Bought expensive shoes, they came with parts of original packaging missing and were clearly used. How can they sell used shoes as new? I will never be ordering again and will advise anyone I know to d... Ver más

Hanka from CS provides false information and doesn't read what the customer write. I'm expecting a missing refund from Zalando and besides wasting my time, it has not been possible to move forward the... Ver más

Naprosté zklamání. Šaty dorazily poškozené už z výroby, látka vytržená u zipu – nulová kontrola kvality. Je to smutný obraz dnešního konzumního světa, kdy zboží dorazí jako zmetek a prodejce nemá ani... Ver más

Objednávala jsem už několikrát a vždycky všechno proběhlo bez problémů. Jednou jsem celou zásilku vracela, protože mi objednané boty neseděly. Vrácené peníze mi přišly na účet během pár dnů. Mají velk... Ver más

1. Zapatería
  2. Tienda de ropa
  3. Tienda de ropa para hombres
  4. Tienda de ropa para mujeres

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Objevte boty, módu a doplňky aktuální sezóny online | Rychlé a bezplatné dodání | Zalando

1,8

Malo

Kupoval jsem si boty Nike Air Zoom…

Kupoval jsem si boty Nike Air Zoom Vapor X Clay ... mluvil jsem s panem pres messenger a me potvrdil 2 krat ze boty maji logo RF .... a kdyz jsem dostal zbozi tam nebyl zadny Logo Federer ... je to strasne..Ja uz nikdy kupovat v Zalande nebudu ,,pro me byli hodne dulezity ty boty,,bylo darek pro nekoho... jste nejhorsi obchod co jsem v zivote videl..

2 de mayo de 2019

Good experience

Everything came within 10 days. Carefully packaged, tracking of the order was through PPL, without any problem. Items are great quality and exactly what I ordered.

12 de diciembre de 2018

¿Es ésta tu empresa?