulpzaam en gaf me vertrouwen in mijn beslissing. Ik zie dit als een solide investering voor de lange termijn

Respuesta de YB Projecten
Más información sobre otros tipos de reseñas.