De zelfklevende haken zijn stevig, makkelijk te bevestigen en heel mooi van vorm! Ik ben heel blij met deze aankoop en heel tevreden over de snelle en correcte service van yessential!
Consulta las opiniones de los clientes
Top! Top! Top! Handgrepen besteld, die kwamen de volgende dag al binnen. Prima service en de handgrepen zijn incl. bevestigingsmateriaal. De communicatie is ook geweldig! Beter kan niet! Een dikke p... Ver más
De snelle levering en de zeer goede communicatie over de na te leveren producten vind ik top van dit bedrijf en dit mag zeker gezegd worden. Dus zeker een aanrader.
Duidelijke website. Hadden 1 item te weinig besteld, via de mail meteen link naar extra bestelling. Geen verzendkosten. Super dienstverlening.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Yessential is een bedrijf dat woonaccessoires verkoopt met de belofte van lage prijzen en hoge kwaliteit. Wij zijn er voor mensen die op zoek zijn naar betaalbare manieren om hun huis op te frissen of te decoreren. Er zijn een aantal verschillende soorten woonaccessoires beschikbaar bij Yessential, zoals huisnummers, handgrepen, toiletaccessoires, deurklinken en nog veel meer. Al deze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om een stijlvolle toevoeging te zijn aan elk huis. Als je op zoek bent naar betaalbare en stijlvolle woonaccessoires, kan Yessential een geweldige optie zijn om te overwegen.
Información de contacto
ABC Westland, 2685 DC, Poeldijk, Holanda
- 085-0806343
- hello@yessential.nl
- yessential.nl
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Zeer tevreden !
Fijne website met genoeg keuze. Prijs zeer aangenaam in vergelijking met diverse andere websites.
Bestelling gedaan, keurig op afgesproken tijd geleverd. Ik had 5 handgrepen voor lades en ben er meer dan tevreden over. Mooi product, goede service.
Aanrader!
Mooi nieuw huisnummer!
Zeer snelle levering en duidelijke instructies voor het monteren. Alles netjes verpakt.
Een duidelijke app
Een duidelijke app waar ik gemakkelijk kon vinden wat ik zocht.
Het bestelde product is snel geleverd,en kwam goed verpakt aan.
Goede kwaliteit / prijs en tijdige levering
Al vaker besteld. Meestal goede prijzen en mooie kwaliteit. Nu ladegrepen besteld. Zagen er goed, maar oogdentoch groter op de lade dan ik verwachtte. Dus geretourneerd. Wat een minpunt is voor mij is dat je de volledige verzendkosten (in mijn geval7,95) moet betalen bij retournering. Een bijdrage in de verzend kosten lijkt mij klantvriendelijker. Het retourproces loopt wel soepel.
Ons ervaring was fantastisch.
Ons ervaring was fantastisch.
RVS cijfers besteld, snel geleverd en helemaal met beschrijving hoe te bevestigen super! En erg blij mee.
Hangt mooi en netjes.0
Alles is snel en correct geleverd.
Alles is snel en correct geleverd.
Mooi design
Stip en zonder veel kabaal
Hele snelle levering van het product en…
Hele snelle levering van het product en precies wat ik nodig had . Ga hier zeker vaker bestellen !
Precies goed!
Bestellen was simpel... levering ging snel... product ziet er fantastisch uit!
Uitgebreid assortiment
Uitgebreid assortiment op een duidelijke website. Goede communicatie en snelle levering. De bijgeleverde installatie instructie, inclusief de sjablonen, is geheel duidelijk en nuttig.
Snel verstuurd & kwaliteit
Snel verstuurd en precies waar we naar op zoek waren. Op een andere website was het artikel niet op voorraad. Goed prijs ook.
Alles volgens afspraak geleverd
Super snel en mooie kwaliteit
Besteld en de volgende dag al binnen. Echt hele mooie greepjes. Heel erg blij mee!
Geen respons
Een aantal mailtjes, dms, chat en contactformulier ingevuld.. helaas geen reactie.
Keurige website, snelle levering
Keurige website, snelle levering.
En veel keus. Volgende keer gewoon weer bij Yessential!
Top!
Goeie spullen, snelle service, persoonlijk contact. Allemaal top.
Mooi product, heel goede service en verpakking
Per ongeluk het foute model besteld, zag ik op de orderbevestiging.
Dadelijk terug gemaild en antwoord gekregen dat het nog aangepast kon worden.
Volgende ochtend verzonden en een paar dagen later een doosje ontvangen met heel mooie en degelijke kastgrepen, die ook nog eens supergoed verpakt waren. Helemaal top!
Super snel bezorgd en van hele goede…
Super snel bezorgd en van hele goede kwaliteit TOP
Nette prijs
Nette prijs, mooi product en snelle levering..alles prima
Heel blij met onze nieuwe huisnummers
Heel blij met onze nieuwe huisnummers. Ruime keuze en goede prijs kwaliteit verhouding. Duidelijke montage introductie bijgesloten en ook nog eens via de mail met extra tips toegevoegd.
Más información sobre otros tipos de reseñas.