Yummysushi Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har lige spist en menu nr. 5 - 83 stk. sushi sammen med 3 venner og det var varieret og lækkert. Hentede det til aftalte tid og alt var klart. Blev også spurgt om vi ville have hvidløg på 4 stk. Nigir... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte igår 05.03.13 March menu + crispy chicken og crispy rejer i en fantastisk kvalitet, vi ikke har oplevet siden restaurant Fifty Fifty eksisterede i København. Både sushi menuen og de dyb... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan klart anbefale yummy sushi, jeg har bestilt der fra flere gange. Da jeg altid bliver mødte af et fantastisk service og lækkert sushi! Især deres unge medarbejder Amalie som står ved kassen... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig godt sushi og der er så meget at vælge imellem, så det er svært at beslutte sig. Min favorit er deres dynamite maki, som er frityrestegt sushiruller der er dejligt sprøde og det passer også v... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har ikke prøvet at bestille sushi før

Har ikke prøvet at bestille sushi før. Det var en god oplevelse. Lækker mad og levering til tiden. Klart at gøre en anden gang😀

24 de abril de 2021

Respuesta de Yummysushi

Tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at du havde en god oplevelse med at bestille fra os, og vi glæder os til at se dig i fremtiden!

Yummy Sushi

Valorada con 1 estrellas sobre 5

at bestille sushi til 18:40 på en…

at bestille sushi til 18:40 på en hverdag er ok, men at dukke op i butikken og få at vide, at ordren først er færdig 19:10 er IKKE ok! (Når man har børn).

Undskyldningen denne gang var nyt system!
Hvad var undskyldningen så sidste og forrige gang og fjerde sidste gang??!? hvor I også var forsinkede?
Det er GROTESK, at I gang på gang ikke informerer jeres kunder om ændring i ordren og store ændringerne i tiden for afhentning.

Idag var dråben. Jeg står med min datter og skal hente sushi. Og den ene af jer ævler løs om nyt system, vil sætte noget mad over og FORSØGE at få ordren tidligere færdig! Og “det kan da ikke være rigtigt, at du ikke har fået en mail med opdatering”. Øh jo, det kan det!
Og har man så store problemer med sit system og basic kommunikation ifht sine kunder, så burde I nok skifte det system!

Jeg er træt af dårlige undskyldninger, når man bestiller hos jer og der er altså ikke nogen som gider FORSINKELSER hver evig eneste gang!
Vi finder et nyt sted fremover!

14 de abril de 2021

Respuesta de Yummysushi

Hej Cecilie, tak for din anmeldelse. Jeg tror at der er sket en misforståelse, selvom at vi er ved at lave et nyt system, får i stadig en mail igennem det gamle system. Vi kan se at der er blevet sendt 2 mails til dig. Som der også står på vores hjemmeside, Beder vi dig ringe, hvis ikke du modtager dem.
Vi beklager meget for ubelejligheden, men nogle gange kan vi ikke lavet maden til vores kunders ønske tid, grundet travlhed (den bekræftet tid kan også ses på vores hjemmeside, når du bestiller) og bliver derfor nød til at skubbe jeres tid. Vi håber at det nye sms system vil gøre det nemmere, da vi altid gør alt hvad vi kan for at forbedre vores service.
Vi ønsker dig held og lykke i fremtiden.

Med venlig hilsen,
Yummy sushi.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid fantastisk service og lækker sushi🤍🌸

Især deres unge medarbejder Amalie som står ved kassen, hun gør et mega godt arbejde. Selvom jeg har oplevet længere ventet tid 2 gang. Synes jeg altid man få en god service og lækker sushi!🙏🏽🙏🏽🤍

12 de abril de 2021

Respuesta de Yummysushi

Kære Frederikke, tak for den super flotte anmeldelse!
Vi har ekstra mange kunder i disse tider, og kan derfor forvente længere ventetid.
Vi gør altid alt hvad vi kan for at optimere vores service og vi sætter stor pris på at du er glad for vores sushi og ikke mindst vores dygtige medarbejdere.

Vi glæder og til at se dig igen!

Med venlig hilsen,

Yummy sushi.

Grådig middelmådighed

Lad os starte positivt.
Deres sushi er ikke dårlig - ikke fantastisk, men ikke dårlig.
Det virker som om de vil spare på mærkelige områder - soya koster ekstra (med i prisen alle andre sushisteder jeg har besøgt) og nu hvor man lovgivningsmæssigt skal betale mindst 4kr for plastikposer har de valgt at det samme gælder for papirposer (som sjovt nok også er med i prisen hos alle konkurrenter).
Ved godt det er småpenge vi taler om, men det er stadig et irritationsmoment der gør at jeg hellere tager sushi med hjem på turen end at købe hos "Yummy".
Kvaliteten er lige under Sticks hvis jeg skal vurdere over de sidste 10 besøg og langt under Selfish.
Det er stedet man henter fra hvis man er i Køge og ikke kan få fat i god sushi.
Kundeoplevelsen varierer alt efter hvem der er på vagt - de har en teenagepige ansat som yder eksemplarisk kundeservice og når den mandlige sushikok står alene giver han også god service (som eksempel forklarede han hvorfor han havde ændret en nigiri - han havde en nyfanget fisk han insisterede på skulle med i kassen, så det var dejligt).
Når hende, jeg går ud fra er ejeren er der, er kundeoplevelsen/service minimal.
Kort sagt: Nigiri er ikke særlig store ift pris, Maki ganske standard på den kedelige side af konkurrencen (dog stadig velsmagende). Har ikke dykket dybere ned i kortet end faste menuer og få tilvalg af Gunkan, nigiri med hvidløg og lign. da jeg som beskrevet ovenfor, ser det som stedet man bruger når man har lyst til sushi og der ikke er andet i nærheden.
Ved godt anmeldelsen er negativ - forsøgte dog at hive de positive aspekter frem samtidig.

30 de marzo de 2021

Respuesta de Yummysushi

Hi Chris, thanks for your feedback on trustpolit. I will just send you this message in English— just make sure I can write exactly what I want to say. About the soya, we talked about it earlier. Many people don’t even eat soya, what we are doing is just to avoid waste. I know many sushi shops give free soya, but many other sushi shops give also free chilimajo, goma dressing etc. we cannot offer everything what the others do. And about the bag please read

the new environmental law said the new rule is that not only plastic bag but also the other bags. We will not do anything that break the laws, so we have to charge you, and as I know, many other sushi shops will charge you without telling you. Check your receipt :)

About the service.. I really don’t get you, because we really don’t have a teenager employee, but thanks for saying some of the service were good.

Last thing about nigiris. Yes, that is true, the nigiris are becoming smaller after our new chef start working there, but the fish is not smaller at all. Because we think when people eat sushi, people will maybe want to eat more fish compare to rice. Rice is not expensive at all, we just want to make sushi more delicious— but maybe you don’t think they are delicious now. Actually many people told me they like the change.

Sorry to disturb you this late, hope you have a great night. 🙂

Fantastisk sushi.

Fantastisk sushi.
Jeg bestilte en menu til 5 Pers.
Det var flere forskellige sushi at vælge i mellem,alt var lækkert og friskt.
Høflig betjening tilmed.
I får max stjerner fra hele familien.

16 de enero de 2021

Respuesta de Yummysushi

Tusind tak for din anmeldelse, du sagde det er den første gange du prøver vores sushi, og vi er meget glad at høre i godt kan lide vores mad. Vi vil gøre vores bedste for at give vores kunder den bedste service og bedste sushi.😃

Dårlig service!!

Dårlig service!!
Vores mad var forsinket og endte med at stå i deres butik og vendte i 50 minutter på vores mad! Vil også nævne at i min tid i restauranten var der flere som ringede ind og brokkede sig over deres mad!

18 de diciembre de 2020

Respuesta de Yummysushi

Thanks for your comments. We didn’t have any order that has been late for 50 minutes today. When we are busy, we have to push your pick up time when you are ordering online. And you will receive an email with the right time on. Maybe because you haven’t check your mail. So you come too early. But we will of course try to increase our service quality.

Yderst fantastisk

Yderst fantastisk! En sand kulinarisk oplevelse uden lige.

Sushi kvaliteten er i top, ingen sure miner her. Er meget fan af deres menu 2, selvom jeg kun er en person.

Elsker også deres bubble tea som de har tilføjet for ikke så længe siden i butikken!

23 de noviembre de 2020

Very friendly staff

Very friendly staff, always smiling. Good selection of drinks that you wouldn't be able to buy elsewhere, and their chicken sticks are just fabulous.

21 de noviembre de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fin sushi for pengene

Fin sushi for pengene. Vi har nogle gange oplevet at de er lidt længere tid om levering, men de er super flinke.

30 de octubre de 2020

Respuesta de Yummysushi

Tusind tak for anmeldelsen, tak fordi du godt kan lige vores mad. Vi skal nok prøve så meget som vi kan til at gøre alt bedre. I denne periode hvor vi har det mere travlt, var der længere ventetid. Tak for forstårelse, og vi skal nok gøre noget ved det.

Mvh
Yummy sushi

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestilte mad til 15.45 og kl 16.15…

Jeg bestilte mad til 15.45 og kl 16.15 ringede jeg og der var de ikke engang kørt.

Ingen afslag i pris, så nej vil ikke anbefalde deres take away.

21 de octubre de 2020

Respuesta de Yummysushi

Hej, for det første,vil jeg sige, tak for anmeldelsen. For det anden, da du ringede, kloken var 15.13, og vi siger vi kommer om 45min-1times tid. jeg var hos dig da klokken var 16.20. Jeg sager også, vi beklager meget, jeg køret fra København, der var trafik på mortovejen, og maden bliver 571kr, du giver bare 550kr. jeg kan forsår at du er så sur fordi du skal til jyland kl 16.00, men vi har gjort alt vi kan, hvis du stadivæk ikke er tilfreds, så kan jeg ikke gøre mere for dig. vi ønsker dig en god aften.

Anmeldelse Yummy Sushi Køge

Bestilte 2 af deres på papiret bedste menuer (Tempura & Maki Delux), forårsruller miso-suppe. Kvaliteten var skuffende. Sushi’en lugtede af fisk - på en måde som den ikke bør, og Makierne var fulde af agurk, agurk og agurk. Forårsrullerne var OK.
Konklusion: kan ikke anbefales.

5 de junio de 2020

Respuesta de Yummysushi

I will write this reply in English , and hope it is Ok for you. First of all, many many thanks for the detailed reply, I believe all the feedbacks will help us to enhance our food quality. We will of course take your feedback into consideration and try to do our best to solve the problem. Secondly, there are two menus you have ordered, in tampura menu, it is not possible to have so much cucumber in, as the deep fried fish is big and if there is too much cucumber in, the roll will too big to eat. So I guess you are not satisfied with the maki deluxe menu. In that menu, two of the rolls are only with cucumber and avocado or asparagus with salmon topping, so the main roll is actually with a lot of cucumbers in, and only a piece of salmon on the top, this could be the reason that you feel it tastes of only cucumber. Many of our customers like the fresh taste like this. I can provide you a laks inside out, so you can try the difference. Just give us a call and get it:). Again, thanks for the high quality reply. We will do our best to figure out what we should do. Wish you a good day.

Kind regards
Yummy sushi

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.