裕德财税 Yude Administratie B.V. Opiniones 0

0,0

1. Servicio de contabilidad
  2. Servicio de nóminas
  3. Asesor de impuestos

Wij verzorgen payroll, belastingaangiftes en boekhoudingen voor micro‑ en kleine bedrijven in Nederland, met een focus op Chinese en Engelstalige ondernemers. Opgericht in 2022 en gevestigd binnen de Randstad. Wij werken volledig online en zijn dus niet locatiegebonden. Klanten waarderen onze bereikbaarheid, snelle reacties en efficiënte werkwijze – geen onnodig wachten, gewoon duidelijke en vlotte service. 裕德财税为荷兰的微型和小型企业提供工资管理、报税和簿记服务,专注于为中文和英文客户群体提供支持。公司成立于2022年,位于荷兰Randstad城市圈,但我们采用全线上服务模式,无地域限制。客户信赖我们的高效服务、快速响应和良好沟通 —— 无需长时间等待,享受便捷、清晰的财务支持。

Ninguna opinión

Esta empresa todavía no ha recibido opiniones.