Yunawear Amsterdam Opiniones 67

TrustScore: 2 sobre 5

2,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Een bestelling geplaatst en direct een bevestiging van order en verzending zelfs betaald voor track en trac. Daarna stil en geen reactie op mail. Ik werd wat wantrouwend en later telefonische benaderi... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een paar jurkjes besteld bij Yunawear voor de feestdagen, die vandaag binnen zijn gekomen. Ze zijn prachtig en voelen kwalitatief goed aan!! Ik had alleen in eerste instantie de verkeerde maat... Ver más

La empresa ha respondido

1 estrella

Ha contestado el 29% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

ECHT NIET BESTELLEN

Yunawear ook wel van Laren Amsterdam het zelfde bedrijf andere naam bijde ontzettend slecht Bestel hier niet 2/3 weken gewacht op een pakket dat met PostNL verzonden zou moeten worden wat overigens niet klopt hele slechten traceer informatie de jurk is goedkoop material slecht genaait met gaten en al voering is lelijk afgewerkt en de maten kloppen voor geen meter al met al goedkoop Chinees spul en dat moet je ook nog zelf de retourkosten betalen ik heb van het bedrijf nog geen E-mail terug dus weet überhaupt nog niet of ik deze retour kan sturen want ja kan nergens en verzend label aanvragen

31 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

retournerings beleid tegen de wet

Ik heb een melding gedaan op consuwijzer. Deze winkel werkt tegen de wet koop op afstand. Ze hebben niet duidelijk op de retour pagina waar je de spullen naar zou moeten retourneren en dit is verplicht.
Ik heb hier een jurkje besteld wat al met een losse naad aan kwam, het paste niet en de kwaliteit was uitermate slecht. Ik wilde het jurkje terug sturen, maar dat is op eigen kosten naar china (+€25) of je kan het jurkje houden en een 10 procent terug krijgen, dan nog heb je dus je geld er niet uit en zit je met een jurkje waar je niks aan hebt. Ik heb veel heen en weer gemaild met deze site, en ze willen geen kant op. Ze doen alsof ze je willen helpen maar komen elke keer met een paar procent extra korting wat ze je terug kunne geven. Ik heb uiteindlijk geen geld meer terug gezien en dit jurkje weg gegooid.

5 de enero de 2026

Zeer ontevreden!

Onlangs een bestelling gedaan van ongeveer €400,-. Alle items kwamen 1 voor 1 binnen en niet in 1 pakket. Op de website staat aangegeven dat de retourkosten hoger zijn, maar niet dat alle pakketten los worden bezorgd. Retourkosten worden nu ook echt super hoog (€30 per pakket!). Daarnaast zijn de jurken van een slechte kwaliteit en lijken niet hoe ze op de foto eruit zien. Wil niet 1 jurk houden, helaas.

De oplossing vanuit Yunawear? Dat ik een een restitutie krijg van 25% op mijn aankopen en dat ik de jurken mag houden. Ben hier totaal niet over te spreken. Ik zou hier nooit meer bestellen.
Zelfs het restitutiebedrag heb ik niet ontvangen. Dus ga er maar vanuit dat je helemaal niks terugkrijgt.

9 de febrero de 2026

Echt geen aanrader

Echt geen aanrader. Verzenden stond 3-8 werkdagen voor op de website, 2,5 week later kwam het pakketje aan. Kwalitatief heel slecht. Stond ook anders materiaal op de website. Heel misleidend. Niks kopen bij Yunawear!

4 de febrero de 2026

Scam - Looks like an Amsterdam brand – operates like a China dropshipping trap

I ordered several dresses from YunaWear well before Christmas, believing this was a brand based in Amsterdam. The reality was very different.

First: delivery took weeks. The dresses arrived only in mid-January, long after the holidays, making them useless for the intended occasions.

Second: the quality is extremely poor. The look, feel and fabric are worse than ultra-cheap fast-fashion. Nothing matches the price point or the photos on the website.

But the real problem is the return process, which feels deliberately designed to block refunds.

On the website they say you can return items at your own cost and get a refund once they receive them. What they do not clearly disclose upfront is this:
• Each item is shipped from a different factory in China
• They require each dress to be returned separately to different Chinese addresses
• Shipping one package to China costs around €25–€35 per item

In my case, I received multiple dresses and was instructed to send each one separately. Sending everything back would cost more than the entire order value. They explicitly refused allowing one combined package.

This means that a “refund” is technically possible, but financially irrational. Most customers are pushed into accepting a so-called “settlement” instead.

They offered me 15% of the total amount paid to keep the items.
For reference:
I paid €165, and 15% equals €24.75.

So you lose about €140, keep unwearable dresses, and they keep your money.

Communication is also a red flag:
• Emails are signed only as “Team YunaWear”
• One person claimed to be the owner/manager but never provided a name or company details
• The brand markets itself as “Amsterdam”, yet all operations and returns are in China

This is not a normal EU consumer experience. It feels like a structured refund-avoidance model, not a customer-focused business.

I am now proceeding with formal complaints in Belgium and the Netherlands and through EU consumer channels.

My advice:
Do not order unless you are willing to lose most of your money. Returns are practically impossi

23 de enero de 2026

Producten uit China

Bestelling geplaatst half december. Half januari werd mijn pakketje pas bezorgd. Pakketje komt uit China. Kwaliteit is slecht. Pakketje retour sturen moet ook naar China. Verzendkosten hier voor zijn rond de €35,-. Als het pakketje dan al aan komt in China… Waardeloos bedrijf. Noemt zichzelf Yunawear Amsterdam maar er is niets Amsterdams aan.

20 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een bestelling geplaatst 3 weken later…

Een bestelling geplaatst 3 weken later maar een item ontvangen 2e nogsteeds niet kwaliteit super slecht wilde een retour sturen zeggen ze dat ik 35€ verzendkosten naar china moet betalen of item houden en doorverkopen en 15% terug krijgen belachelijk! Niks bestellen hier!

20 de enero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Levertijd onduidelijk en lang. Jurkje dunne stof

Een bestelling geplaatst op 18 december en direct een bevestiging van order en verzending zelfs betaald voor track en tracé, had verwacht dat het pakket wat eerder zou komen en daarom een leuk jurkje besteld van €40 voor nieuwjaar. Ik snap dat het door kerst wat langer kan duren maar had het niet zo lang verwacht omdat het 6 januari pas binnen kwam. Dat was erg jammer dat het zo lang duurde en had beter van mijn geld nog iets anders kunnen kopen. Het jurkje zelf vind ik ook niet €40 waard omdat de stof wat dun is dus wou hem eigelijk graag terug sturen maar zie dat het retouren lastig is en ook in de reviews dat het geld kost en dat dit eigenlijk bijna onmogelijk is.

20 de enero de 2026

Verschrikkelijk.

Verschrikkelijk.. voor de kerst besteld en pas half januari alles binnen vanuit China, mega misleidend en nu mag je zelf 35 euro betalen om te retouren, hier wil je echt niks kopen

18 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tegen de wet koop op afstand

Bestel hier niet. Alles komt uit china en is slechte kwaliteit. Lange levertijd en slechte kwaliteit. Ik wilde een retour doen maar dit moet je op eigen kosten naar china sturen. Dit is TEGEN de wet koop op afstand. (Ze moeten een retouradres duidelijk op de site hebben staan en de winkel geeft deze pas nadat je een retour aanvraagd.) Ik heb met hun heen en weer gemaild, ze komen elke keer met hele lage bedragen wat ik terug kan krijgen en dan zou ik het jurkje (waar ik niks aan heb) mogen houden. Kreeg op een gegeven moment geen reactie meer. Ik heb een melding gedaan bij consuwijzer aangezien hun tegen de wet in zaken doen.

2 de enero de 2026

Scammers!!

Besteld op 31 december nog steeds niks binnen. Dit zijn scammers! Geen track en trace vanuit Amsterdam kan een pakket nooit zo lang duren.

13 de enero de 2026

Bestel hier niet!

De verzending duurde mega lang, en eenmaal binnen gekomen was het zo’n slechte kwaliteit en leek totaal niet op de foto’s. Als dat nog niet erg is, retourneren is dus onmogelijk. Ik ben mijn geld kwijt…

16 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pakket is nogsteeds niet binnen

Ik heb 2-3 weken geleden besteld bij Yunawear en nogsteeds is er niks binnen. Op de website staat dat de levering 2-8 dagen is. Nou, dat is hier niet het geval. Ik hoop dat ik me geld terug krijg. Bestel hier niet!

8 de enero de 2026

Slecht retourbeleid

Misleidende informatie over retourneren. Op de website lijkt het alsof je gewoon kunt retourneren, maar als je het echt wilt doen, blijkt dat je tot €35 aan verzendkosten moet betalen. Dat maakt retourneren zinloos, zeker als iets niet past. Slechte service dus.

7 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

12 Dec heb ik 2 jurkjes hier besteld…

12 Dec heb ik 2 jurkjes hier besteld voor de kerst, deze kwamen helaas niet optijd kan gebeuren door de kerst drukte. De jurkjes kwamen apart van elkaar binnen en waren totaal niet zoals op de fotos. Mega dunne stof en niet goed afgewerkt. Ik heb ze gemaild ik kreeg gelukkig wel netjes reactie ze gaven aan dat ik de items kon retourneren voor €25/35 euro omdat het naar azië moet. Nu begrijp ik wel wat meer waarom de kwaliteit en leveringen zo zijn. Helaas dus niet tevreden en geld verloren.

12 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na 3 weken toch nog mijn bestelling…

Na 3 weken toch nog mijn bestelling binnen..
Als de foto’s niet van een ander website waren gepikt, had ik dit niet geplaatst, dan was het gewoon pech voor mij
Maar dit is OPLICHTERIJ, super super slechte kwaliteit, maar ook totaal anders dan de foto’s en video’s( die zijn van een origineel merk) waar ik voortaan wel shop.. slechter dan deze kwaliteit, is nergens te vinden, bestel en beoordeel het zelf 😁 als je geld wilt verspillen

1 de noviembre de 2025

Slechte communicatie

Ik heb 1 1/2 week geleden mijn pakketje besteld. Ik heb al twee keer gemaild naar de klantenservice, maar ik krijg gewoon geen reactie waar alles blijft. Ik heb wel al betaald. Maar het is nog niet eens bij DHL binnengekomen. Klantenservice is zeer slecht. Ik hoop dat ze vandaag mijn pakketje nog opsturen, dan kan ik mijn een ster review aanpassen. Mits natuurlijk degelijke kwaliteit is. Edit: het pakket is na 2,5 week binnen. Totaal niet wat ik had besteld. Nja het was het blazer jurkje maar niet de kwaliteit die ze laten zien.. niet eens het zelfde etiket wat ze wel op de socials laten zien. Nu snap ik waarom je niet kan reageren op hun Posts.. ik koop er in ieder geval niet meer. Shop liever zelf via SHEIN of TEMU. Scheelt je veel tijd en geld.

5 de enero de 2026

Zeer teleurstellend

Dit jurkje heeft totaal niets te maken met wat er op de foto’s wordt getoond. De stof, pasvorm en uitstraling wijken enorm af en voelen ronduit goedkoop aan. Het oogt als een fast-fashion item dat je bij SHEIN zou bestellen, alleen heb ik hier €50 voor betaald.

Daarnaast was de levertijd bijna drie weken, wat nergens duidelijk werd gecommuniceerd. Voor deze prijs is dit absoluut onacceptabel

Bespaar jezelf de teleurstelling en bestel hier aub niet.

4 de enero de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.