Det er simpelthen det bedste sted at handle til din hund, kat, hest eller ejer 🐕🫶 Familie shop fyldt med kærlighed, hjælpsomhed, og masser af hygge 🐕
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg kjøpte nylig ett dørskilt med Golden Retriever silhuett fra Zanzion. De er kjappe og hjelpsomme med alt men måtte lure på via instagram profilen sin. Da skilte var bestilt fikk jeg god og nøye inf... Ver más
Zanzion har gjort det igen. Hvert år køber vi deres julekasse til vores schæferhund, og også i år blev benene slået væk under os, forventningerne var høje, men endnu en gang overgik Zanzion sig selv o... Ver más
Elsker Zanzion. De er servicemindet og har et super godt udvalg af lækre ting til hunden, samt flotte skilte og uro. De designer selv mange af tingene. Sascha er fantastisk til at få ideer. Al... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Zanzion er en lille dansk virksomhed, der elsker dyr og oveni brænder for dekorationer, indretningsmomenter og design. Hos os ligger kvaliteten af vores produkter i topfokus, og denne går vi ikke på kompromis med.
Información de contacto
Dinamarca
- zanzion.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Helt fantastisk service
Helt fantastisk service. Og der blev gjort så meget for at få det Aller bedste resultat, på trods af jeg ikke havde verdens bedste billede.
Virkelig flot. Tak 🙏🏻
Som altid fantastisk god og personlig…
Som altid fantastisk god og personlig betjening og service ❤️
Det er dog de mindste fladfisk jeg…Fladfisk
Det er dog de mindste fladfisk jeg nogensinde har betalt i dyre domme for.
Ville glæde min hund, 3 bidder så var den ene væk
Ikke ligefrem et sted man har lyst til at handle hos igen. :(

Respuesta de Zanzion
God hjælp hurtigt levering og lækre…
God hjælp hurtigt levering og lækre vare. Ikke sidste gang jeg skal handle der
Super god service og hurtig levering
Super god service og hurtig levering.
Kan helt klart anbefales.
Rigtig god oplevelse
Meget kompetent, hjælpsom og hurtig.
Meget stor viden om produkterne. Der bliver svaret hurtigt både på Facebook og Messenger. Har handlet flere gange, og servicen er i top hver gang.
Fantastik virksomhed
Det var en virkelig god betjening som jeg fik. Produkter var rigtigt flot og dwt var dejligt at få en hilsen med i pakken. Jeg finder, personer venlige.
Meget tilfreds!
Er rigtig tilfreds med den box jeg købte. Her kan man både vælge en med legetøj og snacks, og en kun med snacks. Jeg valgte den sidste og er meget tilfreds!
Den er SÅ meget bedre end Bullerbox!
Super god service og lækre varer 😊
Dejligt nemt at bestille og få lagt i…
Dejligt nemt at bestille og få lagt i kundekasse til senere levering, så man ikke skal betale porto for hver bestilling.
Og så har de varer som man ikke finder alle steder samt kan bestille custom-made ting
F.eks skilte til postkasse og biler
Fantastisk flot arbejde og hurtig…
Fantastisk flot arbejde og hurtig levering
Produkter, kundeservice & hurtig forsendelse i top
Zanzion har jeg købt af flere gange nu, og alle gange har jeg været tilfreds, og det samme med vovse. Produkterne er i god kvalitet til mere end fair penge. Zanzion haves af nogle virkelig søde mennesker, som altid vil hjælpe og har et smil på læben. Sidste ordre kom på under 24 timer.
HELT FANTASTISK kundeservice + produkt
HELT FANTASTISK kundeservice + produkt. Var det muligt, så fik I 6 stjerner af mig.
God service og hurtig levering
Zanzion - den hyggeligste hundegruppe
Jeg er spit ny i “gruppen” og glæder mig til vores første kasse.
Der bliver “talt” meget i en hyggelig tone og de fleste sender lige et billede af deres hunde - det er super hyggeligt.
La experiencia Trustpilot