YOS Bottle Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn YOS-fles lekte en dat had ik aangekaart bij YOS. Na een dag had ik al mijn nieuwe fles binnen, met drie potjes voedingssupplementen! De fles is superhandig, vandaar ook dat ik zo graag een... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

YOS bottle als cadeau besteld maar niets ontvangen! Telefoonnummer is doorgeschakeld naar een 06 nummer en wordt niet opgenomen. Al 2x gemaild waar mijn bestelling blijft van 3 januari 2024, maar to... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Yos bottle besteld maar nooit ontvangen! Telefoonnummer bestaat niet meer, mail en bericht via instagram worden nooit beantwoord. Kortom; wel betaald maar nooit iets ontvangen of gehoord.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De bottle is heel fijn in gebruik. Echt gemakkelijk. Helaas viel met afwassen het medicijndoosje en brak een klepje af. Dit gebeurde binnen een maand na aanschaf. Hier heb ik via het contactformuli... Ver más

Información sobre la empresa

1. Salud y medicina

Información proporcionada por diversas fuentes externas

De YOS Bottle is speciaal ontwikkeld voor de 5,4 miljoen Nederlanders die dagelijks medicatie en/of supplementen innemen. Dankzij de YOS bottle is het innemen van medicatie onderweg nog nooit zo gemakkelijk!

Medio

TrustScore: 3.5 sobre 5

311 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Top bottle

Ik heb gekozen voor de dagelijkse medicijnenbox voor de YOS bottle, ik kan hierin redelijk goed mijn dagelijkse medicijnen kwijt. Fijn voor onderweg!

10 de julio de 2020

Gewoon top!

Niet alleen is de fles reuzehandig, ook de informatievoorziening (mailcontact) verliep buitengewoon goed. Mijn complimenten!

10 de julio de 2020

niet ontvangen helaas.

Nog steeds niet ontvangen helaas.
Wij zijn toch inmiddels best wel lang aan het wachten.

9 de julio de 2020
Logotipo de YOS Bottle

Respuesta de YOS Bottle

Beste Harry,

Bedankt voor je bericht allereerst.

Ik heb het even voor je nagekeken en het blijkt dat DHL een fout heeft gemaakt en dus de bestelling (nog) niet heeft bezorgd. Wij hebben dan ook netjes de pillenhouder op de post gedaan en kunnen hier dan ook weinig aan doen, behalve netjes een nieuwe pillenhouder op de post te doen - uiteraard op onze kosten.

Het feit dat er direct een 1-ster review wordt gegeven betreuren wij dan ook zeer. Er had ook gewoon contact opgenomen kunnen worden en dan lossen we het altijd netjes op - we doen dan ook alles voor de klanttevredenheid. Je kan mij altijd bereiken op 010 261 30 80 of joop@yosbottle.nl!

Joop Opmeer
Eigenaar YOS

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Yos Bottle

Ik had een fles besteld met dagelijkse pillen. En kreeg de versie van wekelijks geleverd, dit ook gemeld bij de klantenservice, hier heb ik tot op heden 0 reactie op gehad. Ik heb zojuist een email gekregen dat mijn email in de spam is gekomen en er zsm actie ondernomen wordt en ik een nieuwe opgestuurd krijgt. Vandaar mijn wijziging in de review

5 de julio de 2020
Logotipo de YOS Bottle

Respuesta de YOS Bottle

Beste RGM,

Bedankt voor je review.
In alle eerlijkheid heb ik geen mail ontvangen, ik zit nu ook in mijn spam te kijken en zie daar ook niks.
Dat we een fout hebben gemaakt met de verzending is één, maar uiteraard lossen we dit netjes op en krijg je gewoon van ons een nieuw pillendoosje geleverd in de Daily variant. Dan mag je de Weekly houden.

Alleen - zoals hierboven vermeld - is het lastig om je te helpen met een klacht als we hiervan geen mail hebben gehad. Daarom vraag ik je om mij te mailen op joop@yosbottle.nl en sturen we direct morgen een nieuwe toe.

Joop Opmeer
Eigenaar YOS

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.