Información sobre la empresa

1. Tienda de regalos

Escrito por la empresa

Zajekubki.pl to polska marka specjalizująca się w tworzeniu personalizowanych prezentów na różne okazje. Projektujemy i wykonujemy kubki, torby, poduszki oraz workoplecaki z nadrukiem, które można dopasować do osoby, wydarzenia lub konkretnego pomysłu. Realizujemy także gadżety firmowe i reklamowe, m. in. kubki, breloki oraz inne upominki z logo, hasłem lub grafiką marki. To rozwiązania sprawdzające się jako prezenty dla pracowników, klientów, partnerów biznesowych czy na eventy i akcje promocyjne. Oferujemy personalizację dopasowaną do potrzeb firmy, krótkie serie oraz szybkie terminy realizacji, bez kompromisów w jakości.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,0

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zajekubki są po prostu zaje...fajne

Zajekubki są po prostu zaje...fajne! Tę stronę można scrollować godzinami, bo mają tak duży wybór a wzory są serio zabawne, a nie żenujące jak w podobnych sklepach. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Kubek na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Jeśli szukasz nieszablonowego kubka dla kogoś z niszowym hobby, to na pewno go tu znajdziesz

4 de febrero de 2026

Respuesta de Zajekubki

Dziękujemy za docenienie naszych wzorów - dokładamy starań, żeby były naprawdę zabawne i żeby każdy mógł znaleźć nadruk dla siebie, nawet jeśli chodzi o bardzo niszowe hobby. 😊

Cieszymy się też, że kubek na żywo zrobił jeszcze lepsze wrażenie, a czas realizacji spełnił oczekiwania – tak właśnie lubimy działać! 🚀

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na Zajekubki.pl znajdziesz super…

Na Zajekubki.pl znajdziesz super zabawne gadżety, które sprawdzą się na prezent dla bliskich. Produkty są kolorowe, kreatywne i można je łatwo spersonalizować. Świetna obsługa i szybka realizacja sprawiają, że zakupy są naprawdę przyjemne – zdecydowanie 5/5!

2 de octubre de 2025

Dziękujemy za opinię 💖
Cieszymy się, że personalizacja przebiegła bez problemów. Dokładamy wszelkich starań, żeby zakupy w Zajekubki.pl były czystą przyjemnością od wejścia na stronę do otwarcia paczki! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zamówiłem kubek w zajekubki.pl i…

Zamówiłem kubek w zajekubki.pl i wszystko poszło bez zarzutu. Przesyłka dotarła szybko, dobrze zabezpieczona, a sam kubek wygląda solidnie i jest dokładnie taki, jak na zdjęciu.

Widać, że sklep przykłada się do jakości i obsługi klienta — dostałem informację o wysyłce i numer do śledzenia paczki. Jestem zadowolony z zakupu i mogę śmiało polecić dalej.

30 de septiembre de 2025

Respuesta de Zajekubki

Bardzo nam miło czytać taką opinię! 😍
Dziękujemy za zaufanie, staramy się, żeby każdy kubek był dokładnie taki, jak na zdjęciu, a paczka dotarła szybko i w jednym kawałku – więc cieszymy się, że misja zakończyła się sukcesem!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.