Har lige spist en menu nr. 5 - 83 stk. sushi sammen med 3 venner og det var varieret og lækkert. Hentede det til aftalte tid og alt var klart. Blev også spurgt om vi ville have hvidløg på 4 stk. Nigir... Ver más
La empresa ha respondido
Bestilte igår 05.03.13 March menu + crispy chicken og crispy rejer i en fantastisk kvalitet, vi ikke har oplevet siden restaurant Fifty Fifty eksisterede i København. Både sushi menuen og de dyb... Ver más
Jeg kan klart anbefale yummy sushi, jeg har bestilt der fra flere gange. Da jeg altid bliver mødte af et fantastisk service og lækkert sushi! Især deres unge medarbejder Amalie som står ved kassen... Ver más
La empresa ha respondido
Virkelig godt sushi og der er så meget at vælge imellem, så det er svært at beslutte sig. Min favorit er deres dynamite maki, som er frityrestegt sushiruller der er dejligt sprøde og det passer også v... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Great place and nice people😍 highly recommend 🙌
Har ikke prøvet at bestille sushi før. Det var en god oplevelse. Lækker mad og levering til tiden. Klart at gøre en anden gang😀

Respuesta de Yummysushi
at bestille sushi til 18:40 på en hverdag er ok, men at dukke op i butikken og få at vide, at ordren først er færdig 19:10 er IKKE ok! (Når man har børn).
Undskyldningen denne gang var nyt system!
Hvad var undskyldningen så sidste og forrige gang og fjerde sidste gang??!? hvor I også var forsinkede?
Det er GROTESK, at I gang på gang ikke informerer jeres kunder om ændring i ordren og store ændringerne i tiden for afhentning.
Idag var dråben. Jeg står med min datter og skal hente sushi. Og den ene af jer ævler løs om nyt system, vil sætte noget mad over og FORSØGE at få ordren tidligere færdig! Og “det kan da ikke være rigtigt, at du ikke har fået en mail med opdatering”. Øh jo, det kan det!
Og har man så store problemer med sit system og basic kommunikation ifht sine kunder, så burde I nok skifte det system!
Jeg er træt af dårlige undskyldninger, når man bestiller hos jer og der er altså ikke nogen som gider FORSINKELSER hver evig eneste gang!
Vi finder et nyt sted fremover!

Respuesta de Yummysushi
Især deres unge medarbejder Amalie som står ved kassen, hun gør et mega godt arbejde. Selvom jeg har oplevet længere ventet tid 2 gang. Synes jeg altid man få en god service og lækker sushi!🙏🏽🙏🏽🤍

Lad os starte positivt.
Deres sushi er ikke dårlig - ikke fantastisk, men ikke dårlig.
Det virker som om de vil spare på mærkelige områder - soya koster ekstra (med i prisen alle andre sushisteder jeg har besøgt) og nu hvor man lovgivningsmæssigt skal betale mindst 4kr for plastikposer har de valgt at det samme gælder for papirposer (som sjovt nok også er med i prisen hos alle konkurrenter).
Ved godt det er småpenge vi taler om, men det er stadig et irritationsmoment der gør at jeg hellere tager sushi med hjem på turen end at købe hos "Yummy".
Kvaliteten er lige under Sticks hvis jeg skal vurdere over de sidste 10 besøg og langt under Selfish.
Det er stedet man henter fra hvis man er i Køge og ikke kan få fat i god sushi.
Kundeoplevelsen varierer alt efter hvem der er på vagt - de har en teenagepige ansat som yder eksemplarisk kundeservice og når den mandlige sushikok står alene giver han også god service (som eksempel forklarede han hvorfor han havde ændret en nigiri - han havde en nyfanget fisk han insisterede på skulle med i kassen, så det var dejligt).
Når hende, jeg går ud fra er ejeren er der, er kundeoplevelsen/service minimal.
Kort sagt: Nigiri er ikke særlig store ift pris, Maki ganske standard på den kedelige side af konkurrencen (dog stadig velsmagende). Har ikke dykket dybere ned i kortet end faste menuer og få tilvalg af Gunkan, nigiri med hvidløg og lign. da jeg som beskrevet ovenfor, ser det som stedet man bruger når man har lyst til sushi og der ikke er andet i nærheden.
Ved godt anmeldelsen er negativ - forsøgte dog at hive de positive aspekter frem samtidig.

Respuesta de Yummysushi
I enjoyed dining at this wonderful sushi. Bubble tea was my favorite. Recommended.
Nice staff and great food. I will return :)
Fantastisk sushi.
Jeg bestilte en menu til 5 Pers.
Det var flere forskellige sushi at vælge i mellem,alt var lækkert og friskt.
Høflig betjening tilmed.
I får max stjerner fra hele familien.

Rigtig god sushi.
Lækkert og til en dejlig pris.
God service og flinke mennesker :D
Kan helt klart anbefales :D
Skal prøves!
Dårlig service!!
Vores mad var forsinket og endte med at stå i deres butik og vendte i 50 minutter på vores mad! Vil også nævne at i min tid i restauranten var der flere som ringede ind og brokkede sig over deres mad!

Respuesta de Yummysushi
Yderst fantastisk! En sand kulinarisk oplevelse uden lige.
Sushi kvaliteten er i top, ingen sure miner her. Er meget fan af deres menu 2, selvom jeg kun er en person.
Elsker også deres bubble tea som de har tilføjet for ikke så længe siden i butikken!
Very friendly staff, always smiling. Good selection of drinks that you wouldn't be able to buy elsewhere, and their chicken sticks are just fabulous.
Fin sushi for pengene. Vi har nogle gange oplevet at de er lidt længere tid om levering, men de er super flinke.

Respuesta de Yummysushi
Jeg bestilte mad til 15.45 og kl 16.15 ringede jeg og der var de ikke engang kørt.
Ingen afslag i pris, så nej vil ikke anbefalde deres take away.

Respuesta de Yummysushi
god kvalitet i forhold til priser. meget venlig personale. hjemmeside er brugervenligt og nemt at bestille online.
Bestilte 2 af deres på papiret bedste menuer (Tempura & Maki Delux), forårsruller miso-suppe. Kvaliteten var skuffende. Sushi’en lugtede af fisk - på en måde som den ikke bør, og Makierne var fulde af agurk, agurk og agurk. Forårsrullerne var OK.
Konklusion: kan ikke anbefales.